Публикувано Април 4, 201214 гд Понеже съм маниак на тема безупречен външен вид на всяко едно устройство което притежавам, Мак-а също е подложен на защита Днес му лепнах на тракпада и страничната част много приятно фолио. Много кефи http://dice.bg/moshi...-incha-item8008 Чакам си кейса да пристигне тези дни от Щатите. Ползвам си чантата от Вайото, като го завивам преди да го прибера прилежно в една чисто нова тениска Мишката се прибира в кутийката, също завита На екраня ако някой е лепил фолио, може да сподели как е.
Публикувано Април 4, 201214 гд Аз мисля за един скин. Нещо такова: http://www.gelaskins.com/store/laptops/13_inch_Apple_MacBook_Air_2nd_Gen/collection/Most_Popular Мисля обаче сам да си го направя
Публикувано Април 4, 201214 гд Ето го моя скин като на калъфчето ми на телефона Редактирано Април 4, 201214 гд от mitkoiphone
Публикувано Април 5, 201214 гд И на мен много ми допада перфектния външен вид. За това не ползвам защитни аксесоари.
Публикувано Април 5, 201214 гд И аз не го защитавам с нищо, защото ако не му се радвам на уникалния дизайн, какъв е смисълът да го пазя Но пък Gelaskins имат много добри попадения, така, че нещо тяхно бих си лепнал.
Публикувано Август 9, 201213 гд От както го купих новият Макбук Про с ретина немога да си намеря подходяща чанта или някакви аксесоари!Имате ли идея от каде да се здобия с нещо от нета?
Публикувано Август 9, 201213 гд Не стават ли стандартните чанти, раници и прочие за новия макбук про с ретина дисплей?
Публикувано Август 9, 201213 гд Винил Gelaskin, против драскане..... и за транспорт Crumpler Little Stevie (керемидения вариант) Стария (не е unibody), който ползвам за домашен вече и не се разнася, също има винил: Мога само да ги похваля, чантите на Crumpler са по-скъпи, сравнено с други, но не съм убеден, че друга би я надживяла.
Публикувано Август 10, 201213 гд Не стават ли стандартните чанти, раници и прочие за новия макбук про с ретина дисплей? Това което пробвах тук са second skin и всички са супер широки и стоят много грозно!Раница не ми харесва.Предпочитам нещо елегантно.
Публикувано Август 15, 201213 гд Ето елегантно. https://onlineshop.porsche-design.com/en/products/detail/cat/business/product/cl2-20-lapdoccase.html
Публикувано Август 18, 201213 гд Бих дал 500 евра за чанта,ако е направена специално за Про Ретина и е с инициялите ми!Иначе като цяло Порше дизайн са доста добри в кожените изделия.Доволен съм от обувките им.
Публикувано Август 21, 201213 гд Бихте ли ми помогнали в избора на UPS за iMac 21.5" 2011 г. модел. 1. Tuncmatik Digitech Pro 650VA 2. MGE NOVA 625 AVR 66822 3. Fortron EP650
Публикувано Август 21, 201213 гд Трябва да гледаш за лого Designed for iMac 21.5'' 2011. Тези няма да ти свършат работа. Редактирано Август 21, 201213 гд от JVV
Публикувано Август 21, 201213 гд Днес си взех тази: http://dice.bg/krusell-radical-messenger-bag-chanta-za-laptopi-do-156-incha-sinq--item2803 Супер качество и функционалност на добра цена!
Публикувано Август 21, 201213 гд Трябва да гледаш за лого Designed for iMac 21.5'' 2011. Тези няма да ти свършат работа. Защо да не стават??? Специално турския Tuncmatik има и софтуер за OS X. Къде си видял UPS специално за iMac? Редактирано Август 21, 201213 гд от mirror
Публикувано Август 22, 201213 гд Този спор ми хареса п.с. Шамане, и аз съм много доволен от Krusell. Взех си мек калъф за iPad. Кожата е сууупер мека, а качеството е страхотно! Шведска му работа! Редактирано Август 22, 201213 гд от DreamcatcheR
Публикувано Август 23, 201213 гд mirror, от майтап не разбираш ли? UPS-a си е UPS, за каквото и да се ползва. Взимай този с най-дебелата гаранция и с достатъчно мощност - макчето лапа около 350W+ при натоварен режим. П.П. Сега прегледах к'во си дал: Фортронът не става баш(защитата на rs-232 и rj11 е опция и е с малка мощност), турския е с най - скапаната батерия(Yuasa) макар че е с хубави параметри+защита на гореописаните портове, втория важи(поне според написаното), макар че не познавам марката и не знам качествена ли е.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.