Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Аштън Къчър става Стив Джобс

Featured Replies

Публикувано

Тука се води разговор на високо холивудско ниво, направо не знам как ми се изплъзна тоя коментар , но... смятам, че филма ще си заслужава! И то само и единствено, защото се описва живота на един човек, който на много от нас промени вижданията за телефон ( и не само )и както arm11 каза, стоят много пари и много умни хора зад всичко това... така че нека говорим след като видим фактите.

• Отговори 53
  • Прегледа 6.9k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Колкото повече гледам, толкова повече започвам да си мисля че Аштън има нещо общо със Стив... Уникална прилика! Не може да замести напълно Чарли в Двама мъже..., но мисля че в този филм ще се справи

Публикувано
jobs.jpg
Публикувано

Визуалната прилика наистина е невероятна, но моето лично мнение си остава, че Аштън Кътчър е един некадърен актьор. Нека си се снима в разни комедийни ситкоми, където се прави на идиот(защото на него това му е комедията - да се прави на идиот). След като излезе клип на една сцена от филма, Уоз е коментирал че Кътчър изобщо не се доближава до образа на Джобс в онези години, а сценаристите още по-малко.

От друга страна, като изключим физическата прилика, продуцентите на филма заявяват, че целта им не е филмът да бъде исторически коректен, т.е. това е една художествена измислица, в която участва актьор, който прилича на Джобс.

Дали филмът ще е интересен, можем да кажем след като го изгледаме, но не виждам защо хората, които очакват история възможно най-близо до реалната, да не могат да изкажат негативно мнение към филма и актьорския състав.

Публикувано

Да ме видя някъде да съм казал, че прави така или не прави така?

Със сигурност екипа на филма е изгледал далеч повече презентации, интервюта и прочее от теб или от който и да е тук.

И със сигурност са направили така, че образа на А.К. да се доближа максимално до Джобс, а както и до Воз.

Няма да влизам в излишни полемики, но ние не сме никои, че да даваме акъл, а да освен че сме българи и разбираме от всичко.

Мисля, че всеки има право на мнение, и ти не си човека който ще ми обяснява колко умни глави са събрали и колко пари са пръснали. Никъде не съм написал, че филма е гаден, не става или нещо подобно - просто мисля че Аштън се престарава, и не съм единствения.

Публикувано

Нали трябва да си изкара милиончетата бре :tooth:

Публикувано

Страшни критици сте. Те хората още не са го заснели, вие вече го оплюхте и отписахте. Ей това хората сме страшна напаст ...

Публикувано

Как да не са го заснели, като вчера имаше премиера на фестивала Sundance?!

Публикувано

Бъркаш братле...аз не го плюя :)

Даже по-горе съм писал точно обратното...

Публикувано

Април - по кината. Тук не знам кой ще го разпространява, но най-късно май месец би трябвало да излезе и у нас. Не знам за вас, аз съм на премиерата! Може и някаква импровизирана малка форумна среща да си направим, ако има желаещи.

Публикувано

Мдаа не е лошо. Може да измислим наистина нещо за среща.

Публикувано

Не беше документален, но този почти няма нищо общо с истината. Освен това само предадох думите на продуцентите, които са коментирали изказването на Стив Уозняк относно техния филм. Струва ми се, че четеш между редовете повече от необходимото. :)

Публикувано

Ама много сте ми странни-прилича ми на коментарите под всеки филм в Замунда. 50 процента са на тема "б@х тъпият филм",другите-"велик филм."

Като цяло-градският е прав-коментари след като го видим.

Публикувано

Да разкажете. Няма да го гледам, защото не понасям г-н Къчър. РПТ(рядко противен тип).

• 4 месеца по-късно...
Публикувано

Датата за официалната премиера на филма за Стив Джбс е 16.8.2013

А ето и официалния треилър -

http://m.youtube.com/#/watch?v=yMSsf9szC2o&feature=player_embedded&desktop_uri=/watch?v=yMSsf9szC2o&feature=player_embedded

Повече инфо тук -

http://m.imdb.com/title/tt2357129/

Благодаря ви

Редактирано от koksibg

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

А ето го и постера за предстоящия филм.

Благодаря.

guqysede.jpg

Публикувано

Джони Айв ли е помагал при направата на постера?

• 1 месец по-късно...
Публикувано

За най-нетърпеливите се появиха първи релийзи на филма "Джобс" по торент тракерите.

Публикувано

Гледах филма! Не е лош,но можеше да развият историята малко по обширно.... като че ли липсваше още нещо :scratch:

Според мен ВСИЧКИ от присъстващите във форума ТРЯБВА да го гледат...все пак всеки притежава поне по едно устройство от "APPLE"/а и не само/ !!

Публикувано

Надявам се това да е последния линк, който трия!

Публикувано

Как го гледахте тоя дефокусиран CAM то направо едва изгледах 2 мин, не разбрах Джобс ли гледам или Уозняк, ще се чака по добро качество явно!

Публикувано

упсс сори "Shamane" не съм видяла,че и някой друг е пускал линк. :zip:

"profusion" аз филма го гледах на КИНО във Франция преди 1 седмица :) не съм гледала качеството на торента,но ми е ясно че е повече от ЗЛЕ :D

Публикувано

Не някой друг, а просто линковете не са позволени във форума.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Току що изгледах филма и не ми хареса. Почни нищо не разказаха за най-интересните продукти, само началната история и много отгоре отгоре..... очаквах много повече!

Тъкмо мислих че филма почва, а той свърши...

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

На много места прочетох, че филма не е по реална история.

Какво мислите вие, измислен ли е, или е по-реален случай ?

Публикувано

По реални събития е, но не е биографичен.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.