Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Global.AQ PRO Изпращане на безплатни смс-и

Featured Replies

Публикувано
Какви идеи? На предната страница я има програмата. Цък

Бях точно с тази версия,но изразходвах всичките 500смс-а!Сега какво ли не пробвах но въпреки всичко не мога да си направя нова регистрация с нови 500 кредита?!-за това става въпрос!Моля ако някой е успял да го направи нека дподели как!Благодаря!

• Отговори 105
  • Прегледа 23.1k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Забелязвам, че lite версията вече я няма в App Store. Който я качил, качил, това беше. Standart версията ти дава един еднократно 50 смс-а и това. Добре, че си запазих lite версията на компа. Ако на ня

• Съвсем откровенно ми казва: "Internal Error Sory, this application is not compatible with 'MobileSubstrate'. Please uninstall it first." ПП: Ipad 3G FW 3.2

Публикувано

Леле... С телефони съм от може би 15 години и едва ли имам за това време и наполовина смс-си :)

Публикувано
Качвай mjoy и свиркай.

Аз останах само с тази, като не бях изразходил 500-те SMS.

Публикувано

GlobalAQ lite, standard и pro НЕ работят на много телефони даже и с UDID faker. Единствено решение засега е restore. Освен това нови регистрации в момента не се приемат. В техната facebook страница казват, че скоро време трябва да излизат нови версии (2.1) с нови добавки като: Delivery report, Landscape режим, nicknames и поддръжка с iPad.

Редактирано от emco83

Публикувано

В Appstore излезе новата версия на програмата -2.1.Пробвах да кача Lite-версията,но при стартиране ми казва,че в устройството е инсталиран mobilesubstrate и ако искам да ползвам Global AQ,ще трябва да го махна?!

Публикувано

Ако е така наистина, кофти за смс-аджиите ползващи Mobilesubstrate :)

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Вече е спряна поддръжката на старата версия. Сега вече е кофтиии... без Mobilesubstrate или без GlobalAQ lite, голяма дилема... :)

Публикувано

Ти не четеш ли? Имам предвид lite версията, която е безплатна. Pro версията още си работи, но едва ли ще е за дълго...

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте! Виждам,че за пореден път е изтрита част от темата, но това си е мнение и рбота оределени хора!

Моят въпрос към взимащите участие и интерисуващи се хора от тази тема и главно самото приложение е,дали ако си закупя новата про версия,ще имам същият проблем с мобиле събстреит който излиза при инсталиране лайт варианта.

... И ако да...,каква е вероятноста тогава да се появи скоро излекувана?

Публикувано

neol23 ти как прецени, че въобще ще има нова версия и още повече, че тя ще работи с mobile substrate? mobile substrate е за джейлнати телефони, а няма как официално приложение да се съобразява с това дали един телефон е джейлнат или не. Нали целта им е да си продават приложението, а не хората да качват кракнато такова.

Публикувано

Хора незнам какъв е проблема, аз имам сумати добавки в субстратето и даже съм ги омазал, последно инсталирах програмата отдавна и все още си работи идеално :) И си има пейзажен режим.

Публикувано

Искате ли да спрете със спама дотук.

Или искате да продължите, и темата да заприлича на онази за ОС4... Обаче с всички последствия....

Публикувано

Дано и други приложения станат несъвестими с Mobilesubstrate, AppSync, така че кракерите да започват да кракват по друг начин. Засега за едно приложение (Global.AQ), никой не си прави труда.

Публикувано

Кой говори за най-новата версия? 2.1 версия си е вече поне един месец, но никой не я краква.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано
  • Автор

Global.AQ Standard 2.1.3

Не трябва да имате инсталирано MobileSubstrate (за джейлнати телефони)

Тази верся е със 50 безплатни смс-а.

Свали

What's new in Version 2.1.3
- speed improvements
- signup allows to specify nickname to display on push messages
- improved reliability
- minor bugfixes
- fix for Copy & Paste from old messages

Редактирано от john_digweed

Публикувано
Global.AQ Standard 2.1.3

Трябва да имате инсталирано MobileSubstrate (за джейлнати телефони)

Съвсем откровенно ми казва:

"Internal Error Sory, this application is not compatible with 'MobileSubstrate'. Please uninstall it first."

ПП: Ipad 3G FW 3.2

Публикувано
  • Автор

Моя грешка cvalio

For users of jailbreaks: This app does run on jailbroken iPhones only without MobileSubstrate.

Редактирано от john_digweed

• 5 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте!На iPhone 4,iOS 4.1,jailbroken, инсталирах версия на Global AQ pro.Работеше без проблем (с начален лимит от 500смс-а).Преди няколко дни обаче при стартиране ми излиза един балон със съобщение "An internal error occured!Please contact support!" и програмата реално не работи.Някакви идеи?

Публикувано

Незнам дали сте обърнали внимание,но hey wire не доставя смс-и до пренесен номер?!Което е малко кофти.Затова ползвах GobalAQ

Публикувано

Да,това имам предвид под "пренесен номер".

Публикувано

Вярно, че са спряли поддръжката... изгоряха ми над 300 смс-а :D :D

П.П. Free версията още ли изисква да нямаш mobilesubstrate?

Публикувано
  • Автор

Да :)

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Global.AQ Pro (2.1.5)

What is new in Version 2.1.5
- Fix a crash.

http://itunes.apple.com/linkmaker/

Публикувано
  • Автор

Global.AQ Standard 2.1.5

This app is designed for both iPhone and iPad.

Свали

What's new in Version 2.1.5

fix a crash

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Lite версията си тръгна, разреши ми да се регистрирам, но нямам никакви кредити за деня. Преди на 3.x даваше по 7 на ден. Някой, който е на 4.x ползва ли я?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.