Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Съвет при избор на 'новия' iPad

Featured Replies

Публикувано
  • Автор

Мерси много за тази информация! Това улеснява значително нещата. Моля те дай знак ако нещо не работи както трябва, някой беше споменал по-горе в темата за 'омазване' с две карти издадени от Мтел към един и същ абонамент.

Има ли допълнителна месечна такса от Мтел за тази услуга?

Редактирано от Rogue

• Отговори 159
  • Прегледа 15.9k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Разбира се, че Мтел е виновен. Нищо свястно не направиха в тази държава. Веднага да си сменят честотите, които ползва ЦЯЛА Европа и да мината на изклецаната американска система. Как може дори CDMA да

• Ето и личните ми впечатления: Уау ефект нямаше. Дисплея наистина видимо е много по-добър, но разликата не е толкова фрапираща както между айфон 3ГС и 4. Всичко е много по-ясно от отчетливо. Дисплея

• Да, току що ми донесоха екстра сим-а, срязан е и като се прибера остава да го тествам на iPad-а...забравих го на зарядното

Публикувано

4 лева на месец е таксата за допълнителната карта.

Моя ....позната ползва такава карта с друг апарат и няма проблеми, както и аз засега :)

Надявам се да си бачка всичко.

Публикувано

Пешо, може ли двете устройства с такива карти да ползват нет по едно и също време?

Аз ползвам такава, но в джипа ми е ръгната другата за гласови повиквания.

Публикувано

Могат.

Току що тествах :)

Публикувано
  • Автор

Мерси на всички отговорили!

Публикувано

За интересуващите се да дам малко инфо от днес:

около 23.03 се очаква новия Айпад вече да е наличен и пуснат в продажба в БГ.

Ще ми се обадят веднага като е на линия и ще се пазарува, разбира се.

С две години гаранция от нашенски рисейлър ще е покупката.

Казвам го на тези, които са се залетели да правят каскади и различни комбинации относно покупката и доставката от чужбина.

пп. Това е очакваното и потвърдено за сега като дати.

Аз лично ще го приема за 100% чак когато се случи, а ако науча нещо ново междувременно ще споделя веднага.

Публикувано

Въпросът е дали ще го пуснат и от м-тел с тяхното 4G, тогава за някои хора ще е по на оферта ;)

Публикувано

Е, специално с 4г-то ще се разминеш - мрежата на ментел не е съвместима с предвидената за айпада.

Публикувано

Верно ли бе, баси тея наш'те к'во са пуснали тогава? :huh:

Публикувано

Пак 4G, но на други мегахерци. Ако не са лъжа, само в Щатите ще има 4G връзка за новият айпад.

П.П

Да, точно така. LTE мрежата на AT&T работи на 700MHz и на 2.1GHz, а тази на М-Тел - на 1800MHz. Прави си изводите.

Публикувано

Люска, копни по форума, някой беше писал честотите на 4г ментел и тези за айпада. Пригоден е за ат&т по принцип. Тук ще изписва 4г, но няма да е LTE, a HSPA и HSUPA(или каквото имат).

Хах, Веско си е допълнил мнението - няма да търсиш ;)

Публикувано

Ейй едно свястно нещо като хората няма да направят в тая държава бее! Каква е вероятността за европейския пазар 4G модула да работи на други честоти, защото предполагам не само нашите са на 1800Mhz ?

Отговориха ми на питането дали ще предлагат новия iPad от 23 Март:

Ще предлагате ли новия iPad от 23 Март, каквато е официалната дата за България или не?

M-Tel/Mobiltel Bulgaria Здравейте, за момента няма да го предлагаме. :) 2 hours ago

Публикувано

Разбира се, че Мтел е виновен. Нищо свястно не направиха в тази държава. Веднага да си сменят честотите, които ползва ЦЯЛА Европа и да мината на изклецаната американска система. Как може дори CDMA да нямат.

Публикувано

Дам, тъпото обаче е че следващия iPhone ако има LTE има голяма вероятност да е в същото положение.

Публикувано

Надявам се да има EU версия :)

Публикувано

Със сигурност iphone-а ще е съвместим с мрежите в Европа т.к продажбата му е обвързан предимно с мобилните оператори, с които Apple имат договори.

Публикувано

Е хайде де...излагате се!

Все още ли във форума няма собственик на новия iPad?!?!

Или го е срам да покаже, разкаже и сподели как е машината...

Публикувано

Lyudmil, какво имаш предвид под "ще е съвместим"? Че ще работи с 3г мрежите или, че ще изкарат версия, която е с модем за нашите честоти?

Публикувано

Ами, мисълта ми е, че приоритет на Apple е да продава iPhone чрез мобилните оператори до като iPad-a не е толкова обвързан с тях. За това смятам, че The New iPhone (по пътя на логиката) ще е съвместим, т.е ще работи с всички мрежи по целия свят, където се предлага официално. За сега може само да гадаем, разбира се.

Публикувано

Като е 4G да не си мислите, че не работи под 3G? :D

Не се излагайте!

Публикувано

За 3г-то е ясно, че ще работи навсякъде. По-скоро е интересно как биха решили проблемът от Епъл с различните честоти на 4г. Защото да release-ват 30 модификации на телефона в зависимост от това в коя държава се намираш ми се вижда глупаво.

Публикувано

Ами ще добавят поддръжка за нужната честота вероятно. Не е новост да добавят.

3GS например не може да работи на 3G в мрежата на Vivacom защото не поддържа 900 MHz.

Публикувано

Ясно, че в Европа няма да може да се ползва ЛТЕ-то. Въпросът е в БГ ще работи ли на HSPA+ и DC-HSDPA? Операторите ни поддържат ли ги? За второто най-вече не съм сигурен, първото мисля, че го има..

Публикувано

3G HSPA и HSUPA.

Що си мислите че честотите на европейския LTE вариант са световен стандарт и някой ще се съобразява с това? Епъл правят каквото си искат, а и не им е много зор да добавят честоти - то, тая работа не става ей тъй, на. Ще подават пръста и "европейците" така или иначе ще го лижат и ще викат: Ммммм :tooth:

Публикувано

Някой да знае на какви цени ще се продава у нас?

Редактирано от DreamcatcheR

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.