Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iTunes Match вече и в България!

Featured Replies

Публикувано

От днес вече можем да се възползваме от услугата iTunes Match в българския iTunes магазин.

Срещу сумата от 24.99 Евро на година потребителите могат да се абонират за iTunes Match. С този абонамент iTunes сканира музикалната колекция и автоматично намира съвпаденията с песните от iTunes Store. След това ги добавя към съответния iCloud акаунт, откъдето те могат да бъдат свалени и прослушвани на всяко устройство, свързано с акаунта. Ако дадена песен няма съвпадение с такава в iTunes Store, тя се качва в iCloud и отново може да бъде свалена/прослушана на друго устройство.

Независимо от качеството на "оригиналните" песни на компютъра, съвпаденията ще могат да бъдат свалени от iCloud с битрейт 256 Kbps, AAC формат (DRM-free).

4711269.jpg 4711270.jpg

• Отговори 68
  • Прегледа 9.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Имаш опция във всяка песен - да я свалиш или да я плейнеш... Много моля оттук насетне в темата да пишат хора, които ползват услугата. Тоест като отговори на въпросите на хората, имам предвид. Вси

• Единствената полза от Match за мен е, че може да се просвирва колекцията през apple tv, без връзка с iTunes на РС. edit: Няма да коментирам долното мнение...

Добавени снимки

Публикувано

Време беше :)

Публикувано

Въпросът е, какво ще стане с вече припознатите песни, след като отмине една година?

Публикувано

Най-вероятно си остават на компютъра. Ако не си платиш за още 1 година просто няма да можеш да ги сваляш от другите си устройства.. предполагам.

post-5071-0-97353300-1335850101_thumb.pn

Edit:

What happens if I don’t resubscribe after the first year? Will I lose any upgraded songs?

No. Any songs you’ve upgraded or downloaded again are completely safe. The only thing you lose is the central storage — iCloud will no longer stream or download matched or uploaded songs to your devices.

http://www.apple.com...s/itunes-match/
Публикувано

50 кинта за 1 година и музиката ти става 'легална', без значение от къде я имаш - мисля, че е добра сделка. :)

Публикувано

Значи, че независимо дали си я изтеглил от нета или някой ти я е пратил, стига да е с качество над 96kbps можеш да си свалиш копие от iCloud с качество 256kbps, което си остава завинаги. Това важи за цялата библиотека. Музиката си остава твоя, дори след като изтече 1 година.

Кое не и е доброто на сделката?

Публикувано

Google безплатно ама само в САЩ

Публикувано

Мисля, че 4 лева на месец е много добра сделка, след като ще мога да си слушам всичката музика на всички устройства. Примерно на айФона не мога да я събера, но ще мога да си дръпна това, което ми се слуша, когато си поискам, където и да се намирам.

Публикувано

Хапсолютно съм съгласен с горното мнение и така леко и нежно ще обърна внимание, че всъщност българите и още 10-ина държави ще сме най-облагодетелствани от тази придобивка.

Дърпаш 20 торента (примерно) и си в джаза - цената е абсолютно нормална.

Според мен идеята на това плащане не е да ти се легализира музиката, а на практика си плащаш "гардеробчето", в което ще си складираш нещата.

пп. Не съм го пробвал още, но след малко скачам.

Публикувано

Не виждам до сега какво ти пречеше, но щом ти изнася :smile:

Нямаше iTunes Match за България досега. Подобните услуги на конкуренцията просто не ме грабнаха и реших да изчакам. :)

Публикувано

Само дето с гоогле мюзик качиш ли нещо не може да се тегли а само да се слуша онлайн, поне така беше когато аз го ползвах.

Публикувано

Според мен тази услуга е изгодна и интересна само за хора с много големи аудио библиотеки. Хубаво е, че толкова бързо от Епъл я пуснаха и за нашата татковина. Аз засега не смятам да се "възползвам". Музиката ми в Туньо е има-няма 8 гб. Признавам си, че през живота си не съм купил и една песен онлайн. Някои албуми ги имам на дискове, но ми е по-удобно и лесно просто да ги сваля отнякъде, пред това да рипвам CD-та.

Публикувано

Гогата е абсолютно прав! Аз повечето ми песни в телефона съм ги свалил от оригиналните дискове, за което съм платил вече лиценз, за какво трябва да плащам втори път лиценз и то на Епъл. Още повече дали ще е от оригинален диск или от някой торент във FLAC iили APE с много висок битрейт, винаги мога да си ги направя не само в 256kbps, но и в 320kbps с два клика на мишката. Общо взето тази услуга ще е от полза само на хората, които искат да имат цялата си музикална библиотека на разположение нещо, което на мен никога и никъде не ми е трябвало, но нали за тoва е демокрацията всеки да избира сам за себе си според нуждите и желанията си. За това е по-добре, че я има услугата и всеки сам да решава дали ще я ползва или не, от колко точно това да ти потрябва, но да ти кажат "Сори пич, ама живееш в скапана държава, чувствай се преебан!" If you know what I mean.

ПП. Правилно ли разбирам, че от една страна си плащаш тия $30, за да ти се мачват песните и да ти се качват в облaка, а от друга ще трябва да им цакаш още парички за допълнително място, където да качваш въпросната музика? Измислили са го коп****цата :smile:

Редактирано от Lyudmil

Публикувано

"Гардеробчета", колкото щеш;)

Публикувано

Ако не ти стигне лимита от 25 000 песни, тогава следва плащане за още.

До 10 устройства можеш да аднеш и до горната цифра песни.

Публикувано

браво това е хубава новина :guitarred:

Публикувано
  • Автор

:offtopic:

Интересно ми е как го ползваш в България:

4713606.jpg

Кажи каква е тайната да можем и ние да се възползваме :smile:

Публикувано

Не знам защо твърдиш, че е достъпно за България след като е достъпно само, ако ползваш прокси или VPN. Фактически не е направено да се ползва в България и трябва да заобиколиш системата, за да можеш да го ползваш. Не е точно същото..

Редактирано от bronc

Публикувано

Нео, има и онлайн прокси сървъри.

Публикувано

Пак осрахте темата с офтопици. Някой ще писка...

Публикувано

Направихте темата за Гуглето я дайте повече инфо, къде пише какво става след 1 година ако не си подновя абонамента?

Публикувано

Хлопват ти вратата на гардеробчето, докато не пъхнеш пак кинти в ключалката :)

Публикувано

Е мачнатите песни няма да мога да свалям ли ...хм...тогава гардеробчето е от дръвце :)

Публикувано

Имаш опция във всяка песен - да я свалиш или да я плейнеш...

Много моля оттук насетне в темата да пишат хора, които ползват услугата.
Тоест като отговори на въпросите на хората, имам предвид.
Всичко останало са предположения, а половината от тук пишещите са буквалисти и ще приемат нещата за истина и миш-маша е готов...

пп. И говоря за услугата от заглавието на темата, а не на Гугъл!

Публикувано

Абонирах се за 1 год. Ще пиша впечатления.

Кофти вече почнах да съжалявам, след мача ми тюньо си мчана каквото той реши за добре, почти нямам албум с пулен мач, шарена скара....

[img]http://i518.photobucket.com/albums/u341/vebaev/ScreenShot2012-05-02at121329AM.png[/img]

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.