Публикувано Април 2, 201214 гд Главната роля в биографичния филм за създателя на Apple Стив Джобс, под името "Джобс", ще изиграе бившият съпруг на Деми Мур – Аштън Къчър. Лентата е независим проект без участието на холивудските студиа и е с частно финансиране. Режисьор е авторът на политическата комедия "Swing Vote" – Джошуа Майкъл Стърн. Снимките трябва да започнат през май, когато Кътчър ще прекъсне временно сериала "Двама мъже и половина", където играе на мястото на Чарли Шийн. В същото време студиото на Sony взе правата за екранизация на оторизираната биография на Джобс. Източник близък до сделката твърди, че от компанията са вложили в това повече от 1 млн. долара. За главната роля, по слухове, са били обсъждани Джордж Клуни и Ноа Уайли, който вече е играл ролята на Джобс в документално-игрално телевизионно разследване. То е направено от телевизия TNT през 1999 г. под името "Пиратите от Силиконовата долина". Самият Стив Джобс разкритикува тогава проекта, но отбеляза положително актьорската работа на Уайли. Източник: http://btvnews.bg
Публикувано Август 24, 201213 гд Мисля че Ащтън най-добре ще се справи с ролята да не говорим за изумителната прилика с Джобс!
Публикувано Август 24, 201213 гд Е какво друго да им е в празните кратуни. Надявам се на приятен за гледане филм,поне до толкова колкото приятна беше книгата за четене.
Публикувано Август 26, 201213 гд Имайки предвид кариерата на Кътчър до момента, не съм сигурен, че той е най-добрия избор, но ще видим като излезе филмът.
Публикувано Август 26, 201213 гд Трябваше по-рано да консултираш директори, кастинг и т.н. Сега вече са се прецакали с Кътчър
Публикувано Август 26, 201213 гд Ха ха, Шамане, да бяха казали кой ще ходи на кастинга - да ги консултирам.
Публикувано Август 27, 201213 гд Реално ще се снимат два филма за живота на Джобс и този с Къчър не по книгата. Правата за заснемане на филм по книгата са закупени от Сони Пикчърс и филмът, ще започне да се снима, мисля към края на годината. А режисьор ще е Арън Соркин, който стана известен с филма "Социалната мрежа".
Публикувано Декември 4, 201213 гд http://m.vanityfair.com/online/oscars/2012/12/ashton-kutcher-steve-jobs-biopic-sundance-film-festival-2013
Публикувано Декември 9, 201213 гд Тоя лигльо Къчър само като му видя ехидната усмивка и ми се отщява да го гледам. Според мен най-правилният актьор за ролята на Стив Джобс е Ноа Уайли. Тои си изигра ролята в пиратите повече от добре. А и приликата му с Джобс е голяма.
Публикувано Декември 9, 201213 гд Колкото повече гледам, толкова повече започвам да си мисля че Аштън има нещо общо със Стив... Уникална прилика! Не може да замести напълно Чарли в Двама мъже..., но мисля че в този филм ще се справи подобаващо!
Публикувано Декември 9, 201213 гд Когато фактите говорят Спор няма -приликата визуално е огромна-ще се чака с нетърпение
Публикувано Януари 25, 201313 гд Актьора, който играе Уозниак е много зле.. Изненадващо за мен, Аштън се е въплътил добре в чичо Стиви, с изключение на прекаленото ръкомахане.
Публикувано Януари 25, 201313 гд Хаха, ти понаваше Стив Джобс и като си говорехте той не ръкомахаше така... Стига глупости, зад филма стоят много хора, експерти, проучвания, милиони долари, ако беше правен в бояна, можеше и да имаш основания.
Публикувано Януари 25, 201313 гд Значи ли това, че като има наляти n-милиона долара, човекът не може да има мнение? Иначе аз предполагам, че филма ще е разочароващо слаб, но да видим.
Публикувано Януари 26, 201313 гд Според мен пък филма ще е много хубав и аз ще ходя още на премиерата. Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
Публикувано Януари 26, 201313 гд Хаха, ти понаваше Стив Джобс и като си говорехте той не ръкомахаше така... Стига глупости, зад филма стоят много хора, експерти, проучвания, милиони долари, ако беше правен в бояна, можеше и да имаш основания. Хаха, извинявай. Не знаех, че ти си го познавал и имаш мнение по-компетентно от моето. Каквото и да говориш, гледал съм достатъчно презентации и интервюта за да преценя, че Аштън преувеличава с маниеризмите.
Публикувано Януари 26, 201313 гд Да ме видя някъде да съм казал, че прави така или не прави така? Със сигурност екипа на филма е изгледал далеч повече презентации, интервюта и прочее от теб или от който и да е тук. И със сигурност са направили така, че образа на А.К. да се доближа максимално до Джобс, а както и до Воз. Няма да влизам в излишни полемики, но ние не сме никои, че да даваме акъл, а да освен че сме българи и разбираме от всичко.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.