Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hysteria project

Featured Replies

Публикувано

http://itunes.apple.com/linkmaker/

[youtube:1mxde1um]

[/youtube:1mxde1um]

Знам,че доста хора я очакваха.Лично още не съм я тествал, но след малко ще post-на feedback.

Публикувано

на мен не ми тръгва.почва и веднага излиза.

Публикувано
на мен не ми тръгва.почва и веднага излиза.

Какво да правим ако някое приложение ни изхвърля?

Публикувано

Има още един метод, който работи в доста от случаите, но в момента съм на място, където нета е комета и ми трябват още 30 минути за да си сваля играта и да пробвам. Ако стане ще споделя :)

Публикувано
  • Автор

Мм при мен (2g 2.2.1.) всичко е наред.

Публикувано

Ако си имате мак, изтеглете си plist editor и си копирайте файла "info.plist" на компютъра и изтрийте този ред, който съм показал на скрийншота:

7ab57f81b6ea51e0169a6cbe969a3e1f

Ако нямате мак, изтеглете си файлчето, което вече съм едитнал и заменете с това, което е във вашата папка, която се намира в:

/var/mobile/Applications/43DA3E0A-DEF5-447B-9CC8-C87AB7DCAC71/Hysteria.app/Info.plist

43DA3E0A-DEF5-447B-9CC8-C87AB7DCAC71 при вас ще е друго :)

info.plist Download

Важно условие е да НЕ сте пускали приложението преди интервенцията :)

За това го изтрийте, инсталирайте го на чисто и си заменете файла.

Публикувано

Както винаги johnnybravo е безупречен.Браво и благодаря

Публикувано

сега работи идеално мерси много:)

Публикувано

Страшен си човече!

МНОГО БЛАГОДАРЯ!!!

Публикувано

някой ще я качи ли на друг сървър

от този странно но немога да я изтегля

данкешойн

Публикувано

В най-долната част на страницата се намира линкът за сваляне (ако случайно не си го видял и затова не можеш да я свалиш - аз поне, при първата ми среща с този сайт, имах нужда от известно време за да разбера как се сваля :) ).

2cida84.jpg

п.п.

Иначе линкът си работи, сега го пробвах.

Публикувано

готово

10х отново :mrgreen:

Публикувано

Урааааааааа!!!! :biggrin:

Най-очакваната от мен игра за iPhone!!! Обичам всички на света в момента!

Сега забелязах - линкът води до съобщение за неналичност, поне при мен.

Публикувано

Много интересна, но и много кратка, след четири или пет неправилно взети решения я изиграх. Добрата новина е, че ще има продължение.

Публикувано

Аз имам следния въпрос: играта свършва когато главния герой напуска стаята и тича по пътеката или просто при мен има проблем и ме връща в главното меню на играта?

Публикувано

Играта свършва като убиеш похитителя си. ;)

Връща те в основното меню понеже умираш. ;)

Публикувано

Убиваш похитителя си, но не умираш. Трябва да се намери едно устройство в листата, което се поставя на пътеката, докато този с брадвата те гони. Устройството се взривява и успяваш да се измъкнеш от гората, влизаш в някакъв град, после в някаква сграда, така свършва играта. След това пише, че ще има продължение.

Публикувано

При мен като се опитам да я стартирам ми дава "The application Hysteria cannot be opened". С други игри не съм имал този проблем. Пробвах и с по-горе описания метод на johnybravo - без резултат. Имате ли идеи?

Играта се опитвам да я подкарам на iPod Touch 2G FW 2.2.1

Публикувано

аз пробвах всички възможни варианти май и когато почна да тичам по пътеката играта свършва и ме връща в началното меню. но май не ме убиват тк не ми дава червеният надпис game over.... просто ме връща в менюто аз съм с 2г 2.2.1 Някой по-горе имаше същия проблем ако го е решил моля да пише. А някой ако не го мързи да ми прати на лс walkthrough до момента в който се минава пътеката

Публикувано
При мен като се опитам да я стартирам ми дава "The application Hysteria cannot be opened". С други игри не съм имал този проблем. Пробвах и с по-горе описания метод на johnybravo - без резултат. Имате ли идеи?

Играта се опитвам да я подкарам на iPod Touch 2G FW 2.2.1

Свали си я отново, но изчисти кеша на браузъра си за да си сигурен че се сваля ново копие. (Размерът трябва да е 116.1MB.)

• 1 месец по-късно...
Публикувано

И при мен тръгва да тича по пътеката , натискам по ръчичките , няма Game Over , а ме връща в главното меню. С 2G 2.2.1 съм

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Hysteria Project v1.2

Свали

• 1 месец по-късно...
Публикувано

На мен ми влиза в играта но след 2 мин ме изхвърля :confused: Направих метода на жони , но няма промяна ...

Публикувано

offf ето ви един линк...сички до сега линкове нещо не ми вървят поне на мен.. http://itunes.apple.com/linkmaker/ < ако имате проблем дърпай от тук ...на мен ми върви екстра :lol:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.