Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone 3GS проблем с антената може би , моля засъвет

Featured Replies

Публикувано

Донесе ми мой приятел един 3гс с 4.2.1 и бейзбанд 5.13 , Ресторвах и какво ли не но покритието му е много слабо. Когато влезнеш в помещение се губи , wifi и buetooth също работят но са също с доста по-слабо покритие. По мои впечатление са някъде на 30-35 процента от възможността си.

До колкото разбрах телефона явно е събран от два 3гс-а. Като го отворихме всички конектори си изглеждаха добре , но все пак ги откачихме и ги закачихме пак но нямаше подобрение. Въпроса ми е дали може да е чип или дА е от антената. Проблема е че доколкото съм гледал в нета антената на гсм-а и на wifi-а са на различно място ,но може и да греша.

Та приемам съвети. Благодаря предварително!

Публикувано

Захранването и масата в комуникационния модул са общи обаче. Там някъде търси проблема. Другия момент е кофти флашнат чип. Ако е фз - лошо, защото префлашване става само с по - горен, иначе не го пипа.

Публикувано

Сглобен? Рамката му оригинална ли е?

Публикувано
  • Автор

Да рамката му изглежда оригинална , по олющена. Проблем с флашването няма , защото има сигнатури от 3.1.2 насам но и това не помогна или имаш предвид , че няма да го префлашне ? Може би наистина в масата или захранването е проблема , можеш ли ми каза къде долу горе се омасява това чудо. Ето и едно клипче как изглежда

клипа е сниман с iphone 4.

Редактирано от liomojo

Публикувано

Рамката не ми изглежда много оригинална, но е трудно да се прецени на 100% от тука...

Някои части изглежда са били мокрени. Ако беше софтуер, след рестор щеше да работи нормално.

Добре е да го види човек от сервиза! :)

Публикувано
  • Автор

Не ми се праща до София, за това ако може да ме насочите дали ще е антената , да я купуваме и да я сменяме?

Публикувано

Не мога да кажа какво да купуваш точно, защото не съм на 100% сигурен. Ако бях, бъди сигурен щях да го направя. Затова е хубаво да се види от специалист. :)

Публикувано

Ти с това трябваше да почнеш - че е бил на баня. Ден до пладне е тоя телефон...

Публикувано
  • Автор

Не е мокрен телефона до колкото знам.

Сега разглобих телефона и сложих неговата платка на моя , а моята на неговия. Платката му работи на 6 и вифи и гсм покритие , а моята на неговия изгуби покритие. Явно е от антените.

Публикувано

Не съм казал, че е мокрена платката!

Рамката е фалшива в такъв случай и антената за WiFi е за смяна..

Публикувано
  • Автор

Не е от рамката , тя си е оригинална даже си има някакви серийни номера, виж моята си е менте , защотото съм сменял панела. Сега сложих моята антена барабар както е с док конектор на неговия телефон и обхвата на гсм-а си тръгна. Явно е от антената , защото гледам , че е малко понабутан кабела и може би е прекъснат. Ще трябва да го сменям.

Ако имате идея от къде може да се купи изгодно , ще съм благодарен.

Публикувано

Здравейте,извинявам се,че така се набутвам,но имам проблем с антената може би.Като си пусна wifi-то и го оставя да спи телефона след около 10-15 мин губи сигнал на оператора и wifi-то и после no service.Ако пък го оставя да не се заключва си стои сигнала.Пробвал съм рестор на 5.0.1 около 4-5 пъти и префлашване на ББ ,но не помогнаха.Все още не съм пробвал да го ресторвам на 4.1,но скоро ще пробвам,защото нямам възможност в момента.

ПП: iPhone 3Gs,FW 5.0.1,ФЗ,ББ 06.15.00

Публикувано

Свали го на 4.1 и виж как ще е.

Публикувано
  • Автор
Здравейте,извинявам се,че така се набутвам,но имам проблем с антената може би.Като си пусна wifi-то и го оставя да спи телефона след около 10-15 мин губи сигнал на оператора и wifi-то и после no service.Ако пък го оставя да не се заключва си стои сигнала.Пробвал съм рестор на 5.0.1 около 4-5 пъти и префлашване на ББ ,но не помогнаха.Все още не съм пробвал да го ресторвам на 4.1,но скоро ще пробвам,защото нямам възможност в момента. ПП: iPhone 3Gs,FW 5.0.1,ФЗ,ББ 06.15.00

Нали не връщаш бакъп след рестора и не инсталираш нищо от сидия освен ултрасноу?

Публикувано

Направих нов рестор на 5.0.1 и ще видя как е положението обикновенно след няколко часа почва да прави проблем.

Edit:Ах тоя телефон..пак направи гадния проблем..Чист рестор без никакъв бакъп.Само ултрасноу има и пак :x .Ще пробвам на 4.1 как се държи.

Edit2:За жалост и на 4.1 не се държи :/

някакви идеи?

Редактирано от krisz

Публикувано

Време е да посетиш сервиз!

Публикувано
  • Автор

С какво си правиш кастъмите?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.