Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Global.AQ PRO Изпращане на безплатни смс-и

Featured Replies

Публикувано

316tcud.jpg

Свали

14t92lz.jpg

o52tm0.jpg

Редактирано от Grievous

• Отговори 105
  • Прегледа 23.1k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Забелязвам, че lite версията вече я няма в App Store. Който я качил, качил, това беше. Standart версията ти дава един еднократно 50 смс-а и това. Добре, че си запазих lite версията на компа. Ако на ня

• Съвсем откровенно ми казва: "Internal Error Sory, this application is not compatible with 'MobileSubstrate'. Please uninstall it first." ПП: Ipad 3G FW 3.2

Публикувано

Уникална е! След регистрация си работи нормално... Гадното е, че когато се изпрати СМС, получателят вижда някакъв си номер +88.......(коренно различен от нашите номера), но в краина сметка щом е безплатно и така е добре :lol: Аз съм много доволен! Благодаря ти john_digweed

Публикувано

А има ли лимит като при mjoy и после да е нужен някакъв кредит? :lol:

П.П. Ами да, на мен ми пише: credit 6 и сега се чудя как се набавя още кредит. :D

Публикувано

В Settings/Preferences има настройка за име на изпращача. Да, има лимит от 7 СМС-а след което следва ценовата листа. :lol:

17esl1.jpg

Публикувано
  • Автор

Аз не съм я тествал още, ще я тествам и ще споделя

Публикувано

Шитня, дано лимита да е за всеки ден по 7. :lol:

Публикувано

Всеки ден по 7 СМС-а доколкото разбрах от сайта им

Публикувано

Ихааа ако е така е много добре. :mml:

Публикувано

За тази кракната версия незнам дали ще ти даде наистина 7смс-а утре... Аз си свалих от AppStore lite версията, за която пише, че всеки ден дава по 7смс-а

Едит: Аз ще се пробвам да ги изхитря. Регистрирах втори акаунт... Ще видим дали ще му се трупат кредити всеки ден или ще са винаги 7 :)

Публикувано

Утре ще си проличи и ако не, минавам и аз на lite версията.

П.П.: Днес ми даде нови 7 кредита. Няма значение дали си с Lite ili Pro версията, кредита се дава на акаунта. Прехвърлянето обаче не става точно в 00:00 часа, а по-късно, защото е по друг часови пояс. Хубавото е, че номера, от който се пращат смс-те е един и същ за този акаунт и може да кажете този номер на хората, на които пращате смс да си го запишат и да им показва името ви. Не знам само ако не се изразходят тия 7 кредита, на другия ден дали ще станат 14 примерно. Утре ще забележа.

Публикувано

Това чудо наистина функционира :thumbsup: . Пробвах го ... записах си номера от който идват съобщенията - винаги е един и същ. Каква им е далаверата обаче не мога да разбера ... 7 СМС -а на ден не са малко, ако не се навиеш да си купиш кредит ... макар, че е зарибително малко :lol:

P.S. http://global.aq/site/FAQ.html - добре са описали повечето възможни въпроси. Изпращането на СМС-и между двама потребителя на Global AQ е безсплатно. Каквато и версия да сложиш ако не е платена наистина - 7 СМС-а това е положението. Като платиш за PRO версията - 8 $ ти дават 500 СМС-а.

+88234 - кода с който започват номерата на Global AQ е на "Global Networks, Inc." Global Networks Switzerland AG ... швейцарска му раута :cool:http://www.gni.ch/index.php ... специализирана е в услугите със SMS и MMS.

Публикувано

Незнам как е при вас,но при мен доставя съобщенията час след като съм ги испратил.

Публикувано

Преди да съм го изтрил от историята, мой приятел го получи. :)

Публикувано

И при мен засега се получават на секундата :)

Публикувано

Само не разбрах програмта при изпращане на смс , получателят може ли да вижда реалния ви номер ?

Публикувано

Прочети пак темата внимателно и ще разбереш!

Публикувано
  • Автор

Не

Публикувано

Програмата е много добра и интернет трафика е много малък,но искам да си направя абонамент,когато дам на опцията за закупуване и нищо не е активно?!

Публикувано

Е защо не си я закупиш от AppStore?

file.php?id=108

Публикувано

Програмата наистина работи страхотно : )

(пробвах я с Lite версията - свалена безплатно от iTunes Store-a)

Публикувано

Global.AQ PRO v2.0.5

Свали

New in 2.0.5

- corrects the push certificate.

Забелязвам същата версия с леки визуални промени. ;)

Редактирано от Grievous

Публикувано

Днес като се опитах да пратя смс и ми изписа, че имам недостатъчно кредит. Погледнах колко ми е кредита и какво да видя... пише, че имам: -0.9734 :) Много странно...

Публикувано

Аз си дръпнах фрее версията и като си пратих на мен смс веднага дойде, пробвах в чужбина и май още не е отишъл, същата история като емджой.

Публикувано

Добре, tonugti, нали уж всеки ден презарежда по нови 7 безплатни смс-а, как така нямаш кредит. Колко смс-а беше изпратил в един ден, преди да ти го изпише?

Аз е имам програмата от 3 дни и нямам проблеми, SMS-ите се доставят моментално..

Публикувано

В чужбина пробвал ли си?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.