Публикувано Януари 6, 201214 гд При мен упорито не се показва.В бг-стор съм.Незнам на какво се дължи??
Публикувано Януари 6, 201214 гд Направи следното: - излез си от акаунта - рестартирай устройството - логни се - потърси отново П.П Ако отново не го намираш, пробвай през iTunes.
Публикувано Януари 6, 201214 гд Не става и не става.Ясно е през Tunes-a,но ми е много мистериозно как ми изчезва приложение от store-a
Публикувано Януари 6, 201214 гд Надолу ми е същия списъка на Top Paid просто го няма Whats-a.1-во е Camera+ и т.н.
Публикувано Януари 6, 201214 гд "Проблема" го открих преди няколко дни при брат ми, който е със същото устройство - iPod Touch 4G. Т.е. за iPod няма такава програма!
Публикувано Януари 6, 201214 гд Мда ясно.Благодаря за инфото. Ок вече я качих,но щом за Ipod няма такава програма защо първото което ми излиза е important for ipod users и т.н..Сега обаче имам проблем с could not connect to server .....
Публикувано Януари 6, 201214 гд За да работи нормално Whats Аpp на iPod/iPad трябва да направите следното: 1. Да имате направен jailbreak на iPod/iPad 2. Инсталирате WhatsАpp. 3. Сега влезте в Cydia и в търсачката потърсете "WhatsPad". След инсталацията е задължително да направите рестарт. 4. Стартирайте WhatsАpp и го настройте.
Публикувано Януари 6, 201214 гд Или просто свали версия 2.6.4 или 2.5.6 от Installous (можеш да пробваш и с други версии без най-новата, а и не съм сигурен коя беше точно) - те имат официална поддръжка за iPod - тествал съм лично на няколко iPod-a като единственото неудобство е, че трябва да си въведеш ръчно всички контакти, за да може приложението да разпознае тези които имат активиран Whatsapp Редактирано Януари 6, 201214 гд от WolfDale
Публикувано Февруари 7, 201214 гд някой знае ли защо на айпод 4 като се задава номера изписва ''COULD NOT CONNECT TO SERVISE''
Публикувано Февруари 7, 201214 гд Влез в сетингс на самия уатсап и пусни файъруол моуд. Вероятно рутърът ти те реже.
Публикувано Март 21, 201214 гд Здравейте, бих искал да ви попитам как мога да сваля от телефона снимки, при положение че са изстрити от Camera Roll-a. Все още мога да ги гледам в програмата, но да ги местя - не мога.
Публикувано Март 21, 201214 гд Има такава опция, но ми се искаше нещо по-интелигентно и не толкова да удря на хамалогия Ако ме насочиш къде във файловата система се съдържат програмите би ми било от голяма полза.
Публикувано Март 21, 201214 гд Хамалогия да натиснеш един бутон?? Колко снимки са? 100? Виж в: /var/mobile/Applications/кода на приложението/Library/Media/
Публикувано Март 22, 201214 гд Ако не е трито хистори-то на чатовете си стоят на сървъра. "Load previous..."
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.