Публикувано Май 23, 201213 гд Unfold е страхотен нов туик от Сидия, който прави отключването на телефона ви много по-красиво. Unfold 2.0.2 http://www.youtube.com/watch?v=_ebuKJUlGIA Туика е безплатен от репото на BigBoss.
Публикувано Май 24, 201213 гд Няма ли да почнете да пишете коя версия изискват програмите, които публикувате? Изисква 5.0+ Редактирано Май 24, 201213 гд от davidabg
Публикувано Май 24, 201213 гд Може би когато авторите им започнат За другите... След като имате проблем не чакайте някой друг да го свърши а пишете на автора на приложението. Става по-бързо!
Публикувано Май 25, 201213 гд При мен докато се "нагъва" локскрийна отдолу фона е черен, а настройки няма. При вас така ли е ?
Публикувано Май 25, 201213 гд При мен няма проблем с това,опитай да я инсталираш наново, или може да си пречи с някоя друга програма. При мен работи нормално с forecast на lockscreen-а
Публикувано Май 25, 201213 гд По принцип съм изключил звука на отключване/заключване. Но с този туийк е пуснат, когато го отключвам. При заглючване го няма. С аларми още не съм го тествал, но ако наистина има такива проблеми, директно си заминава
Публикувано Май 30, 201213 гд На мен ми крашва постоянно и я изтрих, трябва още да я фикснат иначе отключването е яко.
Публикувано Май 30, 201213 гд При мен старата версия като че ли вървеше по-добре. Сега по-често има респрингове. А иначе вчера сложих и Forecast, та може и с нея да се бият донякъде..
Публикувано Юни 7, 201213 гд а някой има ли представа с коя програмка се завъртат така иконите на springboard-a на телефона на клипчето
Публикувано Юни 12, 201213 гд Само на мен ли ми крашва Springboard-а като отключа докато съм в приложение? Ако не, ще може ли някой да каже как да се свържа с разработчиците?
Публикувано Юни 12, 201213 гд В Сидиа си има линк за мейл. Черния екран все още е на лице. Поне при мен.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.