Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iTunes Match вече и в България!

Featured Replies

Публикувано
  • Автор

Това е странно. Същия албум (не делукс версията) го има 1:1...

[url=http://prikachi.com/images.php?images/599/4715599I.png][img]http://prikachi.com/thumbs/599/4715599.jpg[/img][/url]

Пиши един мейл до съпорта на Епъл да видим какво ще отговорят - доста кофти би било ако така не дава всичко, при положение, че го има. (То ще си го качи де, ама все пак)...

• Отговори 68
  • Прегледа 9.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Имаш опция във всяка песен - да я свалиш или да я плейнеш... Много моля оттук насетне в темата да пишат хора, които ползват услугата. Тоест като отговори на въпросите на хората, имам предвид. Вси

• Единствената полза от Match за мен е, че може да се просвирва колекцията през apple tv, без връзка с iTunes на РС. edit: Няма да коментирам долното мнение...

Добавени снимки

Публикувано

Интересно, че в началото и при мен беше така.
На някои показваше, че са добавени, а на други не.
Няколко часа по-късно като аднах ново устройство и му дадох да се синхне, там всичко беше ок и си излизаха цели.
Изключение направи един албум, който не ми даде да го кача и това е.
Не помня какво точно ми изписа, но утре ще го пробвам отново да видя какво ще стане...
Изписа ми нещо, че заглавието не е така и ми отвори оргиналното заглавие в iTunes, но въпреки това не го адна.
Явно се ориентира по имената на песните в случая и от там разпозна и албума...

Публикувано

profusion пробвай да редактираш на всяка песен Artist полето, при теб е само Cosmic Gate, a в тюнса не е така, отделно жанра при теб е trance, а в тюнса е dance, както и времетраенето е различно. Явно iTunes Match като сравнява някоя песен с оригинала и ако 2-3 от критериите се различават, отказва да я "мачне".

Публикувано

На всяка песен?!
то ако от 2-3 хиляди песни трябва да редактирам таговете на 1000 много е зле работата. Пък и трябва да хвърлям боб да знам тюньо как си ги е листнал за да знам как да си рипвам сд-тата....

Публикувано

Единствената полза от Match за мен е, че може да се просвирва колекцията през apple tv, без връзка с iTunes на РС.

edit: Няма да коментирам долното мнение...

Редактирано от chayanne

Публикувано

На мен ми харесва, защото не ми се налага да се занимавам с ъплоуди, синхронизации и т.н. глупости, които ми се налага да правя с другите подобни услуги. Освен това не ми се налага да инсталирам допълнителни програми (някои, от които нямат версия за ios...). Просто нещата са много опростени и приятни за ползване.

Публикувано

Не мога да намеря "Purchased Tab" в iTunes приложението на iPhon-а ми, откъдето според Apple би трябвало да мога да си сваля на телефона, музика закупена от друго устройство със същия акаунт....
Направил съм всичко описано.... в App Store и iBookStore си ги има тези бутони - Purchased tabs, но в iTunes не мога да го намеря.... също така съм направил и всички необходими настройки (в Settings / Store) за автоматично сваляне на Музика и Книги закупени на други устройства... софт. версията на телефона ми е 5.1....
Помогнете моля!

Всъщност "iTunes (Music) in the iCloud" активна ли е вече за България или само iTunes Match .....???

Редактирано от angelslaveboy

Публикувано

[quote name='gorgior' timestamp='1335984104' post='156490']

:D
[/quote]
?

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Още нещо да питам ползващите:

Качвам в Айтунс някаква компилация - примерно аз съм си правил някакъв сет или съм събрал 10 любими песни в един сет.

Като го добавя започва да го плейва, но след известно време изчезва от плейлиста, а остава само да свири.

Тоест плейването не е проблем, но не иска да го добави и да го синхронизира с другите устройства.

При някои компилации свалени от нета се получава, а други не иска.

Някой да има решение?

Дет се вика дори да го докарам до синхронизация едно по едно устройствата пак ще се оправя, но като не се задържя в айтунса няма добавяне и при другите.

Публикувано

Да не би битрейта да е по-малък от 96. Аз имах някои такива песни и след като ги преконвертирах в AAC Туньо ми ги match-на почти всичките.

Редактирано от Jekylll

Публикувано

Метнах едно око и са от 256 нагоре...

Публикувано

Добре де, какво ти дава в графата iCloud Status - Matched, Error, Uploaded... ?

Публикувано

itunesq.png

Хайде кажи ми ти...

Произволно качени пет компилации.

Номер 2 и 4 са в джаза - останалите не.

По какво да разберем кое е качено и кое не?

В абсолютно всички останали папки са наред нещата и като икони и всичко.

