Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Нови открития в beta-та на iPhone FW 3.0

Featured Replies

Публикувано

iPhone интерфейс за видеозапис, дигитален компас, гласово управление и камера с автоматичен фокус.

От излизането на iPhone 3.0 beta firmware, потребителите разглеждат конфигурационните файлове в търсене на доказателства за бъдещи възможности на iPhone. Вероятността за видеозапис нарастна с откриването на файлове за качване (upload) и редакция (edit) на видео.

Ново откритие ще сложи край на съмненията дали Apple планира да включи видео запис в бъдещите iPhone-и. Screenshot-a, намерен при последната beta на FW 3.0, показва интерфейса за видеозапис.

081242-cameramr.jpgapple3shots2jpg.jpeg

Интерфейса показва обикновения изглед на камерата на iPhone, но с ново бутонче в долния десен ъгъл, с който избирате дали да сте в снимков режим или видеозапис. Видеозаписът не е функционален в beta-ите на FW 3.0 и интерфейсът не е достъпен без интервенции. Само след модификация на конфигурационните файлове, която да показва присъствието на видео камера, се появява този интерфейс.

Други интересни възможности, намерени в конфигурационните файлове, включват автоматичен фокус на камерата, "magnetometer" (дигитален компас) и гласово управление.

MacRumors

А ето и откритите UIimages за видео рeдакция:

video-editing1.jpg

Benm.AT

Публикувано

Нямам търпение да се пръкне официалният релиз :ugeek:

Публикувано

Ми скоро ще е. Ей го къде е 8.06

Публикувано

Мдааа, всички очакваме тези "революционни" изобретения на Епъл. Дано се вслушат в гласовете на хората, но се съмнявам. Както винаги ще получаваме на час по лъжичка. Това е начинът да се задържи интересът на потребителите и да не минават на конкурентни модели. Аз лично искам да има гласово набиране, защото липсата му е голям минус при шофиране.

Публикувано

Ми то в момента има гласово набиране. Аз докато шофирам (и бях със 2.2.1 де) си го ползвах редовно. Бъркам 2 от 10 набирания.

Публикувано

И можеш ли да го ползваш без да вадиш телефона от джоба си? Без да го отключваш и натискаш туй-онуй?

Публикувано

По принцип трябва да се натиска, да. Но при мен VoiceDiler май се казваше, я връзвах с блутут хендсфри-то. Натискам копчето на хендсфрито и ми изкача програмата и почвам да говоря на кой да ми звъни. Хехе.

Публикувано

Добре де нали карате мАдерни колици, няма ли вариант телефона да се върже към аудио системата, компютрите му и тем подобните щуротии в колата чрез Bluetooth или USB кабела и да е възможно гласово набиране и разговор през самата система на колата?

Знам, че това е възможно на Ford Fusion 2008. От 2:45 нататък.

[youtube:3ag1uzx5]

[/youtube:3ag1uzx5]
Публикувано

С BMW X5 2008 се връзва чрез блутуут и може да се разговаря.

Публикувано

Естествено, че може, но гласово набиране няма да има пак. Това е функция на телефона. А и аз не бих си вързал никога телефона по този начин. Не искам всички в колата да ми слушат разговорите. Предпочитам блутут хендсфри. Отдалечихме се от темата обаче.

Публикувано
081242-cameramr.jpg

Както е казано отдясно има "бутон" с който избирате дали да сте в снимков режим или видеозапис.

А отляво шареното правоъгълниче за какво е? Май никой не знае. :bravo:

Публикувано
  • Автор

Не пише :question: :question:

Може би е за да се влезе в това меню...

apple3shots2jpg.jpeg

Публикувано

Шареното правоъгълниче е за бърз преглед на последното направено нещо. Било то снимка или видео. Пример: Снимаш снимка и искаш да я видиш. Там имаш малко preview цъкаш и директно отваряш Camera Roll.

Публикувано

Мноо съм кух. :roulette:

То и сега е така, просто "бутона" е различен.

Публикувано

Докато превеждам бета 2 и забелязвам интересни функции. Например за съобщенията - вече може да се изключи прегледа, както и да се нагласи да ви напомня два пъти :) Ако срещна други интересни неща, ще ви информирам своенвременно :)

• 1 месец по-късно...
Публикувано

май ще има и гласов набор в новия айфон

поне така твърдят руските молодци

voicedial.png

Публикувано

Днес открих, че в бета 5 има функция подобна на MCallShow (http://www.mcleaner.com/iphone_mcallshow.jsp). Незнам дали е ново, но за мен беше когато ми изписа от кой град/държава ми звънят.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.