Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ProSwitcher - нов Task Manager

Featured Replies

Публикувано

Не знам как е при вас, но при мен след ъпдейта на LibActivator, постоянно ме вкарваше в Safe Mode...

Наложи се да махна ProSwitcher и сега ползвам deb файловете от поста по горе на Grievous

Едит: Влизам в Safe Mode винаги когато натисна два пъти бързо Sleep бутона...получава се и при LibActivator и ProSwitcher, дадени от Grievous..

Някой да има идея защо така се получава, не съм правил никакви настройки, до сега не ми е правило така, но откакто ъпдейтнах LibActivator-a...

Редактирано от Toni-

Публикувано

Неразбирателство с друго приложение. Аз нямам тези проблеми.

Публикувано

На мен ми е интересно, защо, като не съм стартирал iPod, Mail -те автоматично ги дава стартирани и ми излизат в про-суйчера. Махам ги от там(затварям ги), поцъквам ден-два, като отворя пак-я едното я и двете са се появили пак?

Идеи как да ги махна да не се отварят автоматично в бегграунд режима?

Публикувано

Защото не си направил настройката да не действа върху нейтив програмите...

[ATTACH=CONFIG]33[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]32[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]31[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]30[/ATTACH]

Редактирано от Sladichuk®

Публикувано
По принцип е така. Просто докато не си имал таск мениджър, не си го виждал. Mail.app, iPod.app, Safari. app и Phone.app си работят винаги.

Нещо не ме разбра какво имам предвит, и Mail.app, iPod.app, Safari. app и Phone.app Multyflow има една опция за blacklisted която е супер заради тези и липсва при proSwitcher там има нещо подобно defаult app on или off избираш или нещо такова, но ги спира и четирите неможеш да си избереш иначе е доста по добре визуално, като при mulyflow аз съм си го дал само на Phone. app на Multyflow защото тя найстина постоянно излиза в беграунд другите доста по рядко.., но това е при всички task mangeri засега.

Въпроса преди това ми беше: Защо като минат в беграунд програмите или сафари не продължава да работят (зареждат) спират докато не ги отворя пак? Oстават като на пауза , а при multyflow си дозареждат и си работят нищо че са в беграунд и като ги отворя са заредили?, нещо от опциите ли е? при ProSwitcherа или просто си е така

защото аз само заради тези две неща я махнах който описах преди това.

Редактирано от avgusto0

Публикувано

Точно това ти казват. Влез в Settings/ProSwitcher и изключи Show Default Apps. И тук я има тази опция.

Публикувано

Ама така само не се виждат default apps - те пак си седят включени. Вариант да не го правят, предполагам няма.

Публикувано

След като си изключил Default Apps, дори и да ги добавяш те не работят повече в Background режим.

Публикувано

Те само не се виждат (това е изключено - да не се виждат). Стартирай някоя от default, изключи я и виж после колко по-бързо си се включва отколкото ако е била съвсем излкючена.

Друга проверка: включи Phone.app (примерно) и излез от него. Включи ProSwitcher - Phone.app го няма (ако си нагласил от настройките Show Default Apps - Off). Oтиди в Settings, сложи Show Default Apps - On и включи ProSwitcher - Phone.app всъщност си е там. Сега можеш да я излкючиш съвсем и като я включиш наново ще усетиш, че се зарежда по-бавно.

Публикувано
Неразбирателство с друго приложение. Аз нямам тези проблеми.

Наистина се оказа така и приложението, което създаваше проблеми беше LockInfo, кракната версия от сорса на BeYouriPhone.

А иначе за blacklisted апликации може да се настроят директно от Backgrounder.

Публикувано

Аз имам SBSettings и mQuickdo, те пречат ли?

Публикувано

SBsettings 100% не пречи, а и да пречеше щеше да се знае.... но за mQuickdo нямам идея

Публикувано

Мисля, че пречи на активация през хоум бутона, или го бъркам с iRealSMS, може би...

Публикувано

ProSwitcher вече е със ъпдейт до 1.1 във cydia.

Какво ново

Общото подобрение в настройките

Отстанени много бъгове

Lock Springboard Card

Добавени някои опции.

Редактирано от john_digweed

Публикувано

И аз си го Ъпдейтнах и работи безпроблемно ;)

• 4 седмици по-късно...
Публикувано
  • Автор

@neol23: не е от БигБосс, а е в неговото репо. Програмата е писана от chpwn & rpetrich.

Публикувано

Инсталирах последната версия 1.1. Имам и libactivator, и backgrounder. Програмата си работи наред обаче и при мен в настройките липсва опцията Swipe Down при Status Bar.

Сега ползвам Hold + Swipe screen from below, които също вършат работа.

Публикувано

Аз лично си го настроих да се включва от Volume Up + Down и обратното, защото като задържиш power бутона заспива и даже незнам защо са го добавили тва, a c home бутона се пуска гласовия контрол, пък като си в преложение неможеш да суайпваш статусбара.

• 6 месеца по-късно...
Публикувано

Перфектата програма за приложенията в background, да не говорим колко добре визуално е направена. Тъй като за IOS не работи, но знам че много скоро ще я има написана специално за IOS, някой има ли повече инфо по въпроса? Вече съм нетърпелив да я имам, и отново да имам истински мултитаск (наистина се ползва рядко, но поне да си знам че е real :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.