Публикувано Април 1, 201214 гд XBMC add-on за гледане на видео от Nova Play и live stream-a на Нова телевизия. В момента го давам насипно, но по-късно ще се опитам да го включа в официалното рипозитори. Настоящата версия е с качеството на бета, още не съм имал време да го тествам изцяло. XBMCNovaPlay v1.2 Приятно гледане. v1.0 Първа версия v1.1 Оптимизация Нови категории v1.2 Обновена да работи с новият сайт на Nova Play Работи с XBMC Frodo 12.0 RC3 Нови категории Редактирано Януари 27, 201313 гд от Squall L
Публикувано Април 8, 201214 гд работи добре, може да се поработи върху качеството, НО не много зле, Има ли и други БГ програми
Публикувано Април 8, 201214 гд Един въпрос, понеже н мога да хвана момента. Може ли да се гледат мачовете, които се излъчват онлайн?
Публикувано Април 9, 201214 гд Не съм засичал мач,но принципно не би трябвало да има проблем. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 9, 201214 гд В Nova play по принцип е за стари предавания. Но add-on a позволява и онлайн да зяпаш.
Публикувано Април 9, 201214 гд Ами Нова, се гледа спокойно на поне още 3, 4 места, та не ми е било зор Nova Play пък си има сайт. Плъгина просто ми харесва затова го сложих и ще трябва да го погледна все някога
Публикувано Април 9, 201214 гд Плъгина е супер, особено за AppleTV. Скоро ми трябваше едно старо предаване и плъгина ми свърши чудесна работа, без да се докосвам до компютър. Сега ако някой направи плъгин voyo.bg ...
Публикувано Май 30, 201312 гд До този момент бях с версия 1.0.0, която преди малко деинсталирах, за да сложа 1.2 от посочения в първия пост линк. За съжаление след инсталацията отново се появява като версия 1.0.0. Дали някой би помогнал със съвет или алтернативен zip ?
Публикувано Юни 12, 201312 гд При мен има проблем с: Актуални предавания > (Което и да е предаване) - не излиза списък с епизоди... В моя тиливизор ли е проблема или има промени в nova play и ще трябва ъпдейт на добавката?
Публикувано Септември 28, 201312 гд На АТВ2 с XMBC 12.2 все още работи, но не всички категории. Примерно Актуални предавания. Има ли шанс да получим ъпдейт? Много благодаря предварително !
Публикувано Ноември 10, 201312 гд XBMC add-on за гледане на видео от Nova Play и live stream-a на Нова телевизия. В момента го давам насипно, но по-късно ще се опитам да го включа в официалното рипозитори. Настоящата версия е с качеството на бета, още не съм имал време да го тествам изцяло. XBMCNovaPlay v1.2 Приятно гледане. v1.0 Първа версия v1.1 Оптимизация Нови категории v1.2 Обновена да работи с новият сайт на Nova Play Работи с XBMC Frodo 12.0 RC3 Нови категории Някакъв шанс за ъпдейт? Че някои категории не работят вече. Благодаря предварително !
Публикувано Ноември 10, 201312 гд Малко вероятно.. Squall L, не е влизал от Януари месец... И аз съжалявам за липсата на тази добавка....
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.