Публикувано Април 27, 201510 гд Тествах разговори 6-чка с 6+ и 6-ца със Sony Z2 и е доста добре като качество...
Публикувано Април 27, 201510 гд Lenovo Vibe Z2 Pro и Sony Xperia Z2. И...? Е как и... нали се сещаш, че хардуера като хардуер и чиповете не са едни и същи при всеки производител.
Публикувано Април 27, 201510 гд С липсата на отзиви няма общо, има общо с това: То няма и как да има отзиви, защото двата опита, които правих бяха меко казано трагични. Ехо, забавяне на гласа, бучене, шумове всякакви, а чуването на собствения си глас 2-3 пъти след произнесена дума/фраза беше направо без аналог. С една дума по-бъгаво приложение за разговори не бях ползвал скоро. В случай, че въпроса ти е насочен към мен.
Публикувано Март 2, 20179 гд Излизат ли ви контактите във WhatsApp след последния ъпдейт и ако не, как да изкарам по дяволите?
Публикувано Март 2, 20179 гд Е, то това и преди го имаше. С чата също. Как да видя статуса на някой? Отделно виждаш кой ползва и кой не WhatsApp.
Публикувано Март 3, 20179 гд След последния ъпдейт го премахнаха,разчитат на search -а ,което според мен е много тъпо!Sent from my iPhone 7 using Tapatalk Pro
Публикувано Април 2, 20188 гд Не го ползвам, ама ако пуснеш едно съобщение няма ли да ти излезе чата и тогава да можеш да го изтриеш?
Публикувано Април 2, 20188 гд Стига бре Пешо, ще вкараш човека в грях ... Драсни на ЛС Ели коя е Редактирано Април 2, 20188 гд от kawabiker
Публикувано Април 17, 20187 гд Три пъти ми се случва да отговарям на съобщение с 3D touch при заключен екран и съобщението да отива при друг! Внимателно
Публикувано Април 17, 20187 гд [emoji15]стига бе?!?Ама вечер, на 2-3 вискита [emoji23]Да не е било на Viber. Там редовно си става това, що хора е разделило това приложение...
Публикувано Април 18, 20187 гд Изобщо не се шегувам. Няма вискита. Чист съм Първия път си помислих, че съм объркал нещо, но после се убедих.
Публикувано Април 18, 20187 гд Така е от последните два ъпдейта, борави внимателно!Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Февруари 4, 20197 гд Безполезна ... как па отсече. Виж сега аз какво ще напиша - полезна!
Публикувано Януари 11, 20215 гд WhatsApp умря за мен. Стана ясно, че от няколко дни споделят телефония номер с Фейсбук и всички произходни
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.