Публикувано Януари 20, 201412 гд Докато свалям дадено приложение за една част от секундата ми показва 300kb и времето за което трябва да се свали, а след това ми показва този знак... --:-- --:-- .. и така се върти.. накрая ми дава грешка при свалянето..
Публикувано Март 19, 201412 гд Appsync от там ли иска,че опитах 2 приложения и не тръгват?! С третото стана Редактирано Март 19, 201412 гд от gogi6
Публикувано Декември 15, 201411 гд От всякъде или само който тракер е зададен? Това с торентите е от версия 4.85.
Публикувано Декември 15, 201411 гд То убуу, ама не сваля магнет линковете. Махам го, нямам време да правя ъплоъд от телефона.
Публикувано Декември 16, 201411 гд Възможно ли е ,някой да обясни как точно се свалят торент файлове,копи=пейст нещо не ми се получи>?
Публикувано Март 2, 201511 гд Възможно ли е ,някой да обясни как точно се свалят торент файлове,копи=пейст нещо не ми се получи>?
Публикувано Април 4, 201511 гд Някой с джейлбрейк, без да е инсталирал AppCake и има iFile може ли да ми каже дали има папка config във var/Mobile/Documents?
Публикувано Април 4, 201511 гд Абе мислих да я измлатя, ама викам чакай да питам. Вътре има подпапки Resume, torrents и още някаква и логично беше да я свържа с AppCake.
Публикувано Април 4, 201511 гд Аз я свързвам с iTransmission!Имам отделна папка torrents от AppCake Или бъркам?
Публикувано Април 4, 201511 гд Аз нямам iTransmission ,но имам AppCake -след изтриване на Appcake -папката остава токущо го тествах ,но мисля че я създава appCake щото датата на създаване на паката е от когато инсталирах AppCake да тествам една игра на един приятел. Не инсталирам постоянно AppCake за това я свързвам с него.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.