Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Installous / Проблеми и крашове

Featured Replies

Публикувано

Хм, ми не знам, ама от 2 дни( откакто излезе), поне 5-6 пъти и ъпдейтвах, и инсталвах начисто, от 2 от тия репа, и даже предлага и маха старите депендс и качва новите такива- и новия AppSync, и още 2 (мисля бяха) нови...

• Отговори 347
  • Прегледа 62.1k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Хора знаете ли коя версия е за iOS 4.3.1 и от къде да си я сваля?Благодаря предварително

• Както се очакваше:

• ЗАРАДИ ЧЕСТИТЕ ВЪПРОСИ И ПРОБЛЕМИ СВЪРЗАНИ С INSTALLOUS, ПИША ТОЗИ ПОСТ И ПРЕПОРЪЧВАМ ВСЕКИ ПОТРЕБИТЕЛ ДА ГО ПРОЧЕТЕ ПРЕДИ ДА ПИШЕ НОВА ТЕМА ИЛИ ОТГОВОР. Опитвам се да ъдейтна Installous , но не ми я

Добавени снимки

Публикувано

При мен си се ъпдейтна нормално.Нещо обаче се случи :D

http://img254.imageshack.us/i/imageuqy.jpg/

http://img560.imageshack.us/i/imageie.jpg/

...и все пак нямам проблеми. Да вметна, че тези двете от xsellize, не съм ги инсталирал :D поне не и съзнателно.

Публикувано

Така са и при мен.:smile:

Публикувано

xsellize са направили универсален пач за всички фърмуери от 3.х.х до 4.1. Новият инсталъс трие досегашния апсинк и слага универсалния.

@peteto_1986: ако имаш апсинк от синфул - първо го махни и после качи новия инсталъс, той ще си дръпне с него необходимото.

П.П. Не би трябвало да показва и двата апсинк-а като инсталирани, вярно се е омешало нещо при вас. При мен стария го няма.

Публикувано

Вчера се опитах да мушна installous на едно 3G и аз, но и на мен ми даваше грешка и не можах да го преборя.:blink:

Публикувано

И при мен ми дава грешка. Kакво ли не правих - махах АppSync, слагах, неще и неще.

Ето тази грешка ми дава:

bbfba126ec241fc0.jpg

(в момента съм с махнат AppSync)

Редактирано от playboyko_

Публикувано

Влез в файловата с-ма, ползвай търсачката на айфайл и изтрий файлчетата свързани с апсинк в сидиа. Трябва да има две, съдържащи в името appsync_preinstall и appsync_postinstall, както и едно com.hackulo.us.appsync.....list Пиша по памет имената. Триеш/ресваш и качваш инсталъс наново.

Публикувано

Съмнява ме да стане така. На мен тая грешка ми я даде на чисто ресторнат телефон след обновяване на Cydia първото нещо което се опитах да кача беше Installous.:smile:

П.П. - playboyko_, я опитай да му набухаш ръчно нужните депанденс, че в момента телефона не е при мен и не мога да пробвам.

8e29f959e14d17f4.gif

Сваляш installous 4.0.0.10,appsync 3.1 deb, security.deb и sourcegui.deb

Публикувано

GPower, не става. АppSync се качи и няма проблеми, но install0us също се качи, но не работи.

П.П Извинявам се бях свалил 4.1

П.П Оправи се

Публикувано

security.deb и sourcegui.deb сложи ли ги и тях? Рестартирай! Много е важен реда на инсталация!

(sourcegui, security, appsync и накрая installous)

П.П. - :tease3:

Публикувано

Явно новата версия на Install0us (4.1) не е готова за 3.x.x. При опит на теглене на приложение, просто ме изхвърля от програмата.

Публикувано

При мен си се ъпдейтна нормално.Нещо обаче се случи :D

http://img254.images...i/imageuqy.jpg/

http://img560.images.../i/imageie.jpg/

...и все пак нямам проблеми. Да вметна, че тези двете от xsellize, не съм ги инсталирал :D поне не и съзнателно.

Триеш всички AppSinc-ове, слагаш 4.0+ от Hackulo и после слагаш Installous. :smile:

Преди

b813e6b38c57c00f.PNG

Сега

fdb355d3bcfa42a0.PNG

Публикувано

Да, направих го :)

Публикувано

xsellize са направили универсален пач за всички фърмуери от 3.х.х до 4.1. Новият инсталъс трие досегашния апсинк и слага универсалния.

@peteto_1986: ако имаш апсинк от синфул - първо го махни и после качи новия инсталъс, той ще си дръпне с него необходимото.

П.П. Не би трябвало да показва и двата апсинк-а като инсталирани, вярно се е омешало нещо при вас. При мен стария го няма.

Здравей, Направих го и проработи. Добавих и няколко допълнителни репот-а и успях! Мерси :)

Публикувано

Installous 4.2

mrctue.png

Публикувано

Новата версия работи идеално. :goodpost:

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте, имам следният проблем с Installous.

Като започна да свалям каквото и да било ми излиза съобшение : "Download failed: Unexpected content"

Моля за съвет за отстраняването на проблема.

Благодаря.

Публикувано

Този проблем е многократно обсъждан! Айде, моля чети темата.

Публикувано

Аз имам друг проблем.Свалям от инсталус без проблем (4.0),но когато се опитах да синкна с иТунс неуспява да ми синкне свалените приложения и не ми дава да кача нова музика.Пробвах с преинсталиране на иТунс-а,изтриване на свалените приложения от инсталус (без тези,който са се ъпдейтнали),но проблема си остава http://img193.imageshack.us/i/failedsync.jpg/.Някакви идеи?

Публикувано

Имаш ли отметка на iTunes Sync?

Публикувано

Да, сложил съм отметката. http://img18.imageshack.us/i/img0336f.png/

Снощи преинсталирах и инсталлоус-а, но без успех.

Публикувано

Пробвай да дадеш през Itunes десен бутон и Transfer Purchases -просто за проба дали ще ти ги добави към библиотеката.

Публикувано

Transfer purchases нестава също,както и какъвто и да е опит за синхронизация.Оправих го като дадох на иФон-а да не синхронизира аплокации и после след sync-a сложих приложенията обратно и се оправи.

Публикувано

На Installous 4.2 къде се намират свалените приложения ?

Редактирано от B_A_D

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Подобни теми

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.