Публикувано Май 14, 201213 гд BatteryInfo показва цялата информация на батерията в Notification center! * Състояние на батерията * Зареждане на батерията * Капацитет на батерията (моментен и настоящ капацитет) * Цикъли на зареждане на батерията * Температурата на батерията Тествано на iPhone 4, но не би трябвало да има проблем за другите устройства. Настройките се конфигурират от Settings/Notifications. Изисква iOS 5 или по-висока. BatteryInfo for Notification Center 1.2.2
Публикувано Май 15, 201213 гд Показва интересна информация. Чудя се,дали не точи батерията,защото след като го деинсталирах ми показа 2% повече заряд. Редактирано Май 15, 201213 гд от kokich777
Публикувано Май 15, 201213 гд Аз го пробвах на 4С преди два дни,но имаше разлика в показанията с 4-5 процента!
Публикувано Май 15, 201213 гд Не бих казал!Това показваше 0% ,горе 4% и тел си работеше!За 4С говорим
Публикувано Юли 30, 201213 гд След ъпдейт с последната версия, а също така качена и на чисто, в полетата, в които трябва да има някакви данни за батерията пише "bad copy". Дали само при мен е така ? П.П. Оправи се след поредното премахване и инсталиране с deb-а от линка по горе.
Публикувано Август 8, 201213 гд Автор BatteryInfo for Notification Center 1.2.2 What's new:* Replaced time remaining feature with live voltage. * Orientation issue fix Линк
Публикувано Август 9, 201510 гд Туикът е много добър, доволен съм! Има нова версия 1.5-1, която е съвместима с iOS 5, 6, 7 и 8.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.