Публикувано Март 26, 201214 гд Един нов продукт, който страшно много ме впечатли! iDock е всъщност моторизирана In-wall iPad™ Docking Station. Ще се предлага се в Portrait (механичен) и Landscape (моторизиран) изпълнение. Може да бъде монтирана, както в стена, така и в мебели. По този начин, iPad-ът се зарежда постоянно, докато е в докинг станцията и може да бъде използван за контрол на "умните къщи", музика, видео и т.н. • Моторизиран docking и освобождаване (само за версията Landscape) • Отварящия механизъм се задейства от proximity sensor (може да бъде деактивирано. При версията Portrait - освобождаването става с магнитен бутон) • Поддържа външен контрол (например keypad или скенер за пръстов отпечатък) • Фукция за автоматично прибиране след 10 sec. (може да бъде деактивирана - само за версията Landscape) • Функция за автоматично отваряне в случай на прекъсване на електрозахранването (може да бъде деактивирана) • Docking status notification (само за версията Landscape) • Стандартни цветове: piano black; opal white (могат да бъдат заявени и други цветове) Освен това, когато е необходима сигурност за устройството, продуктът се предлага и във версията: Touchcode. Благодарение на интегрирания keypad, iPad-а може да бъде заключен към докинг станицята и може да бъде освободен чрез въвеждането на 4 цифрен код. LED keypad-а се активира чрез proximity sensor Продуктът ще бъде наличен вероятно от Април 2012, като цената още не известна. Чакам го
Публикувано Март 26, 201214 гд Ехааа adept не си единствения! Това изглежда страхотно, аз в момента съм с AMX, но дисплея не е толкова голям, с iPad-a в стената ще стане супер. Сега ползвам iRidium и съм доволен, но с този док може да приложат и нов софтуер.
Публикувано Март 26, 201214 гд Автор Ооо даа Това в комбинация с един мини-сървър на LOXONE + App е просто незаменимо! Edit: няма да го чакам ... от цена 579 Euro ... тия са болни Редактирано Април 2, 201214 гд от adept
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.