Публикувано Декември 15, 200916 гд http://www.youtube.com/watch?v=uU__ULnPB0k&feature=player_embedded# Редактирано Август 30, 201015 гд от Grievous
Публикувано Декември 15, 200916 гд Така мечтания DOX.BG: P.S. Късно видях, че си редактирал поста . Играта е много добра препоръчвам да я пробвате ! Редактирано Февруари 28, 201016 гд от Grievous
Публикувано Декември 15, 200916 гд Не искам да развалям удоволствието ви, но съм максимално разочарован.
Публикувано Декември 15, 200916 гд Не ми е работа...ама, някой модератор няма ли да се заеме с въпроса?
Публикувано Декември 15, 200916 гд Наистина не ти е работа! Та какъв бил въпросът, че нещо не разбрах.... Май някой някакви наглички претенцийки заявява....
Публикувано Декември 15, 200916 гд Не искам да развалям удоволствието ви, но съм максимално разочарован. Аз пък не разбрах какво точно не ти харесва в нея.
Публикувано Декември 15, 200916 гд Наистина не ти е работа!Та какъв бил въпросът, че нещо не разбрах.... Май някой някакви наглички претенцийки заявява.... Пледирам за невинност! "Въпроса" беше, че по играта имаше две теми, като другата беше 2 в 1: Avatar + N.O.V.A...а и гледам, че въпросната вече не съществува, като имаме предвид, че съдържанието й беше от един куп шотове и клипчета и всичко отиде "по дяволите"... ...нейсе! П.П. Душа, що се заяждаш?
Публикувано Декември 16, 200916 гд Аз пък няма да пледирам, а ще търся помощ от публиката. И така, стигнал съм до тук (шота по-доло), но така и не успявам да намеря последните 2 вълшебни цветенца. Знам, че са около тези два червени лъча, но не ги намирам. Да поникнат ли се чака, или... Ако някой е запознат, моля да помогне.
Публикувано Декември 16, 200916 гд Хмм.. ти си със 3GS, но невиждам по-красива графика - чудно. Играта е зарибяваща няма как да не си доволен, при положение че в рецете си държиш телефон а не PSP. И всъщтност, държа да отбележа че играта на 3G се държи перфектно. П.с: @Grievous - Извинявай че не пиша по въпроса ти но още не съм стигнал до там зада се опитам да ти помогна.
Публикувано Декември 17, 200916 гд Предвид бъговете си (геймплей, картина, звук), кофти камерата и недомислената бойна систена...играта си остава прилично приятна.
Публикувано Декември 18, 200916 гд Вчера си правих едни експерименти с едно PSP, и точно тази игра качих... При него графиката бе доста по-задоволяваща... но играта ми хареса като цяло и за iPhone.
Публикувано Декември 19, 200916 гд Аз пък няма да пледирам, а ще търся помощ от публиката. И така, стигнал съм до тук (шота по-доло), но така и не успявам да намеря последните 2 вълшебни цветенца. Знам, че са около тези два червени лъча, но не ги намирам. Да поникнат ли се чака, или... Ако някой е запознат, моля да помогне. Хм, ами то нали са 2 лъча - по 5 цветя при всеки. До колкото помня бяха точно до водата в близост едно до друго - поразгледай Иначе играта я превъртях, мога да кажа че е доста добре измислена и зарибяваща, мелетата се получават и различните комбинации от удари придават внушителен вид на боевете !
Публикувано Декември 20, 200916 гд Не до, а в самата река бяха последните две. На коня (ако може така да се нарече) му се стопиха копитата два дена. Аз също я превъртях, но все си мисля, че ще има продължение с тази оставена вратичка. А дано.
Публикувано Декември 25, 200916 гд Avatar v1.0 1.ipa AVATAR-v1.0.6.ipa Редактирано Февруари 28, 201016 гд от Grievous
Публикувано Януари 9, 201016 гд Някой да има проблем като моя -> тъкмо минах битката в арената и мисля, че тогава свърши chapter-а, излязох от играта, после влизам да си продължа и вижте как заби... http://vbox7.com/play:cd7797a0 каквото и да натискам не мърда, продължава да си се heal-ва? :neutral: Редактирано Февруари 28, 201016 гд от Grievous
Публикувано Януари 9, 201016 гд Имах предвид, че като пусна играта е дам continue ме пуска в това състояние и няма мърдане, не че телефона е забил. :razz:
Публикувано Септември 11, 201015 гд James Cameron's Avatar Version 1.4.0 http://itunes.apple.com/linkmaker/ What's new in Version 1.4.0Updated for iPhone 4 and iOS 4- Crisp and gorgeous high-resolution graphics to take full advantage of the iPhone 4 Retina display- Support for iOS 4 multitasking on compatible devices: switch between your favorite apps instantly
Публикувано Септември 15, 201015 гд И този е изтрит. Ето валиден линк http://itunes.apple.com/linkmaker/
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.