Публикувано Март 29, 201214 гд Здравейте, имам зарядно у-во на Belkin което е за iPod (не съм сигурен коя точно ген). Параметрите му са: Input - 110 - 220V 50 - 60hz Output - DC 5V 0.5A Мога ли да го използвам за зареждане на iPhone 3GS? Благодаря предварително.
Публикувано Април 21, 201213 гд Евентуално може да се зарежда по-бавно тъй като мощността му е по-малка. Само ми е интересно темата защо е в iPad раздела, ама не е фатално
Публикувано Май 4, 201213 гд Здравейте, имам едно въпросче и за да не отварям нова тема ще го задам тук. Купих си iPad 2 от техномаркет и ще заминавам за USA, а тук пада си ми е с европейско зарядно. Въпроса ми е дали мога да ползвам на айфоун двойката американското зарядно или кво да направя според вас?
Публикувано Май 4, 201213 гд Мисля, че няма да е достатъчно мощно, но не съм 100% сигурен. Не можеш ли просто да си вземеш американска приставка ако ipad-ското ти е от тези "разглобяемите" зарядни?
Публикувано Май 4, 201213 гд от разглобяемите е, да. Притеснява ме да не повреди батерията по някакъв начин. Иначе така представка откъде мога да си намеря и на прилична цена разбира се. Ако се счита за реклама или вид реклама, моля напишете ми на лично. Благодаря ви,
Публикувано Май 4, 201213 гд Нищо няма да й стане на батерията, не бой се. Иначе такива приставки има по летищата, но там цените не са точно "тънки".
Публикувано Май 4, 201213 гд Имах предвид такова: [img]http://www.applefacier.com/images/l/201202/13304958670.jpg[/img] Гледай да си вземеш оригинално.. Или питай дали някой от форума не може да ти заеме, или в apple-bg.com.
Публикувано Декември 6, 201213 гд Някой може ли да ми каже дали това е ментак защото от стария 2г и от един 3гс е все с тия надписи а 3гс-а като го включа и тъча полудява http://i518.photobucket.com/albums/u341/vebaev/357EC1BE-D095-45FA-B78C-19E8F77B48FB-15860-00000B11B9326774.jpg Редактирано Декември 6, 201213 гд от profusion
Публикувано Декември 6, 201213 гд Зъл ментак или скапана серия оригинал - не знам. На модела от 2006-та(от айпод) си пише iPod power adapter и тогавашните серии са японски, нямат нищо общо с Китай. Производителят е Foxlink, ползвам само него вече шест пълни години. На това, твоето, надписите изглеждат автентични на първо четене но, както вече казах - можеш да провериш в нета тогавашните доставчици, пък и надписите са леко бледички за оригинално, не мислиш ли?
Публикувано Декември 6, 201213 гд Казвал съм и преди, но моя скача така на определени контакти, с оригинални кабел и зарядно.
Публикувано Декември 7, 201213 гд Мхм. Тачскрийна полудява когато има пулсации в мрежата Кофти маса на контакта или eON за бой
Публикувано Декември 7, 201213 гд В офиса чак когато зареждам телефона и говоря по него, ми забива мака, който е в друг контакт Когато затворя телефона, Мака тръгва нормално.
Публикувано Януари 6, 201313 гд http://dice.bg/flat-usb-cable-plosyk-kabel-za-iphone-ipad-i-ipod-cherven-item8832 Този кабел ще ми свърши ли работа за зареждане на Айфон 4с и за синхронизация с компа,че моя малко пострада и сега ще трябва да го подменя ...
Публикувано Януари 6, 201313 гд Ами видях един за 9 лв ама 15 см само- малко къс ми се видя ) Имало и по-дълги кабели http://dice.bg/visokokachestven-usb-kabel-za-iphone-ipad-i-ipod-cheren-item3202 -ако имате по-добри оферти давайте ги )) Редактирано Януари 6, 201313 гд от djokando
Публикувано Януари 6, 201313 гд Ако мислиш плоския да го ползваш с digital av кабел - не работи, да знаеш. За зареждане и синхронизация - няма ядове - работи, но е неудобен. Препоръчвам ти да си вземеш обикновен кабел.
Публикувано Януари 11, 201313 гд Поръчах един от DC за 8 лв, и един от един китайски сайт за 1 $ ,който по скоро ми е да видя как са с доставките от там ,ама може пък да ме изненада ))
Публикувано Януари 12, 201313 гд Вероятността,да получиш зарядно от Китай е малка. Напоследък се губят доста неща. Преди половин година,нямаше такъв проблем. Говори се,че Дянков е причината...
Публикувано Януари 12, 201313 гд Еми ще почакам и ще видя ...Дано да няма проблем ,иначе се пишел някакъв диспут във пейпал за да ти върнат парите ...
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.