Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Installous / Проблеми и крашове

Featured Replies

Публикувано

При мен пак дава грешката.... :(

• Отговори 347
  • Прегледа 62.1k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Хора знаете ли коя версия е за iOS 4.3.1 и от къде да си я сваля?Благодаря предварително

• Както се очакваше:

• ЗАРАДИ ЧЕСТИТЕ ВЪПРОСИ И ПРОБЛЕМИ СВЪРЗАНИ С INSTALLOUS, ПИША ТОЗИ ПОСТ И ПРЕПОРЪЧВАМ ВСЕКИ ПОТРЕБИТЕЛ ДА ГО ПРОЧЕТЕ ПРЕДИ ДА ПИШЕ НОВА ТЕМА ИЛИ ОТГОВОР. Опитвам се да ъдейтна Installous , но не ми я

Добавени снимки

Публикувано

Здравейте, обяснението е супер. Всичко се инсталира без проблем.

но когато се опитам да инстал приложение от ИНСТАЛИУС ми дава грешка: "Installation failed: Invalid IPA" Имам ауторизация на компютъра, и съм инсталирал безплатни приложения...

някой да има някакво мнение?

Благодаря предварително

Публикувано

Това на дадено приложение ли се случва или на всички?

Публикувано

Споко, проблема не е при само теб...появява се при всички.

Това си е бъг на Installous, има си цяла тема за това, не трябваше да пускаш нова.

edit: Местя коментарите в правилната тема.

Публикувано
@Apptrackr: If you're running 4.3.3 and you're getting "Invalid IPA" error, please install AppSync from the Hackulous repository and not from others.

http://www.twitlonger.com/show/c3h048

Публикувано

И аз го бях инсталира от Hackulous repository, но ми даваше "Invalid IPA" на 5 от 6 опита, а съм с 4.1. Оправи се като направих следното: деинсталирах Installous, деинсталирах и AppSync, след което инсталирах отново Installous от Hackulous repository (заедно с него се качва и AppSync)и всичко си дойде на мястото. Спи града... както е казал поета :Wink:

уффф.... май се явих ехото на Шамана (218) :huh:

Редактирано от ozi

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Днес джейлнах моята четворка,но Installous постояно крашва и не мога почти да го използвам,постояно ми излиза от него.Телефона е джейлнат с JailbreakMe 3.0,ако можете да помогнете по някакъв начин ще съм ви много благодарен . :)

Публикувано

Преинсталирай инсталъса.

Публикувано

Благодаря много,за сега се държи стабилно .

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Вчера на чисто ресторнат телефона със Сашо (Aveliky) забелязахме, че след слагане на Installous се инсталира и Mobile Substrate. Така, че онези, които ползват tethered jail мнооого да внимават!!! Лично аз го свързвам със скорошния ъпдейт на AppSync.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

В шапката е същия Installous от преди месеци. Substrate-то се добави наскоро с един ъпдейт на AppSync. Така, че тегли и тествай. Най-много да ресторнеш пак. :D

Публикувано

Предполагам ако се добави ръчно без добавяне на субстрата ще си работи без проблеми. До колкото знам добавянето на мобил субстрата в Инсталъс е заради подкрепа на семи тетъра.

Публикувано

Една (1) минутка. ;)

П.С. Готово, в кепето е.:tooth:

Публикувано

Гога мога да те светна, че ако си дръпнеш само апсинка и го турнеш ръчно ( рестарт , респринг ) без да дърпаш инсталуса, аповете ще ти работят, няма да имаш нужда от Semitether и ще можеш да си ресваш тела спокойно.

Така ни субстрат, ни други шитни са ти нужни, оообаче за да ги качиш ти е нужен целия пакет , т.е. слагаш апсинка със субстрата, слагаш каквото ти е нужно, махаш апсинка и другата гад, слагаш ръчно само апсинк.деб и всичко бачка, сложно е малко но не буташ нищо от Сидия

Редактирано от kawabiker

Публикувано

С инсталуса можеш ли да си рестартираш тела ? Защото аз когато си играх с тая схема установих, че когато него го кача, за да си ресна тела ми е нужен semitether , а като го махнах и оставих апсинка само, нямах проблем с рестарта на тела .

Но сложиш по нов апсинк, който даже не се виждаше в сидия че е инсталнт, но лекуваните ми тръгваха без проблем .

Редактирано от kawabiker

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Наскоро ъпдейтнах на 5.01 и след като джейлнах и сложих Installous имам чуството ,че скоросто за сваляне на FileApp ,Filedude спадна драстично... Стоя до модема и едвам се тегли.А интересното е ,че преди всяко сваляне когато дам на приложение да го сваля и избера източник { от кой сайт ( fileapp,filedude) } ми излиза така нареченото AntiRobot - а именно да въвеждам текст от картинка..Нали на fileape трябва да изчакаш 15 секунди,а на filedude да въведеш 4 букви..За да стигна дo тях трябва да въведа текст. Ако на някой му се е сличило нещо подобно да сподели.

Редактирано от Spasow*

Публикувано

И при мен излиза AntiRobot, но скороста на сваляне си е както преди...

Публикувано

Нещо сте в заблуда или проблем с доставчика. Направих два опита и:

57cfadb2aa8e0812.PNG4d1b79b6e8f459af.PNG

Това с 3GS. ;) Втория шот за малко да го изтърва. :D

Публикувано

А на мен ми дава от една седмица Invalid IPA като се опитвам да ъпдейтна две от приложенията си.. :thinking:

Публикувано

Търси ме в скайп, адаша ще ти каже ника ;)

Публикувано

Знам,че към Installous се добавяха някакви неща против Invalid IPA ама не знам точно какви??

Публикувано

Никакви по принцип.

Публикувано

И аз имам проблем със скороста, но не ми е толкова голям проблем. И то не е постоянно, а от време на време.

Публикувано

Аз проблем със скоростта имам с filedude почти в 100% от случаите. Първо са нужни 5-10 сек. докато тегленето започне. След това сваля с 10-30-кб/сек и насича все едно връзката ми с интернет прекъсва на всеки 5 сек. Въобще - зор. С fileape няма проблеми. Тръгва винаги от раз. Но този нов робот направо къса всички нерви.. Да вземат да пуснат пак paid subscriptions или нещо от сорта, да си платим и да ни се махне тая гадост..

Публикувано

Шотовете ми са от filedude - последния линк в Installous.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Подобни теми

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.