Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблем с международни разговори

Featured Replies

Публикувано

Здравейте,

имам проблем с международните входящи разговори.

Отначало си мислих, че проблема е от оператора, понеже си бях сменил тарифния план преди около месец, но след като се обадих на оператора, от там ме убедиха, че проблема не е от тях или освен, ако не съм направил някакво ограничение от телефона или пък от номера който ми се обаждат, да имат някакво ограничение (това обаче е невъзможно, понеже ми се обадиха от същия номер, на другия ми телефон)

Навежда ме мисълта, че може виновника да е iPhone, аз ограничения не съм правил, да не би нещо да се е бъгнало...

Изходящите нямат проблем, обаждам си се преспокойно, но входящите са ми много важни.

Ако някой има идея, моля да помогне :confused:

Публикувано

Няма настройка, ограничаваща входящи международни. Ако ти звънят от Сърбия - има непризнат от операторите проблем м/у MTS и нашите оператори. Друго за което се сещам е само някаква настройка в iBlacklist или някое подобно приложение да ти обърква работата. Я опитай да размениш картите на двата телефона и да видиш дали пак ще имаш проблем с конкретния номер, или с конкретния апарат?

Публикувано
  • Автор

Номера от който ми звънят е московски стационарен, звънял е няколко пъти, в различни дни (честно казано, предполагам, че е възможно и той да бърка докато пише номера ми, въпреки, че ме уваряваше, че не греши, но се притесних, понеже чаках точно през този период от време и други обаждания, но нищо не получих и затова реших да споделя и с вас проблема си) от Мтел ми казаха, че няма причина да не се свързват.

iBlacklist нямам, единствената модобна е MobileLog, но нея я инсталирах преди 2 дни, а този проблем е от около 1 седмица.

Това с картите не можах да го направя, понеже преди това изтрих iPhonetic и след това пробвах с номер от Русия, Германия и Турция и винаги получавах входящо. Не твърдя, че проблема е от iPhonetic, утре ще го пробвам, че вече стана малко късно да занимавам хората, а и предполагам, че и доста хора от вас ползват iPhonetic и водят международни разговори, щеше да се знае за такъв проблем.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.