Публикувано Април 25, 201213 гд Приложението е нещо като Сидиа, но за Mac OS. Това не са кракнати приложения, а такива, които ги няма в AppStore, или по някаква причина не са влезнали там.The HackStore , ще се обновява и допълва постоянно, така, че всички потребители да могат да инсталират и ъпдейтват безпроблемно. The HackStore, може да свалите от официалния му сайт.
Публикувано Април 26, 201213 гд The Shaman,при теб работи ли? Нещо не тръгва при мен.Ако работи при теб,може ли да ми пратиш .dmg файла?
Публикувано Април 26, 201213 гд Пробвах го като видях темата. Стори ми се интересно. Но като всеки друг, нещо ми се струват мн малко програмите. Но все пак е хубаво да има нещо подобно, още повече ако се понапълни.
Публикувано Април 26, 201213 гд Русначетата отдавна имат сорс за ай-устройства, нормално е да се ориентират към Мак. П.П. Изпревариха Саурик, СидиаСтор за мак се бави...
Публикувано Април 26, 201213 гд Нямам им доверие на тия! Четох и по блоговете, че някои от програмите крашват и не работят добре! Явно има защо Епъл да не са ги одобрили за АппСтор-а. Редактирано Април 26, 201213 гд от DreamcatcheR
Публикувано Април 27, 201213 гд По блогове и форуми знаеш какви пишат, в повечето случаи? От сидиа също ти крашват неща, но си ги ползваш. Все от някъде трябва да се почне, пък има достатъчно сериозни дивелъпъри, които не искат да се примирят с рекета от 30% в апстор.
Публикувано Април 27, 201213 гд Под блогове имах предвид gizmodo, engadget и от тоя род, на други не обръщам внимание. Ще чакам СидияСтор А и доколкото разбрах този апп е просто website в wrapper и като искаш да инсталираш нещо, не ти се сваля директно, а просто те пренасочва към сайта на разработчика.. Редактирано Април 27, 201213 гд от DreamcatcheR
Публикувано Април 27, 201213 гд Нещо май много е натоварен сървъра. Не можах да изтрая 2 минути и го затворих. Много мисли, не се зарежда!
Публикувано Май 22, 201213 гд На мен не ми допадна много тази програмка за Мак. Иначе уважавам техните усилия да направят нещо за пиратското общество. Но мисля,че американците ще измислят нещо по-добро! Редактирано Май 22, 201213 гд от iMan
Публикувано Май 23, 201213 гд Автор Кажи поне какво не ти харесва и какво очакваш в повече де? Или просто не те кефи и т'ва е
Публикувано Май 23, 201213 гд Днес ми крашваше,даже и до сега не тръгна! 1. 2. Редактирано Май 23, 201213 гд от iMan
Публикувано Май 24, 201213 гд Автор След ъпдейта, не ми е прял и за секунда. А вътре какви бижута си намерих само...
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.