Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Какво силно земетресение ни разтърси...

Featured Replies

Публикувано

Ми то от толкова друсане се втреперихме вече... :get-crazy:

• Отговори 225
  • Прегледа 20.1k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Масов бой в Пернишка дискотека около 03:00ч беше усетен в цялата страна !

• И тук хукнаха доста хора с колите... Защо и накъде - нямам идея. Просто ги гледах от балкона как се щурат напред-назад, суматоха, викане, загърнали деца в одеала... Епично малко се получи. Едит:

• Мдам. Срам, не срам, тресат ми се стафидите ако това до сега са само предварителни трусове. Тая злоба, която ме събуди и изкара навън не ми излиза от главата. Бил съм в какви ли не ситуации в живота с

Публикувано

Честно казано на мен ми се струва, че друса през 10 минути, баси... :tooth:

Не се лъжеш. Тук гледайте

http://earthquake-report.com/2012/01/01/latest-earthquakes-in-the-euro-mediteranean-region-emsc/

Публикувано

Бе клати си, през 10-на минути се усеща леко особено ако си седнал на нещо по-твърдо.....така де разбрахте ме :tooth:

Публикувано

Официално съобщение:

Следващото земетресение ще бъде на 12 декември. След това няма да има повече земетресения.

От центъра за прогнози и информация в Перу :)

ПП. Това е виц, за разведряване на обстановката, никой да не се вързва.......:D

Публикувано
  • Автор

Добро утро, дами и господа!

Надявам се всички в Перник и околията са спали като софиянци - кротко и спокойно.

Спорен ден на всички и по-малко земетръсни дейности правете днес! :smiley-face:

Публикувано

Чудесно щях да спя,ако не беше майка ми,която е като уред за измерване на сеизмичната дейност....

Друсне леко и вече е облечена и вика "да излизаме-земетресение".

Като цяло чиста работа тази вечер - няколко малки и леки труса,които успокояват земята.

Публикувано

Ужас ! През нощта беше нещо страшно, тъкмо бях заспал и се събудих, защото всичко по рафтовете, което е по-леко падаше и директно се изтреляхме навън, но за щастие няма големи щети. Тази нощ не съм усетил нищо и сме спали спокойно. :smile: Важното е да сме живи и здрави и да благодарим на Бога !

Публикувано

Това го забелязах още вчера.

Публикувано

Втората я ползвам от първия трус насам :)

Публикувано

Лошо, Гошо...

10910419583567660111337765677QOaPckWbA0vLKscgF1kI.JPG

Сега ще се видя и в макове, и в айфони и т.н...

Публикувано

Това е само мазилката!

Публикувано

И аз се надявах, ама не е. Нещо не успявам да кача другата снимка, в която се виждат разместените тухли. Мислех че е само мазилка в началото, но от снощи забелязах странно течение в стаята и...

Публикувано

Повечко арматура и силен бетон при ремонта.

Публикувано

3.3 по Рихтер преди 23 мин.

Публикувано

В 14.41 още едно 3.1, размърда ми стола.

Публикувано

Няма край... :yikes:

Публикувано

Рано сутринта е имало земетресение и в Гърция на 5 км от Лурос с магнитуД 4,5. Явно нещата не са само при нас.

Редактирано от Alxx®
Че в пресата са неграмотни - ясно, ама недей и ти...

Публикувано

Вторичните трусове могат да продължат до месец.

Публикувано

Люска, то не спират от над седмица в нашия регион - почна се със силните в Италия и оттам не е спирало тук, в Гърция, Турция...

Баща ми разправя че е от търкането на африканската и евразийската континентални плочи - имало натрупано еди-какво си напрежение и сега избива(старецът ми е геофизик).

Публикувано

Възможно,Alxx,само да се надяваме да се освободи това напрежение по-бързо и да миряса.

Забелязвате ли,че епицентъра леко върви към София?

Публикувано

Мдам. Срам, не срам, тресат ми се стафидите ако това до сега са само предварителни трусове. Тая злоба, която ме събуди и изкара навън не ми излиза от главата. Бил съм в какви ли не ситуации в живота си, но от земята ме е страх. Чувствам се като микроб.

Публикувано

Няма как да са предварителни щом затихват от първото насам.

Публикувано

Сеизмолозите предупредиха, че след силното земетресение от вторник с магнитуд 5.8 по скалата на Рихтер затихващи трусове може да има през следващия месец.

Повечето сеизмолози обаче не очакват трусове с магнитуд над 4 по скалата на Рихтер.

Опитвам се да им вярвам...

Публикувано

И аз искам да им вярвам, но като знам институциите как могат да манипулират хората, за да не настане масова паника, направо съм 50/50. Още повече никой не може да знае със сигурност как са в момента плочите от долу и дали някоя няма да рухне в следствие на предишните трусове. За това остава само да се молим най-страшното да е минало. :unsure:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.