Публикувано Май 23, 200916 гд Наказахте ли се ме интересува в бара Аз се заиграх и стана много късно да идвам Следващия път няма да поемам други ангажименти
Публикувано Май 23, 200916 гд Браво Съжелявам 4е не можах да се върна Нямам отсъствие,нали? Другия път реванш
Публикувано Май 23, 200916 гд Аз пък не съм доволна, щото ми беше малко и искам пак Предлагам отсега да се реши за следващия тур след, да речем най–късно месец
Публикувано Май 23, 200916 гд Мина ли литър Да На глава ли :mrgreen: . Иии... може ли снимки :razz: .
Публикувано Май 23, 200916 гд За някои добре, за други не. Усещам как този един литър ще е дал големи криле на някой.
Публикувано Май 23, 200916 гд Баце,докарай някоя заралийка :mrgreen: Ако трябва ще мина да ви взема другият път :mrgreen:
Публикувано Юни 18, 200916 гд На 3-4 ракии джалбрейк правим вие една снимчица дори, това не ви оправдава.
Публикувано Септември 4, 200916 гд Само напомням ,че тази тема съществува все още! Май никой няма желание за сбирка?
Публикувано Септември 4, 200916 гд Еее как бе, чакаме Apple да преведат парите за мероприятието и сме на линия. :mrgreen: Опаааа
Публикувано Септември 4, 200916 гд Има вероятност нашите банки да не работят с такива суми, отделно мисля, че не могат да се разберат за комисионната която искат. Хихихи, майтапчето настрана, ама и на мен взе да ми пресъхва шарденчето.
Публикувано Септември 4, 200916 гд Ами Червения каза че той ще реши кога,къде,какво и как ще се случи и всички пресъхваме от чакане :mrgreen:
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.