Публикувано

И на мен на много песни не ми излиза че са синхронизирани, но като пуснах iTunes-а в офиса ми излизат всички. На телефона също. Някой песни обаче направо ги пропуска, което е малко кофти.. И аз не мога да разбера защо. :/

Публикувано

@algor, извинявай, ако не съм те разбрал, но за да видим какъв е проблема, направи си да ти показва iCloud Status (не iCloud Download) и виж какво ти пише срещу проблемните песни. Вариантите са Waiting, Matched, Uploaded, Duplicated, Ineligible и Error (при мен на две песни се появява и седма категория - нищо, празно място?!). За Ineligible (което означава, че битрейта е по-малък от 96 kbps) и Error (което никой, освен Туньо, не знае какво означава) има решение (но не стопроцентово) ако се преконвертират съответно в AAC и AIFF.

@kal1ch, ако под несинхронизирани имаш предвид, че не са match-нати, това не означава, че не са upload-нати в облака. Естествено, че ще ти излизат и на другите устройства, но със същото качество, с което са ти на компа.

Но, съгласен съм, че критериите на Туньо са, меко казано, странни. На мен ми разпозна близо 70 % от над 9000 песни. Много добре се справя с класическата музика, не толкова добре - с българската. При останалите - тука има, тука нема. При мен тотално се издъни с дискографиите на Queen и Dire Straits - "разпознаваемост" около 50 %.

Публикувано

Да, качени са, но някой не искат да свирят на други устройства. Като пусна песента просто я пропуска и минава на следващата.

Публикувано

Зависи в какъв формат я имаш. Правиш всичко в iTunes+ 256 и така...

Публикувано

Alxx®, не е точно от формата. При мен си ъплоудва mp3 с 96 kbps и мога да ги слушам на айфона, а на други със 192 kbps ми дава грешка. Но е факт, че с преконвертиране това се оправя, т.е. може и да не ти ги match-не (и си ги слушаш с твоето си качество), но поне ги качва "в облака".

Публикувано

За това идеше реч.

Публикувано

@algor, извинявай, ако не съм те разбрал, но за да видим какъв е проблема, направи си да ти показва iCloud Status (не iCloud Download) и виж какво ти пише срещу проблемните песни. Вариантите са Waiting, Matched, Uploaded, Duplicated, Ineligible и Error (при мен на две песни се появява и седма категория - нищо, празно място?!). За Ineligible (което означава, че битрейта е по-малък от 96 kbps) и Error (което никой, освен Туньо, не знае какво означава) има решение (но не стопроцентово) ако се преконвертират съответно в AAC и AIFF.

И аз се извинявам, че малко тъпо съм го обяснил.

Пропуснах да доложа, че всичко си изглежда наред.

Ето как е с казаната от теб опция:

desktop1ve.png

На вид си изглежда ок, като ги пусна въпросните три да се плейват в самия плейър нямам опция пауза, а мога само да спра плейването и след някакво време (нямам идея колко е, честно казано - не мога да се занимавам само с това сто часа, ебаси и да го дебна кога какво се получава) си остават отново само двете компилации, а другите изчезват.

Публикувано

Ами не знам какво да ти кажа вече - явно Туньо си е своенравен ;) Но наистина не си струва да си късаме нервите с него :guitarred:

Публикувано

Еееее, разбира се.

Просто споделих проблем и без много зор ако имаше решение, щях да се възползвам.

Благодаря ти за отделеното време!

• 7 месеца по-късно...
Публикувано

Добър ден. Вчера се абонирах за Match-a иии почна да си се ъплоъдва само, че трябваше да излизам и спрях компютъра и сега като го пусне да си се доъплоудне всичко iTunes ми дава следната грешка "iTunes has stopped working" и да го затворя. И това се случва няколко пъти без успех и винаги на Step 3. Ако някой може да помогне ще съм много благодарен. Мерси предварително.

• 5 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте приятели днес и аз се разделих с 50 кинта което мисля, че е ок по 4 кинта на месец за тази услуга. Въпроса ми е как стоят нещата с акаунтите. При мен проблема е такъв, може би както и при повечето, че имам 2 акаунта за Епъл стора (един за БГ с който си купувам с картата и един за Америка защото като ги правех там имаше повече апликации) и един за iCloud с този e-mail който ми е за Американският стор. Трябва ли с този акаунт с който съм го купил iTunes Match с този e-mail да си направя нов iCloud, трябва ли да са еднакви акаунтите? Как стоят нещата? Кои акаунти да използвам? И евентуално ако трябва да си правя нов акаунт за iCloud някой опитвал ли се е да merge 2 iCloud accounts? Благодаря Ви

Публикувано

Не е възможно никакво сливане. Според мен ползвай щатския. Цените са по-ниски (след обръщането на курса) и наистина има все още приложения, които там ги има, а в бг стора ги няма.. И други облаги (ако събираш някакви точки от приложения чрез сайтове от сорта на freemyapps например...)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.