Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

CineXPlayer

Recommended Posts

Публикувано

61beaebc71439529.jpg

Гледайте любимите си филми Xvid на вашия iPhone/iPod Touch!

Изтеглете CineXPlayer и започнете да прехвърляте и гледате любимите си филми, без те да бъдат преобразувани в HD Audio Surround и дори в 3D!

CineXPlayer е с подсилена Dolby Digital AC-3 поддръжка и Dolby Mobile (Surround за обработка на звука).

CineXPlayer е най-добрият начин, да видите, съхранявате и управлявате вашата цифрова библиотека от филми.

CineXPlayer позволява да гледате пълноценно видеоклипове и филми, без да е необходима връзка с интернет, функция идеална за тези от нас, които имат нужда от релакс по всяко време.

CineXPlayer поддържа HD възпроизвеждане, и включва високо функционален интерфейс за управление на файловете, с лесен инструмент за изтриване, преименуване, създаване на папки и плейлисти.

Можете дори да споделяте това, което гледате в момента чрез Facebook и Twitter!

Разбира се подобно на OPlayer може и ръчно чрез iFunBox/iTools.

Навигирате до var/mobile/Applications/CineXPlayer/Documents и дропвате филма със субтитрите (трябва да са с едно и също име).

Например:

BGiPhone.avi

BGiPhone.srt

CineXPlayer поддържа:

* Видео: XviD, 3GP, 3GPP, AVI, MOV, M4V, MP4, H.264, AVC

* Аудио: AC3 и eAC3 Dolby Digital 5.1 и 7.1 канала, MP3

* SRT субтитри

* телевизия / VGA / HDMI / AirPlay изход

* HD възпроизвеждане в 720p

* iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod Touch (3rd generation), iPod Touch (4th generation) и iPad

* Изисквания iOS 4.0 или по-висока

Моля, имайте предвид - CineXPlayer не поддържа:

* По-стари устройства (iPod Touch 1/2 генерация, iPhone 3G)

Официален сайт с полезна информация и видео!

uby4yra7.jpgpevyza9a.jpg

uhe3y8ag.jpg5enare7e.jpg

hepuhe6a.jpge4y5uqa3.jpg

appstore.png

Публикувано (редактирано)

Изпробвам веднага, ще пиша утре резултати :smile:

На първо четене, субтитрите трябва да са srt както всеки знае и след това трябва да им се зададат правилния енкодинк. Мисля че дадох Windows 1580 нещо такова. Иначе на първо четене радва с доста настройки и възможности.

Редактирано от mitkoiphone
Публикувано

Мда, пропуснал съм го. Субтитрите се увеличават и намалят както при OPlayer, с два пръста, а Encoding е този:

3110f59423400611.PNG

Публикувано

Не виждам с какво е по-добра от AVPlayer.

Публикувано

А къде видя да съм писал, че е по-добра?

Вече не виждам смисъл да се пускат алтернативи.

Публикувано

Аз пък не виждам защо да няма алтернативи.

Дори и да е по-лоша някоя програма по параметри, може да ме кефи управлението и или да си търся по-лека като работа програма.

Колкото и да са скапани и невървежни дадени програми, при положение, че са в Апстора, не виждам защо да не намерят място и във форума.

Някой е пробвал, изгубил е време да тества и си е направил труда да сподели видяното с нас - какво друго му трябва на човек...

Добре е да ценим труда на хората около нас и да мислим, преди да кажем нещо.

Grievous, аз пък ти благодаря, че толкова време отделяш, за да ни представяш различни алтернативни програми. :anime3:

• 3 седмици по-късно...

А някой да знае от къде може да се свали кракната версия със активни 3D опциИ ?

Защо то свалих една версия от Инсталиуса кракна всичко си върви без проблем но иска да се заплати за 3D опциИте.

Редактирано от Alxx®
НЕ ЦИТИРАЙ ПРЕХОДНО МНЕНИЕ!

