Публикувано Март 22, 201214 гд В събота отваряме,така че който желае да заповяда.ще съм безкрайно благодарен.бъдете здрави, ул. иван радоев 27а в овча купел близо до нов български. заведението се казва URBANO.
Публикувано Март 30, 201214 гд Трябва само да се каже дата и да налазваме Гоце Аз в неделя се прибирам окончателно в София. Sent from my iPad using Tapatalk
Публикувано Март 30, 201214 гд Аз съм за, ако искате фиксираме събота, иначе трябва да е след празниците. Sent from my iPad using Tapatalk
Публикувано Март 31, 201214 гд Е, знам ли... Като гледам само едни и същи хора си пишете, затова се замислих Супер тогава Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 6, 201214 гд С колегата Alxx говорихме преди час да вземем утре вечер към 19.00 - 20.00 да се видим и хапнем по едно стекче при Гоце, та ако на някой му се идва да си видим грозните мутри, нека заповяда. Ей така, неангажиращо и без значение дали ще сме двамата или ще станем 12. И без значение дали ще се видим за час или някои ще посрещнат зората с някоя текила. Сега ще пиша на Гоце дали няма някое мероприятие и ще се едитна като ми отговори. Едит: Нямаме грижи за утре вечер. В неделя имал мероприятие, тъй че утре вечер сме там. Неол и Вальо да не се скатават. Джони също :-)
Публикувано Април 6, 201214 гд За утре вечер става, заповядайте, не съм готов на 100 процента, градината още не ми е готова,а вътре ми е малко. но сърце да е голямо.
Публикувано Април 6, 201214 гд Ех, Гоце... Не си мисли, че ще дойдем повече от 5 души. Но и случайно да станем 8, винаги ще се сместим, тъй че не го имай за проблем това.
Публикувано Април 6, 201214 гд algor, ето удобен момент за предаване на "пратката" Ако няма желаещи, аз и жена ми ще си направим една вечеря при Гоце
Публикувано Април 6, 201214 гд С вас двамата до тук сме пет. И Гоце един - шест. Около 19.30 се търсим там, а ако още някой изяви желание - да се чувства добре дошъл.
Публикувано Април 7, 201214 гд В събота отваряме,така че който желае да заповяда.ще съм безкрайно благодарен.бъдете здрави, ул. иван радоев 27а в овча купел близо до нов български. заведението се казва URBANO. По-назад в темата е споделено. Ако някой се затруднява с намирането да свирне и ще го упътим/посрещнем... :-)
Публикувано Април 7, 201214 гд Ако ми помогнете до към 17 часа колко човека ще сте сигурни ще съм безкрайно благодарен. Че съм си сам и по важното риба да взимам ли и каква.
Публикувано Април 7, 201214 гд И ammcfc ще дойде с жена си. Аз риба мога да ям утре, мисли ми нещо постно Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Май 5, 201213 гд Аз групата от Стара Загора държа да присъства, че ги полъгах оня път и...имам да се извинявам в течен и мезелъчен вид. Време им е...
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.