Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Среща на форума 22.05.09

Featured Replies

Публикувано
  • Автор

Изглежда доста приятно. До колко работи градината обаче, че повечето в 22:00 гонят.

• Отговори 169
  • Прегледа 24.9k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Публикувано

мисля, че няма да ни изгонят :biggrin: познавам собственика - е не ми е брат все пак, но...

Публикувано
Аре ве нема ли да се накъркаме по-мъжки?

Леле, колко сексистки.... :biggrin:

Ми като не ни щете, освен да пусна паралелна тема с покана за дамско парти на съфорумките :biggrin:

Публикувано

лелеееее - загазихме :biggrin:

dreamlover извини се, покани дамите лично и си смени ника :mrgreen:

Публикувано

Ако е след и аз ще се включа.

Публикувано

Да ви е*а сите до един! Аз няма да мога да дойда, когато и да е ...

Публикувано

Надявам се този път и аз да успея. :biggrin:

Публикувано

Sladichuk, не се сърди. Ти си от нашите.

Имах предвид по мъжки, защото доколкото си спомням от последният път, освен теб други дами нямаше. Не броя двете девойки, тях ги доведоха колегите :)

Публикувано

Имах предвид по мъжки, защото доколкото си спомням от последният път, освен теб други дами нямаше. Не броя двете девойки, тях ги доведоха колегите :)

сигурен ли си???

Публикувано

Имах предвид по мъжки, защото доколкото си спомням от последният път, освен теб други дами нямаше. Не броя двете девойки, тях ги доведоха колегите ;)

Мечтателче, не го приемай сериозно, де, не виждаш ли, че се шегувам. :)

Да ви е*а сите до един! Аз няма да мога да дойда, когато и да е ...

Ааааа, да си ги нямаме такива, Адамче, без теб и аз не отивам никъде. :sad:

P.S. Не знам за кога и къде се планира купона, но ако е в центъра и по добра традиция е налице намерение да се продължи след 23:00 в клуб, до моя офис има чудесен пиано–бар – "Камино", където бих могла да наравя резервация, за да не се обикаляпак по късните часове в търсене на място за приютяване. Само трябва да знам поне седмица предварително.

Публикувано

Ее, как съжалявам, че не съм от София и че не съм на вашата възраст, бих се присъединил към вас за една вечер :lol:

Публикувано

Имах предвид по мъжки, защото доколкото си спомням от последният път, освен теб други дами нямаше. Не броя двете девойки, тях ги доведоха колегите :lol:

сигурен ли си???

Не съм сигурен относно кое?

Неразбирам въпроса!

Моля уточни.

Публикувано
  • Автор

Ами и Роси беше, освен Сладичкото.

Публикувано

Имах предвид по мъжки, защото доколкото си спомням от последният път, освен теб други дами нямаше. Не броя двете девойки, тях ги доведоха колегите :lol:

сигурен ли си???

Не съм сигурен относно кое?

Неразбирам въпроса!

Моля уточни.

Едната от двете беше Rosi Koleva, а другата на Adamvo приятелката.

Публикувано

Е, Саше, мен пак ме сложи извън класацията. Освен на Адамчето приятелката(Ели) и Роси, аз бях третата. :lol:

Публикувано
Е, Саше, мен пак ме сложи извън класацията. Освен на Адамчето приятелката(Ели) и Роси, аз бях третата. :lol:

Той за теб спомена, виж червения надпис.

Публикувано

Моля за извинение, останал съм с грешно впечатление :cool:

Публикувано

Да кажа само за градината, няма значение колко познаваш собственика, трудно ще ни е да направиме оборот, че да може с печалбата да си плати глобите. Пък и не вярвам, че искаш да причиниш това на приятеля си... :cool:

Публикувано

Понеже много се замотахте аз да предложа поне дата :)

25.04.2009чг.(събота с/у неделя)

П.С. Форума ще остарее докато го полеем :confused:

Публикувано
Понеже много се замотахте аз да предложа поне дата :)

25.04.2009чг.(събота с/у неделя)

П.С. Форума ще остарее докато го полеем :confused:

хубав ден си избрал.....идеален е :blonde:

Публикувано

Aз имах идея първо в "Тино"(на "Патриарха"), там има и страхотна градина (ако не е студено за навън), и добра кухня, а после "Камино" е на 2 крачки, но изрично са ме предупредили, че поне 10 дни, най–късно една седмица преди това трябва да се резервира, така, че ако се решава нещо за 25.04., давайте по–експедитивно.

Публикувано
Aз имах идея първо в "Тино"(на "Патриарха"), там има и страхотна градина (ако не е студено за навън), и добра кухня, а после "Камино" е на 2 крачки, но изрично са ме предупредили, че поне 10 дни, най–късно една седмица преди това трябва да се резервира, така, че ако се решава нещо за 25.04., давайте по–експедитивно.

Идеята е супер :razz:

Публикувано
  • Автор

Аз лично за Камино съм резервиран. Беше приятно преди да се напълни с мутри и да искат резервации 1 година предварително. Държат си пистолетите върху масите. Проверката за оръжие е само за простосмъртни. Ако държите да сме там обаче, няма проблеми.

Публикувано

Ми добре, де, не е казано да се ходи там, където някой няма да му е приятно.Предлагайте място, ама е желателно да се съчетаят, не да се хуква след 22:30 да се обикаля.

Публикувано

Такива има на всякъде, дай да не ходим по заведенията тогава. Аз мисля, че в камино ще е добре.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.