Публикувано Януари 27, 201313 гд Тука се води разговор на високо холивудско ниво, направо не знам как ми се изплъзна тоя коментар , но... смятам, че филма ще си заслужава! И то само и единствено, защото се описва живота на един човек, който на много от нас промени вижданията за телефон ( и не само )и както arm11 каза, стоят много пари и много умни хора зад всичко това... така че нека говорим след като видим фактите.
Публикувано Януари 28, 201313 гд Визуалната прилика наистина е невероятна, но моето лично мнение си остава, че Аштън Кътчър е един некадърен актьор. Нека си се снима в разни комедийни ситкоми, където се прави на идиот(защото на него това му е комедията - да се прави на идиот). След като излезе клип на една сцена от филма, Уоз е коментирал че Кътчър изобщо не се доближава до образа на Джобс в онези години, а сценаристите още по-малко. От друга страна, като изключим физическата прилика, продуцентите на филма заявяват, че целта им не е филмът да бъде исторически коректен, т.е. това е една художествена измислица, в която участва актьор, който прилича на Джобс. Дали филмът ще е интересен, можем да кажем след като го изгледаме, но не виждам защо хората, които очакват история възможно най-близо до реалната, да не могат да изкажат негативно мнение към филма и актьорския състав.
Публикувано Януари 28, 201313 гд Да ме видя някъде да съм казал, че прави така или не прави така? Със сигурност екипа на филма е изгледал далеч повече презентации, интервюта и прочее от теб или от който и да е тук. И със сигурност са направили така, че образа на А.К. да се доближа максимално до Джобс, а както и до Воз. Няма да влизам в излишни полемики, но ние не сме никои, че да даваме акъл, а да освен че сме българи и разбираме от всичко. Мисля, че всеки има право на мнение, и ти не си човека който ще ми обяснява колко умни глави са събрали и колко пари са пръснали. Никъде не съм написал, че филма е гаден, не става или нещо подобно - просто мисля че Аштън се престарава, и не съм единствения.
Публикувано Януари 28, 201313 гд Страшни критици сте. Те хората още не са го заснели, вие вече го оплюхте и отписахте. Ей това хората сме страшна напаст ...
Публикувано Януари 28, 201313 гд Как да не са го заснели, като вчера имаше премиера на фестивала Sundance?!
Публикувано Януари 28, 201313 гд Бъркаш братле...аз не го плюя Даже по-горе съм писал точно обратното...
Публикувано Януари 28, 201313 гд Април - по кината. Тук не знам кой ще го разпространява, но най-късно май месец би трябвало да излезе и у нас. Не знам за вас, аз съм на премиерата! Може и някаква импровизирана малка форумна среща да си направим, ако има желаещи.
Публикувано Януари 28, 201313 гд Не беше документален, но този почти няма нищо общо с истината. Освен това само предадох думите на продуцентите, които са коментирали изказването на Стив Уозняк относно техния филм. Струва ми се, че четеш между редовете повече от необходимото.
Публикувано Януари 28, 201313 гд Ама много сте ми странни-прилича ми на коментарите под всеки филм в Замунда. 50 процента са на тема "б@х тъпият филм",другите-"велик филм." Като цяло-градският е прав-коментари след като го видим.
Публикувано Януари 28, 201313 гд Да разкажете. Няма да го гледам, защото не понасям г-н Къчър. РПТ(рядко противен тип).
Публикувано Юни 21, 201312 гд Датата за официалната премиера на филма за Стив Джбс е 16.8.2013 А ето и официалния треилър - http://m.youtube.com/#/watch?v=yMSsf9szC2o&feature=player_embedded&desktop_uri=/watch?v=yMSsf9szC2o&feature=player_embedded Повече инфо тук - http://m.imdb.com/title/tt2357129/ Благодаря ви Редактирано Юни 21, 201312 гд от koksibg
Публикувано Септември 3, 201312 гд За най-нетърпеливите се появиха първи релийзи на филма "Джобс" по торент тракерите.
Публикувано Септември 3, 201312 гд Гледах филма! Не е лош,но можеше да развият историята малко по обширно.... като че ли липсваше още нещо Според мен ВСИЧКИ от присъстващите във форума ТРЯБВА да го гледат...все пак всеки притежава поне по едно устройство от "APPLE"/а и не само/ !!
Публикувано Септември 4, 201312 гд Как го гледахте тоя дефокусиран CAM то направо едва изгледах 2 мин, не разбрах Джобс ли гледам или Уозняк, ще се чака по добро качество явно!
Публикувано Септември 4, 201312 гд упсс сори "Shamane" не съм видяла,че и някой друг е пускал линк. "profusion" аз филма го гледах на КИНО във Франция преди 1 седмица не съм гледала качеството на торента,но ми е ясно че е повече от ЗЛЕ
Публикувано Септември 15, 201312 гд Току що изгледах филма и не ми хареса. Почни нищо не разказаха за най-интересните продукти, само началната история и много отгоре отгоре..... очаквах много повече! Тъкмо мислих че филма почва, а той свърши...
Публикувано Септември 24, 201312 гд На много места прочетох, че филма не е по реална история. Какво мислите вие, измислен ли е, или е по-реален случай ?
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.