Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Installous / Проблеми и крашове

Featured Replies

Публикувано

Не видях някой да има проблем като моя.. Като си пусна да се download-ва някое приложение всичко е ОК но в момента в който се свали си изписва complete, но самото приложение изчезва :-( бих предположил че някое друго приложение пречи на installousa но говлрим за чисто ново качен firmware с качено само инсталлоус и appsync 4.1 :-(

P.S. Решението е да деинсталирате appsync for 4.1 и след това да качите направо installous :-) дано съм полезен на други с този проблем

Редактирано от koppo

• Отговори 347
  • Прегледа 62.1k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Хора знаете ли коя версия е за iOS 4.3.1 и от къде да си я сваля?Благодаря предварително

• Както се очакваше:

• ЗАРАДИ ЧЕСТИТЕ ВЪПРОСИ И ПРОБЛЕМИ СВЪРЗАНИ С INSTALLOUS, ПИША ТОЗИ ПОСТ И ПРЕПОРЪЧВАМ ВСЕКИ ПОТРЕБИТЕЛ ДА ГО ПРОЧЕТЕ ПРЕДИ ДА ПИШЕ НОВА ТЕМА ИЛИ ОТГОВОР. Опитвам се да ъдейтна Installous , но не ми я

Добавени снимки

Публикувано

Това на трезво ли го писа? Само на тази страница има пет човека с проблем като твоя. Пост #68, #69 на предната също.

Публикувано

Ако беше прочел тази тема, щеше да разбереш, че няма нужда отделно да ги инсталираш, а направо през сорса на hackulo.us и нямаше да имаш проблеми. Що не четете дългия пост на втора страница? :)

Публикувано

Щото не знаят къде е Оринджленд и няма кой да им покаже пътя към него...

Публикувано

Здравейте,

от няколко часа насам ми изписва: "API unavailable", като обикалям насам натам по менютата, на моменти си е Ок, но по-често ми вади това.

Преинсталирах от Сидиата, но все същото.

Дали има някой друг с подобен проблем и евентуално решение?

Благодаря предварително.

Публикувано

B момента имат проблеми със сървъра. Не е само при теб.

Публикувано

За последните 2 седмици няколко пъти имаха подобни грижи. Вече като гледам всичко е наред.

Бива ли за най-малкото нещо да правите преинсталации? Google it първо. ;)

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте,

дали имате проблеми в момента с Installous? От вчера насам имам 5 updates, като това включва Skype и Google, но в AppStore не е наличен Update за тези 2те специфично.(дали е при мен само...)

При опит за "дърпане" на някое от 5те ми(без Skype и Google) ми изписва "Connection failed"...apptrackr.org си се отваря инак нормално....

Другото което забелязах, на телефона на приятелката ми е(същия телефон и iOS като моя), че на нея в AppStore и изписва че има update за Twitter, при условие че го има наличен вече(той си е безплатен) на телефона...след като се дръпне и изписва че понеже няма старата версия трябва да си плати за новата? omfg! (тука е почти малко отклонение де..).

Моля за съвет и да сподели някой дали има такива проблеми в момента.

Благодаря предварително :)

Публикувано

1. Да и при мен е така. Дава ми ъпдейт на Skype.

2. По втория проблем, трябва да налее малко пари в картата си да бъде освободена. Най-вероятно има чакащо задължение в AppStore. Щом стори това, ще може да си ъпдейтне всичко.

3. А за в бъдеще за да се избегне това правите следното. Отваряте iTunes и отивате горе на Store/View My Account. Въвеждате си паролата, логвате се и натискате Edit Payment Information. Остава само горе до картите Visa/Master Card да маркирате опцията None/Done и сте нови. Може да правите ъпдейтите си по всяко време. Разбира се, ако искаш да си купиш дадено приложение/игра, по същия начин избираш и картата, която си регнал при регистрация. Купуваш и веднага изключваш. ;)

Публикувано

Специално за Skype засича по-ниска версия (2.1.0.нещо-си , като настоящата в AppStore и в телефона ми е 2.1.2), затова иска ъпдейт. Предполагам че до края на деня ще го фикснат, бързо действат по принцип.

