Публикувано Март 3, 201214 гд Аз другата седмица си идвам в София за 3-4 дни, иначе целият април месец съм на линия
Публикувано Март 3, 201214 гд Е сега е момента да ударите по едно рамо скоро отварям новото заведение. ако решите ще съм ви безкрайно благодарен.
Публикувано Март 6, 201214 гд Ако случайно, ама съвсем случайно се реши да има среща в Пловдив, съм сигурен, че ще е пълен провал. Не, че имам нещо против, даже ще се радвам. Никой няма да си довлече задника тук. За среща в София, вече няма как да отказвам. Изчерпаха ми се извиненията, да сме живи и здрави де.
Публикувано Март 6, 201214 гд И аз ще дойда,кажете на перничанин място и дата и винаги е за --- I am here: http://tapatalk.com/map.php?xyowqu Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Март 6, 201214 гд Гогата е идвал и само за "здрасти"! Предлагам (ако Гоце тръгне до тогава) - края на март, примерно 24(събота).
Публикувано Март 6, 201214 гд Последно отваряме на 22 март. така че може за 24 .ако решите заповядайте.чакам си чинийте от германия и столовете от гърция, забавиха се.Но до 10 март трябва всичко да е пристигнало.
Публикувано Март 6, 201214 гд Не ходя по сбирки попринцип, но заради Алекс може да мина А и заради гозбите на Мр.Гоце
Публикувано Март 6, 201214 гд Ако случайно, ама съвсем случайно се реши да има среща в Пловдив, съм сигурен, че ще е пълен провал. Не, че имам нещо против, даже ще се радвам. Никой няма да си довлече задника тук. За среща в София, вече няма как да отказвам. Изчерпаха ми се извиненията, да сме живи и здрави де. А бе да ти кажа под секрет, ние в София трудно намираме време за ходене (най-вече аз), но в Пловдив ще дойдем с кеф (най-вече половинката хаха). Да не говорим, че се очертава да работя дълго и продължително из вашия край, та да свиквам с кислорода ви, дет се вика. пп. Да предупредя обаче: ок сме, но ако срещата в Пловдив е до края на април. След това настават при вас гадни жеги и задух, който не понасям физиологично и ако лятото ще се прави среща там, да е из балкана извън града. Е...или просто няма да дойдем и никой нищо няма да загуби...
Публикувано Март 6, 201214 гд 24-ти мен ме устройва прекрасно,казвайте вие как сте за тогава и да се събираме. Пловдив не е лошо предложение също - тъкмо ще ви доведа няколко приятелки да ви правят компания.
Публикувано Март 6, 201214 гд А балкана мен ме устройва Тва щото балкана пази твоите тайни... Пардон - своите.
Публикувано Март 6, 201214 гд Чудесно местенце има на Хайдушки поляни, до Рожен. Нещо между хотел и хижа, Момчил юнак
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.