Публикувано Юни 12, 201114 гд При 1 чавка... съобщението е изпратено... и вероятно, ако Пуш-а на отсрещната страна е наред му се е показало на екрана. При 2 чавки... отсрещната страна е пуснал програмата, но и да не е погледнал в вашия чат а в някой друг то програмата пак приема съобщението и показва 2 чавки след като се е свалило на телефона му. Но при повечето случаи отсрещната страна влиза за да прочете съобщението ви.
Публикувано Юни 12, 201114 гд Не мога да не се съглася с техническото описание дадено от производителя. Или простичко да го кажем: 1 чавка - успешно изпратено 2 чавки - успешно прието /пък дали го е прочел, божа работа ;)/
Публикувано Юни 12, 201114 гд Така е. Племенницата е с блекбери и има What's up(чрез него си комуникираме), при нея е същото - на две чавки е получено, а дали е прочетено...
Публикувано Юни 12, 201114 гд Сега с iOS5 може да ги настроиш да ти се "цвъкат" едно под друго на локскрийн екрана, което определено ще е удобство за чатърите
Публикувано Юни 12, 201114 гд Мда, сега е така с LockInfo и не ми се налага да влизам в програмата да прочета написаното. Ето затова понякога не се виждат двете "чавки", а в същото време четем.
Публикувано Юни 14, 201114 гд Еми ако се изхитрим и напишем многоточие в началото от порядъка на 1-2 реда и после съобщението... ще четеш ма нанайси
Публикувано Юни 22, 201114 гд Аз имам проблем. С последната версия съм от "Инстала" + вкючен Push. Проблема ми е, че не излиза на lockscreena, когато някой ми пише, а само когато влезна в програмата.. Има ли начин да се оправи това?
Публикувано Юни 22, 201114 гд Да не си слагал LockInfo, Popup Blocker, или подобна блокираща изкачащите балончета?
Публикувано Юни 22, 201114 гд Не, миналия ден го ресторнах и нямам много неща инсталирани. Иначе преди се занимавах с LockInfo, но направих чист рестор.
Публикувано Юни 23, 201114 гд Всичко ми е на On. Мисля, че е нещо от самия телефон, защото и за Facebook notifications са ми пуснати, но нищо не изкача на LockScreena.
Публикувано Юли 5, 201114 гд Бихте ли ми казали какъв може да е проблемът- не ми изпраща активационен код...Пробвах вариантите с обаждането на номер откъдето да ми продиктуват кода, но не мога да установя връзка. Какво да направя за да получа този код? С Viber нямах никакви грижи с подобната там процедура...
Публикувано Август 4, 201114 гд Автор През WiFi не иска да се кънектне при мен. През мобилния нет няма грижи. Някой с подобен проблем? При изключване на опцията Firewall същата файда.
Публикувано Август 4, 201114 гд И при мен е така, от няколко дена нестава през Wi-fi, но пък през 3G-то няма проблеми.
Публикувано Август 4, 201114 гд Аз пък съм от няколко дена само на WiFi (Мтел ме клъцна ) и нямам никакви проблеми с връзката.
Публикувано Август 4, 201114 гд И аз нямам никакви проблеми, но приложението ми е платено а телефона ми е без JailBreak
Публикувано Август 4, 201114 гд Автор И моето е платено! П.П. Проблема е отстранен! Просто WiFi не беше раздало IP на Static.
Публикувано Август 5, 201114 гд Автор Поне при мен така се реши проблема но ще се занимая с рутера да видя, защо не го раздава автоматично.
Публикувано Август 5, 201114 гд Написах ръчно IP адреса, но пък не иска да го запази, всеки път като излезна от настройките IP адреса се трие от полето
Публикувано Септември 8, 201114 гд За съжаление последната версия 2.6.5 за iPhone не работи на iOS 3.1. Ние работим по решаването на този въпрос.
Публикувано Октомври 2, 201114 гд Автор След рестор на ФО iPhone4 с FW 4.3.5 без джейл WhatsAppотново не искаше да се кънектне през WiFi, а само през мобилния интернет. Ето решението!!! Добавяте 8.8.8.8,8.8.4.4 на DNS в мрежата която сте се свързали и край с проблемите!
Публикувано Октомври 2, 201114 гд Така е, но ако не са пипани DNS-ите в самия рутър На Goce му отказа Wi-fi нет-а въобще и решението беше същото. Вероятно причината е някъде в iOS, по принцип - той е с 4.3.1...
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.