Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Untethered Jailbreak чрез Greenpois0n Absinthe за iOS 5.1.1[Мac&Win]

Featured Replies

Публикувано

Аз пак ще ресторвам и джейлвам

Нещо много започна да ми цеди батерията...

• Отговори 229
  • Прегледа 74.2k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Е, това пък защо??? Златно правило: щом работи, НЕ ГО БАРАЙ, да не го "предобриш"

• Цт, тц, тц... Как не можете да разберете от две думи, не ми е ясно! Лошото е, че осрахте и темата, от всякъде!

• Купих 4с-а от Мтел директно с 5.1, ресторнах си с icloud и цели 2 седмици чакам absinthe 2.0. Update do 5.1.1 директно през телефона и wi-fi. Вчера излезе absinthe 2.0, свързах телефона с кабел към ко

Добавени снимки

Публикувано

Тъкмо се чудех защо в сидиа ми излиза shsh 5.1.1 и shsh 5.1.1r1 а то заради нов софт.Предполагам новия 5.1.1 ще се качи само ако дам през itunes рестор , в смисъл без да му показвам 5,1,1 Restore.ipsw изтеглен например миналата седмица.

Публикувано

Джейл ако имаш теглиш на ново фирмуера и рестор!

Публикувано

Опитвах се да си обесня къде е разликата между 9B206 и 9B208 и доколкото прочетох apple нещо са закърпили в b208 и се отнася за 4 GSM.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Редактирано от mimeto83

Публикувано
  • Автор

На всички онези на които тепърва им предстои джейл:

Теглете от шапката последната Absinthe 2.0.2 и праскайте с него. Без значение е с кой build сте (9B206 или 9B208)!

Публикувано

Здравейте! Искам да споделя моя опит и изводите до които стигнах. Дано да бъда полезен. Успях да джейлна без особени проблеми iPad 3 и iPhone 4 , 5.1.1 с Absinthe 2.0.1.След това както повечето от вас и аз имах затруднения при добавянето на репота и инсталирането на .deb фаелове от тях. Както кракнати , така и платени приложения. Постоянно ми даваше някакви грешки при инсталацията. Понеже съм упорит (инат) пробвах отново и отново едно и също приложение и забелязах, че след няколко опита се инсталира без никакъв проблем. Така ставаше с всички. Дори с Anyattach пробвах над 10 пъти, но го преборих :tooth: . Така , че искам да ви кажа да имате търпение и, че може би проблема не е в джейла или в телефона ви.

Успех

Публикувано

Да беше ударил един рестарт. Нямаше да се пробваш 100 пъти.. ;)

Публикувано

Днес направих един джейл и всичко беше ОК, обаче не можах да върна бекъп от компютъра и направих рестор, за да върна бекъп от iCloud, върнах бекъп (само на контактите) и пробвах пак да направя джейл, но заби на Sending final jailbreak data... и стои вече 15 минути без нищо да се случва. Някой може ли да помогне?

Публикувано

В инструкциите ясно пише - бекъп на компютъра! И да не е криптиран.

Публикувано

Не е проблем да се върне и през iCloud. Лично го пробвах вчера.

Публикувано

Жоре, отзивите за бек от облака са горе-долу 50/50. Не става при всички или поне до първия синк с компа.

Публикувано

Да, има разнородни мнения и затова пробвах. При мен обаче се получи :)

Публикувано

Да си обоснова горното мнение, все пак: абсентът "работи" бекъпа в компа и после "набива" в телефона модифицираната версия(оригиналът остава недокоснат). За това е добре да направите бек на компа от чист, неджейлван(пожелателно, но не задължително прясно ресторнат) телефон/пад.

Публикувано

Да, но не мога да върна бекъп от компа.

Публикувано

Аз и на 3-те ми устроиства( iPhone 4/4s и iPad 2) върнах всичко през iCloud, без никакви проблеми!

Публикувано

Пиша тук,защото мисля,че това е проблем свързан с джейла!Могат ли да се върнат снимките по този начин,или не?post-2354-13381901133348_thumb.jpg

Не пише ли,че връща снимки,контакти и т.н при заключен телефон,включен в захранването и wi-fi мрежа?При положение,че му задаваш camera roll-on?А photo stream смятам да ползвам вече,защото има опция за изтриване на снимките една по една:)

Публикувано

gogi6, аз върнах снимки на един телефон, така че едва ли е от джейла. Ще помоля занапред да се пишат само неща свързани с темата, защото затрудняваме много хора, които не са толкова напред с материала като вас. Това се отнася и за Hell...

Публикувано

Ама какво става адаш? Зацепва ли нещо или изобщо не ще?

Публикувано

Адаш, на Мака пробва ли?

Публикувано

Гледам , харесва Ви джейла, а това ;

4827177.jpg

Хората са много сериозни, мисля че заслужават !

Публикувано

Само за статистиката- на моята 4-ка се качи 9В206 през тюнса. Иначе всичко мина ОК. Стори ми се, че на 3GS, джейла стана по-бързо отколкото на 4.

Публикувано

Хм днес като си пуснах сидиа-та ми пакза че има ъпдейт на рокиракун и иска ъпдейта на рокито, а аз съм джейнал 4-та още с първия абсинт 2.0

дали да му дам ъпдейт или да го игнорирам

благодаря предварително за съвета.

Публикувано
:offtopic: Нали знаете че Racoon е акроним на Corona !
Публикувано

здравейте,не искам да изнервям допълнително но имам едно въпросче на което не намирам отговор. направих всичко УЖ стъпка по стъпка с iphone 4s,ФЗ към Глобул съм ,беше 5.1 , 2.0.10 ъпдейтнах на 5.1.1, jeilbreak всичко ОК - cydia i installous инсталирани и работещи,веднъж ми направи номера с бели и объркани икони но разбрах вече че това не е опасно , ТА въпроса ми е в обяснението в началото на темата как да jeilbreak-нем,точка 5 не съм я изпълнила–

5. След като това стане, ще имате инсталирана Cydia и автоматично запазени SHSH за 5.1.1.

* Важно! Не забравяйте да ги запазите на компютъра!

не мога да разбера как да ги запазя на компа.....

надявам се че всичко др съм направила както трябва и няма да имам проблеми

Предварително благодаря

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.