Публикувано Април 9, 201214 гд Още един аналог на Installous, но с него могат да се свалят и .deb файлове на приложения от Cydia. Трябва да добавите в Cydia, репото: http://cydia.iphonecake.com/ В него ще откриете приложението AppCake+ за iPhone и AppCake+ HD за iPad.
Публикувано Септември 5, 201213 гд Автор AppCake Version: 3.0 Category: Utilities Seller: iPhoneCake Publish Date:2012-09-04 Price: Free Напълно обновено AppCake+ 3.0 Съвместимо с iPhone4, iPhone4S, iPad2 и New iPad!! Download .ipa
Публикувано Септември 5, 201213 гд Приложението изглежда добре, но има доста какво да се желае още до като стигне нивото на инсталос. На мен примерно ми показва ъпдейти на 4-5 аппа, които вече са ми ъпдейтнати до последната версия. Няма и голям избор от линкове за сваляне и като цяло усещам след инсталирането, че телефона ми започна да забозва леко.
Публикувано Септември 5, 201213 гд Автор Това със забозването не се наблюдава при мен. Ползвам го от доста време и съм доволен. Като цяло, при тях има доста неща, които не можеш да намериш в instalous/appckskskajjak...
Публикувано Септември 5, 201213 гд Автор Новата игра на Геймлофт, например я има навсякъде, но не и в instalous
Публикувано Февруари 5, 201313 гд Не знам апсинк 50+ на петицата бачка ли - някой да каже. Иначе, рецептата е appsync50 + ldone 2.0 с терминал или айфайл и после апкейк с терминал dpkg -force-install...
Публикувано Февруари 5, 201313 гд Автор При мен си работи, та недоразумението е другаде. Съдейки по постовете ти, имаш проблем с всяко едно приложение, което сложиш!!! Къде е недоразумението!
Публикувано Февруари 5, 201313 гд Не знам апсинк 50+ на петицата бачка ли - някой да каже. Аз съм качил на 5цата някакъв, който се води 6.0 от репото на Bl00dra1n и нямам забележки за сега.
Публикувано Февруари 5, 201313 гд Току-що си джейлнах телефона и сложих апсинк 5.0+ но не мога да тествам нищо, понеже апкейк ми забива след буквално секунди работа. Ще пробвам да видя за 6.0 дали ще ми върши работа (с 6.1 софтуер на телефона съм). EDIT: Потвърждавам че AppSync 5.0+ работи на iPhone 5 с iOS 6.1. Appcake си забива защото не е направена хубаво явно. Сложих си кракнато приложение през iTunes без никакви проблеми и даже между забивките успях и 2 игри да изтегля за пробата през Appcake. Редактирано Февруари 5, 201313 гд от BrainClot
Публикувано Февруари 6, 201313 гд И на мен почти всеки път крашва. От 8-9 отваряния един път съм успял да изтегля нещо: Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Февруари 6, 201313 гд Автор Очевидно приложението има проблеми с някои телефони! Хайде да видим колко човека ще се похвалят... Старт!
Публикувано Февруари 6, 201313 гд Пробвайте iFanBox и 25PP - нямат проблеми и показват update-и. (и двете са fullscreen при 5-ца)
Публикувано Март 17, 201313 гд AppCake 3.8 П. С. Някой има ли подобен на моя проблем? Стартирам приложението и веднага ме изхвърля. Вчера репото им беше долу, но днес се рефрешва нормално. Значи не е от това.
Публикувано Януари 17, 201412 гд Някой намери ли fix за appcake или appsync? Не разбрах от къде точно идва проблема ..от самата програма или от appsync-a Инсталирах appsync 7+ iPad mini 16 wi-fi - ios 7.0.4 jailbreak. Редактирано Януари 17, 201412 гд от slepiqt
Публикувано Януари 17, 201412 гд Ами след като сваля дадено приложение и се опитам след това да го инсталирам.. install failed Гледах едно клипче в youtube което описва, че трябва да инсталираме installos, а след това с iFile да преместим .ipa файл от appcake към installos и от там да се инсталира.. но уви и този вариянт не работи
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.