Публикувано

Sisq0,

дано, че от вчера на обяд съм се притеснил :)

Grievous,

по отговор 2, интерсното е, че няма нищо като чакащо задължение, тя нищо не е плащала на телефона си. За разлика от мен де ;)

Но довечера ще видя да направим таз "маневра" за която спомена, да сме сигурни де.

Публикувано

Проблемът е в самия скайп, не е в инсталъс.

Публикувано

alxx,

да де, но е така и с Google приложението.

Публикувано

В репото на Hackulo -> Installous 3.6

- Updated support for 4.2.1 firmware users

- Full retina display support

- New animations and stability updates

- "Download later" feature

Публикувано

Иконата, която спечели в конкурса :D Как са успяли да я пратят?! Мейла им от самото начало беше фуул...

iy8tk.png

Публикувано

Здравеите. при мен също не се инсталират приложения тегли го и после изчезва от папката и ми изписва тази грешка; ( instalation failed; erorDomain Code=2 the operation couldn,t be completed. no such file or directory ). С последната версия на инсталоус съм помогнете :(

Поразрових се из нета и намерих решение. Проблема е в v 3.6 смених с по стара през сидия репо: http://sinfuliphonerepo.com/ installous 3 ;)

Публикувано

Има ли някой на който да му работи коректно инсталуса след JB-ka ?

Публикувано

На 4.1 си е пушка последната версия. Явно не се разбират с 4.2.1

Публикувано

Проблемът не е нито в 3.6, нито в инсталъс по принцип. "Любимците" дев-тийм, под претекст че не поддържат пиратството са заложили "бомбичка", която омешва правата на папката var/mobile/documents/installous и по този начин пречи на работата. Направете:

Owner - mobile

Group - mobile

и всичко ще е наред!

Проблемът е наличен в кастъмите, правени с PwnageTool и телефоните под 4.1>, "пердашени" с редсноу 0.96

Публикувано

Мне, не е точно така Саше. Вчера пробвах този вариант и не сработи, но днес уцелих десетката. Трябва да смените правата на самата папка Downloads, която се намира във var/mobile/Documents/Installous и да изглеждат така:

b93a0459b33afc13.PNG

Остава само да прецъкате табовете долу, за да видите сваления файл. ;)

Публикувано

Така е брат. Забравих да напиша че проверката трябва да тръгне от папката installous, после съответно и на всичките вътре(на теб ти го писах вчера :devil:). При мен бяха омешани и двете.

Гога, виждал съм проблем само при arm7(3GS и 4), при arm6 няма проблем. На жената двойката си бачка.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Здрасти, вчера си изтеглих една игра от Installous, и не ми направи проблем след като свързах телефона с компютъра. Ала днес си изтеглих друга, вкарвам кабела в телефона, и айтюнс ми избръмча за "платени програми, който ги няма в библиотеката", и ги премахна. Какво ще рече това, че не съм улучил свестен крак ли, какво? Благодаря.

Публикувано

Настрой си инсталъс, да синква свалените с айтюнс и не би трябвало да имаш проблем. Преди синк - десен бутон, посочваш transfer purchases и готово.

Публикувано

Installous4 4.0 Beta ;)

oisx21.png

976a64deefe4818a.PNG cf14b11b41ce3bf2.PNG 1cc2ade185be8954.PNG cf241d0b20c4ce13.PNG 5f9068997b0109fa.PNG

Важно: Преди да инсталирате Installous4 v4.0 Beta, премахнете всички стари версии и ръчно изтрийте папката Installous намираща се във var/mobile/Documents. След инсталация ще я имате отново откъдето ще можете да изсмуквате свалените програми/игри на вашият компютър.

Публикувано

Как се държи, някакви нередности? Малко инфо от един голям човек?:biggrin:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Подобни теми

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.