Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Даммм...подкарах я на Уин-а, който ми е през бууткамп

Няма грижи

Само че като си въведа акаунта и ми казва да си гледам работата :tooth:

Ще се ослушвам за сървър засега...

• Отговори 65
  • Прегледа 6.1k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Играта е изцяло в стил близард - лапне ли те , няма пускане ... Ако имаш важни задачи в близките дни изчакай Не си я купувай още Sent from my  iPhone 4 16GB Black using Tapatalk

• Играта е много добра. Днес си я купих сутринта и досега съм играл. Спрях за защото трябва да уча, но нещо ме ръчка отвътре да я пусна пак и да играя. Страшна е.

Добавени снимки

Публикувано

Никой ли няма Гест Парола :(

Публикувано

Здравеите на всички

Новичка съм, много ми харесва играта, отдавна я чаках.

Понеже не съм си я закупила, може ли някой да ми изпрати quest pass поне да я разгледам?

Благодариа ви предварително :smiley-face:

Редактирано от Pe6o666

Публикувано

opt1337327944x.JPG

Само аз ли съм така? :tooth:

Публикувано

:tooth:

post-217-0-06619600-1337331290_thumb.jpg

Публикувано

Такова нещо като guest pass не съществува или поне не от потребители... А и не виждам смисъл да пускат тя играта е достатъчно популярна, след 5-6 години като излиза поредния пач може и да има. Имаше open beta преди две седмици точно с цел зарибявка.

Публикувано

Дам... Тая бета, точно ме отказа ;)

Публикувано

Глупости. Всеки, който си е купил играта има 2 guest pass-a за даване. Един приятел ми даде един от неговите, за да поджиткам докато ми пристигне кутията :smile:

Mнението ми за играта като цяло е добро. Единствено се чудя защо по дяволите им трябваше толкова много време, за да я пуснат?! Графиката и world interaction-a са същите като на Titan Quest (едно много добро RPG btw), излязло преди ок. 6 години! Сега най-накрая излезе и че ще се играе, ще се играе. Но защо толкова мъчение беше години наред... :biggrin:

Редактирано от DreamcatcheR

Публикувано

Ам...хвърли го насам после тоя гест пас :)

Публикувано

Не могат да се преизползват Guest Pass-ове. Иначе не знам дали всеки има - аз си я купих онлайн и не намерих някъде да имам guest pass-ове.

DreamcatcheR, трябваше им време, защото през тези години пуснаха Warcraft 3, TFT, SC2, WoW с всичките му експаншъни, не е като да са седяли без работа ;)

Публикувано

Blizzard са учебник по маркетинг, не ги питайте защо. Играта наистина грабва много.

Публикувано

I BO .. you TELE

:p

Играта кърти

:smile:

http://mnogozle.com/video15251_angry-nerds-2.html

Редактирано от HITMAN

Публикувано

Такова нещо като guest pass не съществува или поне не от потребители... А и не виждам смисъл да пускат тя играта е достатъчно популярна, след 5-6 години като излиза поредния пач може и да има. Имаше open beta преди две седмици точно с цел зарибявка.

Ако си я купиш на физически носител, в кутията имаш два guest pass-а за Diablo III и един за WoW... Като излезе Starcraft 2 беше същото и т.н.

На машината от подписа я подкарвам на low, но въпреки това геймплей-ят грабва много. Аз досега я цъках точно с guest pass, сега мисля да изчакам да ми мине сесията юли месец и тогава да си взема пълната версия, защото играта ми действа като наркотих (както беше и D2) :)

Публикувано

Дам а най гадното е да искаш да си я купиш и да няма от къде Никъде в БУРГАС я Няма !!! НАПРАВО СЪМ БЕСЕН !!!

Публикувано

To почти навсякъде е свършила май.. Това е една от малкото игри, които задължително се взима на pre-order, за да не се чака след това 1 месец, докато си намериш.. Аз моята бройка я взех от zavvi.com 39 лири с вкл. доставка (отнема ок. седмица). Но гледам, че и там вече не се появява в търсачка, което значи че е sold out. В ибей гледам, че цените са се вдигнали също. Най-евтино 44 лири с доставката. Моят съвет е - купи си онлайн код, aко не ти се чака. Може и директно от сайта на Близард мисля..

Публикувано
  • Автор

Аз направих преордер от английски сайт и ме излъгаха. Сега чакам да ми върнат парите... може би чакам от умрял писмо.

Публикувано

Ще бъде много благодарен,ако някой сподели своя гест пасс с мен,само колкото да погледна играта,след това не ми пречи да дам акаунта на някой друг,както казах само искам да видя как е и дали да си я купувам.Благодаря!

Публикувано

А ако толкова искате да играете, защо не си я купите онлайн?

Публикувано

1 гест пас може да се ползва само на един комп. Въвежда се в акаунта в battlenet.

Публикувано

Ако някой има такъв Guest Pass, нека сподели един с мен на ЛС, да видя за какво става въпрос. :smile:

Публикувано

Аз също си я купих снощи и я почнах. Мнооого добра. Гест пасове нямаше, купих я онлайн от сайта им.

Публикувано

Дамм накрая и аз си я купих онлайн директно ;)

Публикувано

ВНИМАВАЙТЕ!

Мъж почина след 72 часа с Diablo 3

Трагичен край на безумен геймърски маратон, продължил три денонощия.

Хитовата игра Diablo 3 взе първа жертва. 32-годишен мъж почина в квартирата си след три денонощия насаме с играта.

Американецът Ръсел Шърли е намерен мъртъв от наемодателя си, съобщи IGN. Мъжът е получил сърдечна криза след 72-часов геймърски маратон.

Приятели на Шърли споделят, че мъжът е страдал от апнея (нарушено дишане по време на сън), като се предполага, че това заболяване е допринесло за смъртта му.

Не за първи път геймъри умират от преумора. Известни са такива случаи сред маниакалните играчи на World of Warcraft. Случаят с американеца Шърли е поредната аларма, че макар и игрите да доставят върхово удоволствие, пристрастените геймъри рискуват физическото си оцеляване.

Diablo III счупи всички рекорди за най-продавана РС игра. Само за едно денонощие от дебюта й този месец бяха продадени 3,5 милиона броя.

Публикувано

Тея глупости вървяха и на двойката и на wow... Човек като си е малоумен и на Тетрис ще пукне.

Публикувано

Някой може ли да каже дали я има в Пулсар в момента, защото ще я купуваме на един приятел?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.