Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Как да отключите вашият iPhone използвайки Lockdown от SAM

Featured Replies

Публикувано

Аз се оправих по тоя метод, но с много мъки. В общи линии, всичко е до налучкване.

Лиоможо, метода за избиране на кода на оператора е описан още в първия пост!

Имах предвид кериър избора на телефона не във SAM. Ако в сетингс на телефона има кериър влизаш в него и си го избираш ръчно м/у глобул , мтел и виваком. И тогава тръгва пущината.

Редактирано от liomojo

• Отговори 224
  • Прегледа 62.2k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Поради обновените сървъри за Активация от страна на Apple, метода за отключване вече не действа. Това не се отнася за тези, които са успели да си отключат телефоните на време!!! Добри новини от све

• Ето и как да го запазим: Първа стъпка Изтеглете redsn0w 0.9.10b8 според вашата ОС redsn0w_mac_0.9.10b8.zip redsn0w_win_0.9.10b8.zip Втора стъпка Отворете redsn0w 0.9.10b8 и от менюто с опции изб

• Още вчера излезе този ъпдейт на SAM 0.1.16-1, при който отключването става само с 2-3 стъпки. Пакета с всички файлове е в шапката. Отворете SAM, убедете се, че метода за избиране на оператор е Auto D

Публикувано

трябва ли да бъде активиран с оригинална карта преди да се сложи тази която искаме да ползваме ?

Публикувано

Ей не четете изобщо.. Деактивираш и слагаш СИМ картата, с която искаш да го ползваш.

Публикувано

Хм, ако имате оригинална карта, не е лошо да се активира с нея. После джейл, SAM, деактивация и както си му е реда.

Публикувано

както винаги , БЛАГОДАРЯ ГЕНЕРАЛЕ!

П.П. някой има ли проблем с обхвата ?

Публикувано

Здравейте,

Само да кажа как се оправих с един 3ГС ФЗ. Телефона беше с 4.0.1 и ББ 05.13.04 направих упдейт през iTunes до 5.1 ББ стана 05.16.05, джилнах го с redsn0w 0.9.10b8b инсталирах SAM благодарение на The Shaman, след което след много опити( вадене на кабела, рестартитане на телефона Airplane mode on/off) и четене на всичко свързано със САМ, при мен стана с Auto detect , копирах IMSI номера и ICCID номера от SAM Details, сложих ги в главното меню на SAM, свързах телефона към iTunes, даде грешка, спрях iTunes и SAM свързах пак към iTunes и телефона започна да търси прежа и я намери. За сега на телефона всичко работи, освен iBooks от джила. Още веднъж благодаря за цените съвети

Публикувано

Късметлия

Цял ден се борим с един такъв и не ще.....

Публикувано

А ще мога ли да отключа iPhone 4 с iOS 4.3.2 и BB 04.10.01 ? С дадения метод или ще трябва да скачам на 5.1 и на него да отключвам ?

Публикувано

Пробвай, и на мен ми е любопитно.

Публикувано

Shamane днес още един опит на 4.3.3 -греда

Custom на 5.0.1 -всичко е наред :)

Публикувано

А къстъм без SHSH за 5.0(0.1) няма как да стане нали ?

Публикувано

Няма да стане -поне аз така знам :)

Публикувано

Имам запазени само за 5.1 и локални за 4.3.2 :(

Публикувано

Търси в сървъра на сидиа с тайни ъмбрела и не се отказвай. Няма логика да имаш 4.3.2 и нищо до 5.1...

Публикувано

С 5.1 какъв ти е проблема?

Публикувано

Едно видео от iClarified:

П.П. За тест на метода (и за да се разведа с mobile substrate :tooth: ) пробвах на iPhone 3G с бейсбенд 5.13.04 iOS 4.1 - успешно (OS X Lion 10.7.3/ iTunes 10.6.1). Ползвах опцията с избора на Country & Carrier. A дали с качване на бейсбенд-а, телефона ще се отключи с Lockdown папката ?

Редактирано от WolfDale

Публикувано

Alxx@, телефона не е бил джейлбрекван досега, следователно няма как да има запазени SHSH файлове освен за тази, на която е сега (4.3.2 извлякох ги с iFaith), и на 5.1, като инсталирах Cydia се появиха.

The Shaman, проблема ми на 5.1 е, че джейлбрейка е tethered и не ми се занимава постоянно да внимавам за батерията и рестарти.

Ако греша някъде, ще съм радостен ако ме поправите

Публикувано

Мдам, не грешиш - аз не разбрах в началото. Бориш го под 4.3.2 или се примиряваш и чакаш читав джейл.

Публикувано

Имам въпрос точка 6 от ръководството, къде поставяме IMSI-то в което от двете полета на SIM Details или на SAM Details ?

Публикувано

Нито в едно от двете. От там го копираш. Хвърли едно око на видеото, макар и много лесно да им се получават нещата на Кларифийлд :)

Публикувано

Пробвано на iPhone 4 FW 5.0.1 BB 4.11.08 ------ работи custom ifaith

Пробвано на iPhone 4 FW 4.3.3 BB 4.10.01 ------ работи

Пробвано на iPhone 4 FW 5.1 BB 4.12.01 ------ работи и след рестарт без just boot

Редактирано от svetoslakis

Публикувано

на 4.3.3 с оригинален фирм ли беше или custom

Публикувано

На клиент с GEVEY SIM,at&t и не знам.

Публикувано

Въпросът е безсмислен - 04.10 си идва с 4.3.3...

Публикувано

И аз мога да подвърдя на 4.3.5 айфон 4 се отключи без никакви грижи. Джейл и после ънлок.

Аз установих , че най-безпроблемно става така , рестор ,джейл и хакактивация с редсноу, сам, revert lockdown to stock , гледаш сам инфо дали е неактивиран , нагласяш си ръчно кериера и отиваш в саминфо, копираш , спуфваш, пействаш ,чакаш десетина секунди и ръгаш кабела и активираш,махаш кабела и спираш сам после пак чакаш 10-тина секунди и пак с кабела и тюнса . Така без проблеми отключих 2 4-ки и един 3гс, тези който неможеха да се ресторват начисто ми въртяха номера.

Шамане много благодаря за идеята с пренасочването , стана идеално, пренасочих, набрах-нестана, спрях пренасочването и готово. Господ здраве да ти дава човече. :bravo:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.