Публикувано Януари 12, 201313 гд Вероятността,да получиш зарядно от Китай е малка. Напоследък се губят доста неща. Преди половин година,нямаше такъв проблем. Говори се,че Дянков е причината... Глупости
Публикувано Януари 12, 201313 гд За съжаление е факт... На мои приятели също не пристигат от Китай. От Англия всочко е О. К. Става въпрос за Ebay...
Публикувано Януари 12, 201313 гд Аз купих от Шаман от форума sync кабел за iphone 5. Доволен съм от кабелчето Редактирано Януари 12, 201313 гд от Bobo
Публикувано Януари 30, 201313 гд Купих си зарядно за кола macally с два изхода и така шашка компютъра на колатаА на хибрида да се шашне компа е лоша работа)))
Публикувано Януари 30, 201313 гд Ако си с Приус или Инсайт, вторият изход пищи при консумация над 500mAh. Пробвай в запалката, не в захранващия.
Публикувано Януари 30, 201313 гд Със Сивик съм и в запалката!Няма да казвам какви работи почва да прави колата))))
Публикувано Февруари 12, 201313 гд Имам странен проблем със зарядното на iPad 4.Купен е от щатите и зарядното си е оригиналното.Та тъйкато е с американско зарядно съм взел и преходник за европейски контакти.когато го включа да се зарежда всичко е нормално за няколко минути и после започва да спира и да се пуска зареждането .все едно вадя и вкарвам кабела на всяка секунда .когато зареждам iphone с това зарядно проблеми нямам.също така когато зареждам таблета с зарядното на телефона всичко е ок ( като изключим ,че става мн бавно де) ....пробвл съм и с други преходници - същата работа !! Някакви идеи какво може да става ?
Публикувано Февруари 12, 201313 гд Това, което става колега е вътре, аз ти препоръчвам гаранционна смяна и това е. Очевидно е, че зарядното не работи както трябва.
Публикувано Февруари 12, 201313 гд да и аз си го помислих ,но не разбирам как зарежда телефона без проблеми Редактирано Февруари 13, 201313 гд от Alxx®
Публикувано Февруари 13, 201313 гд Не цитирай последен пост и пиши поне малко по - грамотно!!! Телефонът има нужда от два пъти по - малък ампераж, затова всичко е ок. Аз, друго бих посъветвал преди смяната - замери си напрежението в контакта, ако е под 210V, може да не работи нормално.
Публикувано Февруари 14, 201313 гд Днес ми пристигна пратката от китай... 2 бр синхронизиращи кабела-тествах ги на първо четене си бачкат добре ,довечера ще пробвам и зарядното за колата ))
Публикувано Февруари 14, 201313 гд Аз си поръчах един lightning кабел за 20 лв. от играч в борсата/купува продава/. Едвам го извадих от телефона, прекръстих се и го метнах в коша.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.