Публикувано Май 7, 201213 гд Appple пусна 5.1.1 Пише че са оправени доста бъгове Подържащи устройства : iPhone 3GS iPhone 4 GSM iPhone 4 CDMA iPhone 4S iPad 1 iPad 2 (also iPad 2 AT&T and iPad 2 Verizon) iPod touch 3rd gen iPod touch 4th gen iPad 2,4 new iPad (3rd gen) (also iPad 3,2 AT&T and iPad 3,3 Verizon) Тези с по-нови устройства (iPhone 4S, iPad 2/3) да не актуализират до iOS 5.1.1, ако искат да запазят възможността за джейл! Това предупреждават от Dev-Team.
Публикувано Май 7, 201213 гд Автор Пише че jailbreak-a работи както на 5.1 Остава си Semi-tethered jailbreak Аз сега качвам
Публикувано Май 7, 201213 гд Baseband-а си остава същия като в 5.1 - 4.12.01. Малко ме изненада - очаквах да затворят дупката с активациите чрез SAM.
Публикувано Май 7, 201213 гд Е те си затвориха дупката с отключването. Едва ли ще тръгнат да борят САМ като цяло... Поне досега не са го правили Струва ми се , че за да го направят ще им се наложи да си преработят цялата система за активация, което би могло да се очаква най-рано в IOS 6
Публикувано Май 7, 201213 гд Автор Тествано вече както обещах -iphone 3GS new bootrom - jailbreak- a работи - Semi-tethered jailbreak Baseband-а си остава същия като в 5.1- както писа колегата kal1ch За фиксовете и батерията утре
Публикувано Май 7, 201213 гд Автор С redsn0w 0.9.10b8b for Windows -как с какво на 3GS-a си работи по-горе точно това съм писал че тествах на стария 3GS Ма вие не четете ли Тествано вече както обещах -iphone 3GS new bootrom - jailbreak- a работи - Semi-tethered jailbreak Baseband-а си остава същия като в 5.1- както писа колегата kal1ch За фиксовете и батерията утре Просто си тествам на старата щайга докато излезе untethered jailbreak Човешко е Редактирано Май 7, 201213 гд от mishocs
Публикувано Май 7, 201213 гд Тези с по-нови устройства (iPhone 4S, iPad 2/3) да не актуализират до iOS 5.1.1, ако искат да запазят възможността за джейл! Това предупреждават от Dev-Team.
Публикувано Май 7, 201213 гд Автор За съжаление не , не работат приложенията от Цидия и самата тя Дано MuscleNerd навие по-скоро pod2g да го пускат, че жената и тя нали много се бърза Иска му се на pod2g да изчака за iOS 6 - Ма на мен НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Публикувано Май 7, 201213 гд Проблемът не е в какво им се иска. Прилагането на новите експлойт-и удря на камък до сега, защото е свързано с нарушаване на патенти и може никога да не стане публично. Ако на iOS6 направят и нова файлова система - сбогом, сбогом...
Публикувано Май 7, 201213 гд Омазаха се и омешаха нещата тук... Заглавието е за 5.1, а вече става дума за 5.1.1 Отделете нещата в друга тема, защото объркването ще е тотално, като налазят новобранците. И не само те, разбира се...
Публикувано Май 7, 201213 гд Автор Е то си е 5.1 не е 5.2 че да се пускат само теми де , но това е мое мнение утре и тема за 5.1.2 и 5.1.3 5.2 и тн. е те тогава че е мазалоооо
Публикувано Май 7, 201213 гд Джейла се прави както беше с първия Redn0w за 5.0.1->с посочване на предишния фърм (5.1) ли?
Публикувано Май 7, 201213 гд Автор Да добавя - че downgrade to iOS 5.0.1 e възможен още с инструмента на iH8sn0w , но САМООоооооо с custom firmware и то на познатите ни стари устройтва И да джейла се прави с посочване на стария фирм, но аз лично не съм му избирал фирм и той си направи джейла . Не съм посочвал firmware Но ето 1. инсталирате Cydia 2, Just Boot А и хакера Stefan Esser вече направи untethered jailbreak на своя ipad 3 Редактирано Май 7, 201213 гд от mishocs
Публикувано Май 7, 201213 гд Джейла отдавна не изисква посочване на стария фирмуер! Разбирам превъзбудата ти, но престани, моля те, да намесваш джейла в тази тема! За него си има друга. Като те чета, май не си сигурен със стар или нов буут си
Публикувано Май 7, 201213 гд Автор С Новия bootrom съм добре го знам sorry ,постнaх го защото колегата по-горе попита
Публикувано Май 7, 201213 гд The untethered is for iOS 5.1 - iPhone3GS old bootrom only!!!The tethered is for iOS 5.1 on iPhone3GS - new bootrom, iPhone4, iPhone4-CDMA, iPad1, iPod touch 3G, iPod touch 4G
Публикувано Май 7, 201213 гд В момента ми показва, че мога да мина на 5.1 трябва ли да го направя. за да си осигуря шанс за бъдещ джейл. Явно съм се подлъгал получи се някакъв бъг в компютъра. Първоначално ми показа update ios5.1 след което при натискане на update съответно ios5.1.1. Минаването на ios5.1 вече мисля е невъзможно!. Редактирано Май 7, 201213 гд от zdravko hristov
Публикувано Май 7, 201213 гд Като гледам нищо особено няма в тоя ъпдейт, може би ще се въздържа до като не излезе джейл.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.