Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Какво силно земетресение ни разтърси...

Featured Replies

Публикувано

В бояна също добре ни разклати и понеже гардероба в спалнята ни е нов и го сглобяваха някакви съмнителни майстори в просъница като всичко се разскърца докато се усетя , че е земетресение си помислих -гледай тия майстори как са сглобили гардероба ,взе да пада на втория ден.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Отговори 225
  • Прегледа 20.1k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Масов бой в Пернишка дискотека около 03:00ч беше усетен в цялата страна !

• И тук хукнаха доста хора с колите... Защо и накъде - нямам идея. Просто ги гледах от балкона как се щурат напред-назад, суматоха, викане, загърнали деца в одеала... Епично малко се получи. Едит:

• Мдам. Срам, не срам, тресат ми се стафидите ако това до сега са само предварителни трусове. Тая злоба, която ме събуди и изкара навън не ми излиза от главата. Бил съм в какви ли не ситуации в живота с

Публикувано

20-тина труса общо....

21 станаха....

Публикувано
  • Автор

Цял живот всички се подиграват с Перник.

Сега Перник се подиграва с всички... :tooth:

Публикувано

"Масов бой в пернишка дискотека, около 3.00 часа, беше усетен в цялата страна"

Щом ще се шегуваме :) Ама снощи не ми беше до смях... На тях още по-малко. Размина ни се в общи линии за сега. Ако беше подрусало минута например... Лошо!

Публикувано

Природата си знае работата и е непобедима, каквото и да си говорим. Надявам се да стреса на хората да отмине бързо, пък материалното - майната му , не че не е още стрес, ама ....

Ние се измъкнахме чак на третия трус с бебка , на махалата на Филоповци нямаше минаване , всичкото циганин беше на пътя, че техните постройки не са с отвес правени а с плюнка :))

Аз съм на втория етаж и имам сцепени стени ......

Публикувано

Аз съм в провинцията(Велико Търново) и също не съм го усетил, но чувам от други хора, че се е усетило към 3 и нещо.

Публикувано

Бог ствовари своя гняв над българския Содом - Перник

:D

Публикувано

eek,много забавно-дано не ти се случва.

Публикувано

Не помня такъв трус!Събудих се от люлеене на леглото и пукане на паркет ,а съм на първи етаж , викам кво става още е рано за "Маите" нали края на годината!

Публикувано

Знам знам. Цяло чудо е, че всичко е така. Историята помни по-слаби земетресения да са доста по-разрушителни. Иаз както много други имам роднини и приятели, с които съм се чул вече така че малко хумор не пречи :)

Публикувано

В Гео Милев го усетих стабилно на 6ти ет., но почти през цялото време на първия трус си останах в леглото. Само гардероба се разкърца от люлеенето. След това този в 4.30 пак ме събуди, вече към 5 и нещо като дойде още един, най-накрая пуснах ТВ-то да видя какво става.. Евала на ТВ7 за бързата организация!

Публикувано

В интерес на истината, колкото и шашаво да звучи - първи отреагираха канал3. Въртях всичките канали още след първия трус, на втория по "канала на врачките" вече вървеше инфо ;)

Говорих с тъщата в Габрово - те са си спали и нищо не са разбрали. Явно там е било минимум. Чакам @baronbg да каже нещо.

Публикувано

В Ловеч се усети леко първия трус към 3.

Публикувано

Разлюля ни здравата в Стрелбище, но аз на първия трус си останах в леглото, даже след това позадрямах :smile: Спряха тока (сега трябва да джейлвам ATV2-ката ;))При втория обаче ми писна и станах. Малката даже и не разбра, че е имало нещо :smile: Без каквито и да е било пукнатини и поражения на първо четене. Довечера ще оглеждам по-обстойно.

Дано да не ни се случва повече подобно изживяване, че си е зловещо...

Публикувано

В южната част също се усети доста в Мадан съм и веднага се събудих но първо си помислих че някой прави ремонт :D ама като се разлюля и леглото и се разскърцаха шкафовете викам си не е ремонт нито силна музика :D но си го преживях на леглото не станах.

Публикувано

Няколко от комините на околните сгради са разрушени или наклонени на една страна, тухли от тях все още се държат на магия по покривите и представляват реална заплаха за пешеходците. За опасността сигнализирах на тел. 112 в 5:50ч снощи и до момента никой дори не е дошъл да отцепи района около сградите! Баси държавата, баси институциите, явно някой трябва да умре от паднала тухла, за да си раздвижат задниците!

552988_10150818379441606_624371605_10201313_406770761_n.jpg

Публикувано

koshmara, какъв ремонт в 03:00 ч. бе мен? :D

Публикувано

Всякакви идиоти има, Коле - мен са ме будили в 1.30 с хилти :)

Видеото...:

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4826591

Публикувано

Да полеем при Гоце факта, че се разминахме с най-лошото? :)

Публикувано

Тая тема се прее*а.

Публикувано

Много хора ще пътуват за празниците. Хайде другата събота?

М-у другото, токущо имаше още един лекичък трусец...

Публикувано

3.8 ако чух правилно.

Публикувано
  • Автор

М-у другото, токущо имаше още един лекичък трусец...

Честно казано на мен ми се струва, че друса през 10 минути, баси... :tooth:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.