Публикувано Януари 29, 201412 гд Мисля, че реда начина и реда на подреждане на контактите е огледален на този, който е зададен в дивайса по подразбиране. Но Alxx® е прав, има възможност и за ръчно подреждане на контактите в "любими", т.е. тези, които ползват приложението.
Публикувано Януари 30, 201412 гд Издърпай ги надолу и ще се наредят, ама ако си махнал някои, ще се върнат.
Публикувано Февруари 20, 201412 гд http://www.engadget.com/2014/02/19/facebook-to-buy-whatsapp-for-16-billion/
Публикувано Март 18, 201412 гд Сигурно така по-ясно те записват в сървъра на големият бял брат ака NSA, че след години да те изровят за някоя рекламна кампания или нещо по-яко.
Публикувано Септември 10, 201411 гд Този път това, което виждам е "удар в десятката"! Всички промени са в нужната (според мен) посока. Пипнали са го доста, едно от нещата, което ми допада най-много е промяната в шрифта и контраста на чат бабълите, върви и мноооого "по-мазно". Странно, защо се бавят с voice преноса?
Публикувано Ноември 3, 201411 гд Някой друг да има проблем с двойни нотификации? Едно съобщение, излиза два пъти на лок скрийна или другаде, но в самата апликация си е само едно. Без джейл. И въпрос без отговор, разбира се - защо подяволите на най-популярната апликация за съобщения няма ъпдейт за айфон 6... Марк?
Публикувано Ноември 3, 201411 гд Аз имах двойни известявания на Viber по едно време. Сега всичко е наред. Ще пуснат ъпдейт, няма начин.
Публикувано Април 21, 201510 гд То хубаво най после ама ......... Кво пише тук. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 21, 201510 гд Ами за андроид го има от доста време вече, ама още не съм чул или прочел нито един отзив. Ще чакаме скоро, ще се завърти.
Публикувано Април 21, 201510 гд Ето ти един отзив: След 32 мин разговор, бих казал, че се чува съвсем нормално. Но като опитам да звънна на човек с айфон, ми казва, че този насреща е със стара версия и трябва да обнови.
Публикувано Април 22, 201510 гд Ами за андроид го има от доста време вече, ама още не съм чул или прочел нито един отзив. Ще чакаме скоро, ще се завърти. То няма и как да има отзиви, защото двата опита, които правих бяха меко казано трагични. Ехо, забавяне на гласа, бучене, шумове всякакви, а чуването на собствения си глас 2-3 пъти след произнесена дума/фраза беше направо без аналог. С една дума по-бъгаво приложение за разговори не бях ползвал скоро.
Публикувано Април 22, 201510 гд Май има и десктоп приложение вече. Иначе за мен най-добрата voice услуга е на фейсбук месинджъра.
Публикувано Април 22, 201510 гд То няма и как да има отзиви, защото двата опита, които правих бяха меко казано трагични. Ехо, забавяне на гласа, бучене, шумове всякакви, а чуването на собствения си глас 2-3 пъти след произнесена дума/фраза беше направо без аналог. С една дума по-бъгаво приложение за разговори не бях ползвал скоро. И това с какъв телефон, кажи и модела ?
Публикувано Април 27, 201510 гд И това с какъв телефон, кажи и модела ? Lenovo Vibe Z2 Pro и Sony Xperia Z2. И...?
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.