Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Как да отключите вашият iPhone използвайки Lockdown от SAM

Featured Replies

Публикувано

Това ли?

sam-not-working.jpg

Казват, че стария метод още работи... Не се мотай с imei.info, пробвай тук: http://sim-unlock.net/iphone_chk/

• Отговори 224
  • Прегледа 62.2k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Поради обновените сървъри за Активация от страна на Apple, метода за отключване вече не действа. Това не се отнася за тези, които са успели да си отключат телефоните на време!!! Добри новини от све

• Ето и как да го запазим: Първа стъпка Изтеглете redsn0w 0.9.10b8 според вашата ОС redsn0w_mac_0.9.10b8.zip redsn0w_win_0.9.10b8.zip Втора стъпка Отворете redsn0w 0.9.10b8 и от менюто с опции изб

• Още вчера излезе този ъпдейт на SAM 0.1.16-1, при който отключването става само с 2-3 стъпки. Пакета с всички файлове е в шапката. Отворете SAM, убедете се, че метода за избиране на оператор е Auto D

Публикувано

За точен оператор , слагаш карта някаква в телефона и закачваш към iTools ще ти даде най-точната информация !

Публикувано

Да това съобщение. От ИМЕИ ми върнаха отговор - оператора е Sunrise Switzerland. Няма го в списъка в САМ, но пробвах всички един по един и единствено на TDC Switzerland AG и ID 22802 прави нещо по-различно. При свързване с iTunes дава 1664 грешка а на всички други ID-та дава че сим картата е невалидна. Правя го по стария начин.

Редактирано от Nistel

Публикувано

Затворена е дупката която използва приложението за активиране от Apple.Не работи вече.

Публикувано

@Nistel въведи ръчно това 228210212745456 IMSI и пробвай да ти го активира , ако не става, пробвай на това IMSI с което ти дава грешка 1664 , просто да смениш първите 4 цифри с 2282 !?

Редактирано от kawabiker

Публикувано

хакера MuscleNerd сподели днес в Twetter че сървърът на Апъл който отключва вече е фикснат,но стария вариант още работи :smile:

въпроса е до кога :(

MuscleNerd @MuscleNerd

Looks like Apple's currently fixing their activation servers. But the good news is that previous tickets gotten via SAM trick still work.

Редактирано от mishocs

Публикувано

Работят запазените ticket-и - нова активация след цял следобед четене на форуми не видях някой да е постигнал.

Швейцарската 4-ка вече не е при мен и не мога да пробвам благодаря за съветите все пак дано някой сподели дали стават.

Публикувано

Нестава вече...От 2 часа се мъча със 1-на 4-ка.

пробвах и така :

http://wikijailbreak.com/unlock/how-to-unlock-sam-tool-updated/

и пак греда .

Публикувано
Публикувано

В репото на BigBoss се появи Cookie, приложение чрез което може да направите бекъп на папката Lockdown директно в облака. След това по всяко едно време може да я ресторнете и телефона ви ще се отключи.

6f96b62ab1c39a8e.jpg83a4f8d2b3c852ca.jpg

Побързайте и запазете вашата активация!

Публикувано
insert your GEVEY™ Ultra 5.1 with your chosen SIM card to activate your iPhone 4 through iTunes. This may require several re-launches of iTunes. More instructions forthcoming

Е сега вече е ясно , че китайчето дет раздуха схемата със САМ , не го е направил за спорта, ами напротив :tooth:

Публикувано

За съжаление GEVEY™ Ultra 5.1 ,използва същия метод както САМ,който вече е неизползваем...

така че,засега забравете за турбинката.

Публикувано

Едно басче , че турбинката ще работи и ще ти дам материал за размисъл по въпроса - вземи телефон подкаран със САМ , със запазен тикет разбира се,махни САМ ,сложи му друга произволна сим и виж какво ще стане :)

Аз на китайците вера нямам ама изобщо :D

Публикувано

а ставали за 5.1

Публикувано

Не говоря за отключени телефони със САМ,преди 27.04.2012г.

Става въпрос за GEVEY™ Ultra 5.1. Този продукт,никога няма да се появи на пазара,защото не може да работи....

Редактирано от kokich777

Публикувано

Розалина, по-важен е бейзбанда. Ако питаш за турбина, не за САМ.

Публикувано

Розалина, ако не си попълни профила скоро....

Публикувано

Седя, чета и си мисля какво ли е искал аpplenberry като издаде гивей на базата на експойт, който ще бъде фикснат след 1 седмица, както и стана.

Ако си отключиш телефона с гивей и апъл си патчне сървара щеше ли да работи гивея след това?

Някой може ли да ми каже дали R-Sim е на същия принцип?

Публикувано

Няма да активира, но иначе ще си работи. Не си мъчи главата със сложни мисли.

Публикувано

На същия принцип е. В момента новите Gevey Ultra 5.1 и R-SIM IV не могат да отключат iPhone 4 Baseband 4.11.08 и 4.12.01, за които бяха направени.

Публикувано

Да попитам нещо като се заговорихте за Turbo-sim-ове

Имам един 4s..5.1. 2.0.10

донесаха ми 3карти X-sim (където би трябвало да отключат 2.0.10)...телефонът е заключен на Vodafone UK...

правя всичко както ми казват.

-тел е активиран

-слагам турбото с новата карта

-Пиша IMSI на Vodafone-(2341590)

-SEARCHING...

и нищо

някой да каже нещо по въпроса....и на трите карти същата схема...неможе да е от X-sim...или пък е ?

Публикувано

И аз скоро ударих дърво с един такъв и x-sim.

Публикувано

Добре сега (извинявам се за спама) - имам един 4S 5.0.1 baseband 1.0.14 - заключен ,понеже не съм го тествал още, ще дойде тези дни -може ли или не може да работи с турбо сим.

Публикувано

ДА Битрябвало да няма проблеми

Редактирано от izi

Публикувано

Чукни ми на Скайпа утре и ще те упътя.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.