Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Кой модел ipad да си избера?

Featured Replies

Публикувано

Искам да си купя ipad 2 втора у-ба,та се колебая кой модел да избера.Искам да го ползвам за сърфиране и офис работа.Мисля си че 16gb с 3g и wifi,ще ми свърши работа,нека някой,който има да каже как е,стига ли му мястото.И понеже трябва да си взема и карта с неограничен интернет няма ли,някои изгодни оферти примерно от някой оператор за ipad 3.И вторият ми въпрос е как е интернета на картата,мисля си,че беше до 512 mb с бърза скорост и после ти пада на много ниска скорост,тези 512 mb стигат ли гледане на клипове в youtube и сърфиране.

Публикувано

За интернет има доста голям избор.При положение ,че имаш и iPhone може да ползваш хотспота му и да си шерваш интернет ,като така ще си спестиш допълнителните разходи за нова карта плюс по-скъпата цена на моделите с 3Г. За паметта- по добре търси модел с 32 гб памет

Редактирано от matsan

Публикувано
  • Автор

Няма да го ползвам само аз,затова,ще е по-добре са си има карта

Публикувано

Тогава влез в сайтовете на операторите.Мтел и Глобул имат микросим карти,за Виваком не знам.Но имат най-различни планове от 5-6 до 30 лева и си избери подходящия за теб.

Публикувано

М-тел даже имат план за интернет на iPad, който го дават при представяне на IMEI на съответния iPad.

Друг "трик" е ако си техен абонат и имаш интернет на GSM-а да си вземеш extra sim (3-4 лв/месец) и да я сложиш нея в iPad-а. Така ще ползваш две устройства (телефон и таблет) с интернет и ще плащаш една такса. Единствено трябва да изрежеш extra sim-а, защото мисля все още не предлагат micro sim, а само стандартните карти, но това не е проблем. ;)

Публикувано

Да, нямат екстра микро сим :)

Моята си я рязнах с машинката.

Публикувано

Планът на Мтел за iPad е по-лош, отколкото стандартния им. А един tip: Loop планът за интернет е може би най-добрия в момента. 1000 мб на неогр скорост, 5 лв такса първите 2 месеца и 10 лв следващите 10. Прегледах ги много добре всички планове на операторите, но това беше най-изгодно в този ценови диапазон. И още повече 3г мрежата на мтел е най-бърза (субективно е - да, но все пак това са личните ми наблюдения).

+ дават микро сим и всичко е ток и жица :smile: единственият проблем е, че не мога да си проверя трафика през мтел+ менюто и гледам в settings-general-usage, което не знам дали винаги е супер точно..

Публикувано

Лично мнение - М-тел са кожодери,с които е по-голям шанса да имаш проблеми.

От 3g-то на Глобул нямам оплаквания лично аз,но все пак през по-голямата част от времето съм в София,но пък не ми се е случвало да ми надписват сметките.

Публикувано

Не обръщайте и тази тема в кой оператор, какъв е :)

Публикувано
  • Автор

Благодаря Ви за мненията,в момента си търся ipad 2 32gb 3g на цена около 700лв,но гледам има обяви и за ipad 3 на цена около 950,1000 само,че 16 gb...бях чел някъде,че заради по-голямата му резолюция,размера на приложенията доста се е покачил.,та въпроса ми е стигат ли за ipad 3 16gb

Публикувано

Еми влез в itunes store и погледни кое приложение колко е голямо от тези, които смяташ да слагаш.. Така как да ти кажем. То има стотици хиляди приложения в апстора. И 64 няма да ти стигнат за всички.. Но иначе за офис работа и сърфиране, както си се изразил, 16-ка ще ти свърши работа. Вече ако му слагаш музика и видео - не.

Публикувано

16 гига за нищо не стигат :)

Публикувано

Става лошо ако си накупиш от новите учебници.

Ако не тъпчеш с филми няма да ти малеят 16G.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.