Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблем с MAIL на Iphone

Featured Replies

Публикувано

Здравейте!

Отскоро ми се появи следния проблем: Настроил съм си MAIL акаунтите на иконата на MAIL да си се стартират от там.

Мейлите са ми в Gmail и друг личен домейн, който също е там. За това бях писал в една друга тема. Включени са ми навсякъде

IMAP достъпа. От около седмица, когато си вляза в мейла, той се зарежда донякъде и след това ми се появява черен екран и излиза от мейла. Понякога успява да се зареди и прочете получените мейли, но като постои малко сам се появява черния екран и излиза. С 2.2.1 съм го ползвал много и не съм имал такива проблеми. Дали е от 3.1.2 или нещо друго. Като си вляза през сафарито, нямам такива проблеми. Има ли значение, че съм с къстъм на АВЕЛИКИ и трябва ли да си сложа оригинален и след това по процедурата. Дайте съвет, че това с мейлите е голяма глезотия и много я ползвам.

Поздрави!

Публикувано

Щом си с кастъм, проблема не е типичен. Пусни youtube, и ако имаш проблем и с него, то инсталирай pushfix от сидиа(проблема по принцип е характерен САМО за телефоните джейл-нати с blackra1n).

Естествено пиши отзиви.

Публикувано
  • Автор

Отваря ми youtube но на някои клипове ми казва, че не може да ги плейва. Не знам това проблем ли е. Повечето си вървят безпроблемно.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Вижте при мен какво се получава в поща, която е към BTC или както там се казват вече.

Няма никакви други папки освен тези и като искам да изтрия съобщение ми казва "Unable to move message.The message could not be moved to the mailbox trash."

Някой да се е сблъсквал с подобен проблем?

Интересното е, че това става на два различни телефона :eek:

e65cc29235c708de99095273f0a74467

Редактирано от mupo

Публикувано

Здравейте,

отскоро attachment файловете ми ги дава като winmail.dat и не мога да ги видя камо ли да ги прочета.

Найистина не мога да разбера какво стана. това ми годава от няколко дни.

Някакви идеи?

Фирмуер 3.1.2 iPhone 3GS ФО.

---------- Post added at 16:19 ---------- Previous post was at 16:17 ----------

Вижте при мен какво се получава в поща, която е към BTC или както там се казват вече.

Няма никакви други папки освен тези и като искам да изтрия съобщение ми казва "Unable to move message.The message could not be moved to the mailbox trash."

Някой да се е сблъсквал с подобен проблем?

Интересното е, че това става на два различни телефона :eek:

e65cc29235c708de99095273f0a74467

при мен в пощенската кутия съм изтрил всичко в кошчето - също, но като погледнах в директорията имах мейли от доста време. Изтрих ги ръчно.

/var/mobile/Library/Mail/POP-jeliazko.ivanov@mail.com/INBOX.mbox/Messages

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.