Публикувано Февруари 26, 201214 гд Преди малко се загледах в рекламите и ми направи впечатление следната реклама, например: Смея да твърдя, че съм наясно с материята, та аз лично не бих се заблудил, но имайки в предвид многото "грамотни" потребители, които се навъдиха във форума, с упоритостта си да не четат, а по-скоро да пишат, някой от тях като нищо може да се подведе от някоя подобна реклама и да си даде парите напразно. Та въпросът ми е (по-скоро към Aveliky), има ли начин да се контролира какви реклами се появяват във форума, тъй като не съм наясно, или след като са Гугъл-генерирани няма как да стане? Нямам нищо против рекламите като такива, просто ми се струва, че някой може да се подведе. Ако няма начин или е прекалено сложно и трудоемко, здраве да е! Редактирано Февруари 26, 201214 гд от orbitalen
Публикувано Февруари 26, 201214 гд Не съм Авелики, но да ти кажа (а той ще ме допълни или поправи), че рекламите от Гугъл няма как да контролираш - тоест кой клиент да се появи при теб и кой при стрина Пенка. Това си зависи от Гугъл и каквото метнат, това се показва. Можеш да упражниш контрол единствено върху директните си клиенти, но и това е относително, защото клиента заявява пакета с брой показвания, импресии, компресии и прочие -есии. Съдържанието на рекламата също не винаги подлежи на корекция, ако не нарушава законите. Рекламодателя определя какво да се показва и какво да пише на банера. пп. Снимката ти не се вижда и нямам идея за какво точно говориш...
Публикувано Февруари 26, 201214 гд Автор Коригирах картинката, надявам се сега да се вижда (imageshack ги направили с регистрация ). Що се отнася до другите неща, и аз така подозирах, просто реших да попитам. Редактирано Февруари 26, 201214 гд от orbitalen
Публикувано Февруари 27, 201214 гд @algor отговори на въпроса ти. Реклами има само от google и няма как да се контролират.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.