Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Контрол над рекламите?

Featured Replies

Публикувано

Преди малко се загледах в рекламите и ми направи впечатление следната реклама, например:

15230596142228317191330298008BSpTnSR25LvcXuH92fax.PNG

Смея да твърдя, че съм наясно с материята, та аз лично не бих се заблудил, но имайки в предвид многото "грамотни" потребители, които се навъдиха във форума, с упоритостта си да не четат, а по-скоро да пишат, някой от тях като нищо може да се подведе от някоя подобна реклама и да си даде парите напразно.

Та въпросът ми е (по-скоро към Aveliky), има ли начин да се контролира какви реклами се появяват във форума, тъй като не съм наясно, или след като са Гугъл-генерирани няма как да стане? Нямам нищо против рекламите като такива, просто ми се струва, че някой може да се подведе. Ако няма начин или е прекалено сложно и трудоемко, здраве да е! :smile:

Редактирано от orbitalen

Публикувано

Не съм Авелики, но да ти кажа (а той ще ме допълни или поправи), че рекламите от Гугъл няма как да контролираш - тоест кой клиент да се появи при теб и кой при стрина Пенка. Това си зависи от Гугъл и каквото метнат, това се показва.

Можеш да упражниш контрол единствено върху директните си клиенти, но и това е относително, защото клиента заявява пакета с брой показвания, импресии, компресии и прочие -есии.

Съдържанието на рекламата също не винаги подлежи на корекция, ако не нарушава законите. Рекламодателя определя какво да се показва и какво да пише на банера.

пп. Снимката ти не се вижда и нямам идея за какво точно говориш...

Публикувано
  • Автор

Коригирах картинката, надявам се сега да се вижда (imageshack ги направили с регистрация :huh: ). Що се отнася до другите неща, и аз така подозирах, просто реших да попитам. ;)

Редактирано от orbitalen

Публикувано

@algor отговори на въпроса ти. Реклами има само от google и няма как да се контролират.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.