Публикувано Декември 13, 200916 гд Category: Social Networking Price: $2.99 Released: Sep 25, 2009 Size: 1.0 MB Seller: Ultimake Ltd. Latest version: 2.1 appscene mediafire
Публикувано Декември 13, 200916 гд Телефона открива програмата като кракната и автоматично те праща в App Store да си я купиш. :mrgreen:
Публикувано Декември 14, 200916 гд Програмката замества "Зелентата слушалка" или добавя нова иконка, коята да бъде заменена със "Зелената слушалка"?
Публикувано Декември 14, 200916 гд Нито едното от двете. Програмата синхронизира информация, която е на приятелите ти във Facebook (снимка, местожителство, месторабота, поща и др.) с хората от телефонния указател, ако ги има и на двете места разбира се.
Публикувано Декември 14, 200916 гд Мдам, идеята им е хитра. Аз принципно на доста познати съм взел снимка за iPhone/а именно от Facebook.
Публикувано Ноември 17, 201015 гд Автор Version 3.2 http://itunes.apple.com/linkmaker/ - Option for syncing thumbnail size pictures! - Fixes crash on startup for devices using iOS 3.x. - Support for Unified contacts (contacts from different sources). - Improved compatibility with Exchange. - Contact list scrolling performance improvement. If you like MyPhone+ please don't forget to rate it on the App Store!
Публикувано Ноември 17, 201015 гд Извинявайте, но това не го ли прави и самото ФБ приложение за айфон-а автоматично??? Поне моето го прави.
Публикувано Февруари 7, 201115 гд Добре де, ами ако имената на контактите ми са на кирилица, а във фейсбук са на латиница, к`во праим?
Публикувано Февруари 7, 201115 гд Може ли нов линк на последната версия, този от 8-ми пост е expired, thx!
Публикувано Февруари 7, 201115 гд Добре де, ами ако имената на контактите ми са на кирилица, а във фейсбук са на латиница, к`во праим? Махаш отметката в настройките на приложението да не ти променя имената и си синхронизираш.
Публикувано Февруари 7, 201115 гд При мен някой от потребителите ми във фейсбук не се виждат за да ги синхронизирам. Някой друг с подобен проблем
Публикувано Февруари 8, 201115 гд И при мен се получаваше така при по-старата версия. Сега нямам проблеми. Ако не мога да намеря някой потребител, в последствие се оказва, че си е писал името по различен начин.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.