Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iOS 5.1.1 е налична за сваляне

Featured Replies

Публикувано

И аз наблюдавам същото, даже понякога си пали сам екрана спорадично. Батерията си прави каквото иска.

дано излезе 5.2 скоро

• Отговори 81
  • Прегледа 11.2k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Аз не мога да си обесня какво толкова ви топли jailbreak-a? Програмите и игрите масово са по 1$...а това, че няма да си смените иконките и няма да имате shortcut на фенерчето от значение ли е?

• Done!

• Не държа на джейла, но за мен на първо място е занимавка Обичам да експериментирам.

Добавени снимки

Публикувано

И за капак на всичко в събота пробвах да downgrade-на и вече не подписваха 5.1.0. Направо *** капан.

Публикувано

;)

post-217-0-09673400-1337682666_thumb.png

Публикувано

Вчера се метнах на 5.1.1 и забелязах нещо доста дразнещо. Спирам 3G, рестартирам телефона и като влезна в Network 3G е пуснато. Как стават тия неща и само при мен ли са?

Публикувано

Да и аз това го констатирах вчера покрай проблемите с 3G мрежата на М-тел, бях изключил 3G-то и дори не съм правил рестарт, след известно време забелязах, че ми изписва 3G и в настройките беше на ON без да съм правил каквото и да е. :blink:

Публикувано

Така си е това още от 5.1..

Досаден бъг, но се свиква след рестарт да се превключва наново.

Публикувано

Коле, и при мен беше така на 5.1 още.

Публикувано

При мен този проблем не се появява.

Сега си играх като луд,така и не ми се активира 3G-то.

Освен да е нещо от Мтел?

Публикувано

Губи си при мен понякога настройките за 3G към Мтел...

Публикувано

Някой слагал ли е OTA на джейлнат телефон и ако да , какви бъгни стават ?

Публикувано

Не можеш да направиш OTA Update на джейлнато ус-во.Дава грешка като започне инсталацията.

Публикувано

На мен изобщо не ми се появяваше в software update като минавах от 5.1 на 5.1.1, иначе и аз исках да пробвам :)

Публикувано

Не се получава-изпробвано е и дава грешка.

Публикувано

И при Глобул го има проблема с автоматичното пускане на 3G-то след рестарт още от 5.1, явно проблема не е само в Mтел.

Публикувано

И при Вива, но от както съм на 5.1.1, аз нямам проблем с това.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Седмица си стана, откакто съм с 5.1.1.

Днес за първи път ми направи проблема с изчезването на мрежата и неможенето на айфона да се върже отново към нея.

Няколко месеца бях с 5.0.1 и бях забравил за този проблем - и в подземния гараж влизах и излизах и при пътуване и на места, където е лошо покритието на Глобул - без грижи се връзваше и не съм го проверявал дори.

Няколко часа съм си бил без активен телефон и се чудя защо няма и едно позвъняване, но не се усетих да го погледна...

Някой друг да му се е появил този проблем?

Едит: забравих да спомена, че съм с джейл.

Публикувано

На мен към Ментел в Петък. Рестартирах и нищо. Сам се оправи впоследствие

Телефона е без джейл в момента

Редактирано от drjivago

Публикувано

Адаш, казал съм ти че чепа е в мрежата на грабул. Ползвай го със спрян нет, да видиш дали ще прекъсне. В гаража няма 3г вероятно и когато прекъсне връзката - бейзбандът крашва. На едж мрежа знаеш - три-четири прекъсвания и ноу сървис.

Публикувано

Не съм го отричал това и за миг, братко.

Но е факт, че с 5.0.1 няколко месеца нямах нито едно губене на мрежа, без значение къде съм се завирал.

Публикувано

Ето защо държи батерията повече...

Публикувано

BTW само да споделя че и аз имах тоя проблем и с 3GS и на 4-та и съм с ГлоБул, зет ми ползва 3GS-а и засега е нямал нито един signal краш, проблема идва от ГлоБул и те го знаят но не го казват публично, а от друга страна аз съм нямал такъв проблем вече от няколко месеца такаче мисля че проблема е фикс-нат

Публикувано

59140389.png

Ето на 31-ви късно вечерта няма подземен гараж, няма планини и подобни препятствия. Ичезва мрежата, няма никой известно време (може би 10-15 мин.).. Рестат, Респринг..картата е пробвах и на друг телефон същия номер. Мрежата си дойде сама. Това е на Ментел

Публикувано

Мдам, няма връзка с Глобул, Мтел, губене на обхват поради липсата му или просто ей така.

Онзи ден за сефте от година и половина (откакто го има), 4-ката на жена ми и тя изгуби обхват.

Изминалите 2-3 дни моя започна и старите номера - стои си чинно на масата, обхвата показва пълен до горе и аз получавам СМС, че имам пропуснато повикване, а търсилия ме е получил СМС, че моя телефон е вече включен.

Това над 30-40 пъти...

Аман!

Ще се връщам май на 5.0.1, където нямах грам проблем и грижа...

Публикувано

Хайде и аз да се включа. В петък на обяд в центъра на града, на едно кафе, телефона ми губи обхват. Взимам на жена ми 4-ката и разменям картите. Моята карта тръгва от раз на нейния, както и нейната на моя. Връщам ги обратно в техните телефони, на жена ми тръгва от раз, моя "No service" отново. Процедурата я повторих няколко пъти, ефекта е един и същ. Последва разговор с оператора и смяна на сим картата, след което тръгна веднага.

Необходими уточнения:

1. Моя телефон - 4S- 5.1.1 с джейл и оригинален микро сим.

2. Телефона на жена ми - 4- 5.1.1 без джейл рязана сим карта.

Твърде вероятно е и самите чипове да не работят коректно със съответните телефони (това все пак е само мое мнение)

Публикувано

Възможно е.

Аз сменях картата защото в слушалката имаше ужасен шум.

Също така постоянно губеше обхват и дропваше разговорите.

Това на 5.0.1

Сега на 5.1.1 смея да твърдя че нямам проблеми.

Ако се появят, ще си затрия поста :tooth:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.