Публикувано Юни 11, 201213 гд Siri ще проговори и на новият iPad. Ooo, да - Facebook! Идва ред и на FaceTime. Най-накрая: ВИП
Публикувано Юни 11, 201213 гд Дано има вариант за изключване на финкцията Remind me later и т.н. при Slide to answer. А функцията Do not Disturb ми се струва доста полезна.
Публикувано Юни 11, 201213 гд Извинението за jailbreak само заради навигация иначе закупуването на другите приложения замира
Публикувано Юни 11, 201213 гд Край - 21:54 Оставям на Вас да споделите, какво мислите. Благодарим Ви, че избрахте bgiphone.com като основен източник на това, което се случи на WWDC 2012 тази вечер.
Публикувано Юни 11, 201213 гд От днес са налични. Нищо за atv. И developer и store сайтовете са down :/
Публикувано Юни 11, 201213 гд I suspect you'll see some hands-on coverage of the new MacBooks, especially the new retina Pro, very soon, so stay tuned! За TV нищо
Публикувано Юни 11, 201213 гд Доста нови неща в iOS, честно казано бях с по-слаби очаквания и може би затова ме изненадаха. Не са само свирки и лампички, много полезни неща.. Липсваше само един нов iPhone, в който да се натъпчат Но щом есента ще излиза - ясно е вече. Добър (и очакван) ход е Сири на iPad (не разбрах дали е само за последното поколение или и на 2-ката ще върви). Но разбира се на iPhone 4 не го добавиха гадовете Трябва все пак още 4С-ки да продадат. Нищо за iMac, Mac Mini, Mac Pro.. Още чакам нови iMac-ове да излязат, за да се обзаведа.. За новия MacBook Pro съм със смесени чувства. Доста хора чакаха именно това, че дойде дори и с повече отколкото се очакваше, но тази стартова цена от 2200 $ преди данъците и то за САЩ ми се струва малко в повече.. Хитро ъпгреднаха останалите модели и така м/у другото оставиха само един модел с ретина дисплей.
Публикувано Юни 11, 201213 гд Ами зависи кое колко е важно за теб. Според мен картите са голям хит и съм много доволен от тях (ще видим дали като си я сложа ще продължа да бъда де ). Другите неща са малки, но нужни добавки. Не беше революционно или нещо такова, но все пак смятам, че е достатъчно за major release. Новото Pro е уникално - със спецификациите на high-end 15" модела, че даже и отгоре (ретина, ссд) на същата цена. Това, което не разбирам е кой би си взел high-end non retina 15" MBP.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.