Аз си "заплатих" за 3D опциите с iAP Cracker :) . Можеш да си го инсталираш от Cydia....

Редактирано от Grievous
Публикувано
:offtopic: Браво, сигурно се гордееш със себе си, че можеш да си позволиш телефон и таблет за толкова пари, както и VIP статус, но не можеш да си позволиш 5 лв. за едно приложение? <_<
Публикувано

Някой пробвал ли го е с Apple Tv. Аз се опитах, но получих само звук и това долу в ляво.

f3bc31281678d8a5.jpg

Иначе звука за такъв плеър си е убийствен. :smile:

Публикувано

Дръпнах от инсталуса да пробвам,но версията е 2.5,а пише че е 2.7:( Но виждам,че иска да пуснеш mirroring:(Според мен AirPlay ще вади само звук,като останалите плеари!

Публикувано

OPlayer ми вади всичко.

Упс, верно, пуснах Mirroring и заспа. Забравих за него де*а. Невероятен звук.

Публикувано

Ей сега се надъхах да търся 2.7:)))Нещо за 3D опцията?

Публикувано

При мен работи. Мяташ на телевизора, слагаш лупите и... Пратих ти на лично версия 2.7.

57cde8b6d574fcda.PNG

Не знам как го правите, но като кАча няколко филма , като пусна даден филм смесва субтитрите и на останалите филми. Според мен трябва да са в отделни папки но не виждам опция как да се качват филмите по папки.

Редактирано от Alxx®
Аууу...
Публикувано

Папки можеш да си правиш от самия player!Всъщност в инфото има всичко много точно разяснено!;)

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Хора, само при мен ли звука и картината се разминават, а и субтитрите някой път, при по дългите изречения забравят да се довършат?

П.С. Не е от филма, пробвано е с няколко видео клипа.

• 9 месеца по-късно...
Публикувано

CineXPlayer 3.00

What's new:

* MKV Support

* SuperSharp

* Streaming from NAS Drives

И да се върна година назад.

Не знам как го правите, но като кАча няколко филма , като пусна даден филм смесва субтитрите и на останалите филми. Според мен трябва да са в отделни папки но не виждам опция как да се качват филмите по папки.

Не трябва да са в отделни папки. Когато пуснеш филма, отдолу има едно бутонче "cc", който те вкарва в настройки на субтитрите. Там маркираш само тези, които съвпадат с филма, който гледаш, а не двата файла (снимка 2).

5114394de0203986.PNG

facc151054dfe859.PNG

Аз имам друг проблем, който се мъча да разреша. Субтитрите не са центрирани и бягат малко в ляво. Някой с идеи?

08623752b0b77d83.PNG

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте, някой може ли да обясни какво точно трябва да се направи, за да се добави опцията за 3D.

Публикувано

Като пуснеш филм и опцията излиза

post-2354-13633459212438_thumb.jpg

Публикувано

Тя опцията излиза, но мисълта ми беше като отида в сетингс 3D Extras и отдолу Quality 3D Glasses и 3D Without Glasses срещу тях ми пише "Where to buy". Имам iAPFree, но нещо не мога да разбера как точно трябва да "заплатя" за тези опции.

А и като активирам тази опция в началото нищо в картината не се променя, най - много да ми раздели екрана на 2. Не се получава ефект като в първия пост когато е включено 3D.

Публикувано

Там пише откъде да си купиш 3Д очила:))))С iAppFree отиди в магазина и плати:))))Аванта да има:)))

Публикувано

С апфрий ще си плати очилата и ще му ги доставят? :D

Публикувано

Посмях се аз;)Нищо лично;)

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Има ли възможност на CineXPlayer да се стриймва от сървър или компютър? Например да се добави IP адреса ( + user name и password ) на Тайм капсулата и от там да се гледат филмите които са на хард диска. Търсих я тази възможност снощи , но не я открих.

При OPlayer - a я има тази опция и е много удбна , но на част от филмите не успява да им подкара звука.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...