Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Apple представи iOS 6

Featured Replies

Публикувано

И аз ще се позабавлявам малко повече :smile:

Стори ми се че има автокорекция на Български...

• Отговори 514
  • Прегледа 64.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Колега BulgarianSS, винаги съм гледал, гледам и ще гледам еднозначно - тоест от собствената си камбанария на потребител, който изсипва една камара пари за този iPhone. И в тази връзка хич не ме брига

• Еб@ти "новата операционна". Единствената им работа(май) е да зяпат идеи за туийкове в Сидиа и да ги "наместват" в iOS, нищичко друго. Естествено, всички екстри - само за "флагмана", за останалите - бо

• Абсолютно съм впечатлен от всичко показано, но в същото време душичката ми се бунтува колко нагло и брутално зачеркнаха Айпад 1. След месец стават 2 години от пускането му и направо ми иде да ида да

Добавени снимки

Публикувано

При мен есупер. Батерията държи повечк, Сафари-то е много по-бързо (дори от 4S-а в магазина на Ментел в Serdika Center), а новият интерфейс е невероятен. Заслужава си дори без джейл!

Публикувано

Първите ми впечатления също са добри. След синхронизацията на контактите с фейсбуковските обаче стана една каша абсолютна в адресната ми книга. 1 час си играх докато линкна всичките към отделните си контакти и ми останаха тези, които никога не са фигурирали при мен като телефони. Оказа се, че кашата е лесно поправима като влезеш в Groups и махнеш чавката на Фейсбук. Иначе бързината ми се вижда същата като при 5.1.1.

Публикувано

Може ли линк към iPad 2 Wi-Fi only, че този не работи?

Публикувано

Изкарах точно 5 дена с бетата и я махнах. Както неведнъж са казвали хората, не качвай бета софтуер на основния си телефон, а при мен той е и единствен, защото служебния го ползвам повече като настолен в офиса и не го нося никъде. Та големите проблеми се оказаха два: че получавам смс-и, когато телефона си поиска (така пропуснах два много важни за мен, които чаках, чаках, но така и не дочаках и два за покупка с кредитна карта, които по принцип идват на секундата, а тези пъти просто ги нямаше), и второ - губеше обхват на няколко пъти и след това не се закачваше към gsm-мрежата сам. Единият път го установих след 7-8 часа. Иначе - добре, фейсбук интеграцията е много добра, а Do Not Disturb е много полезна функция особено нощно време. Ще чакам поне до бета 4 пак да скоча.

Публикувано

С девелопърски ли го качи? Джейлна ли го?

Публикувано

Аз си карам с бетата от както я пуснаха и не съм имал фрапиращи проблеми. Случвасе някое приложение да крашне от време на време, или да не работи като хората, но като за втора бета се държи доста читаво.

Публикувано

Да, с дивелопърски. Не съм го джейлвал и както казах по-нагоре само AccuWeather не работи, всичко друго, включително CoPilot-а беше на 6. Ако не беше мизерията с смс-ите щях да си карам с бетите до есента.

Публикувано

Мизерията с тях май е само при теб.

Публикувано

Жалко ако е така, защото аз наистина исках да ползвам бетата, а не само да я заредя от любопитство. Може би ще пробвам със следващата бета пак. Дали може да е от файла, който свалих в dmg формат по-нагоре в тази форум? Гледам @alxx на няколко пъти във форума споменава за недъгаво свалени файлаве и последващи проблеми след инсталация.

Публикувано

Ако файла не е свален както трябва, мисля че изобщо няма да се инсталира. Все пак iTunes прави проверка преди да го качи на устройството.

Публикувано

И аз така мисля ;) Може да е повреден по някакъв начин, но едва ли няма да е свален както трябва.

Публикувано

Добре де, инсталирал ли е някой бетата от dmg файла, постнат по-нагоре в темата и има ли подобни проблеми? Шамане, ти откъде инсталира? Спомням си, че написа, че няма wallpaper, а фона е черен, както беше и при мен и се оправи след ребуут.

Публикувано

Сложих го от линковете, които дадох.

Публикувано

Новото, което открих в iOS 6:

В Bookmarks на Safari e добавено iCloud Tabs, където автоматично се показват отворените табове в Safari на другите ваши iOS устройства. Те естествено, също трябва да са с iOS 6.

Също така в Bookmarks и нов линк "iPhone User Guide".

imagedyv.jpgimagevzd.jpg

Редактирано от chayanne

Публикувано

Като отключите телефона, бързо ли ви се закача към WiFi-то?

Имам чувството че отнема повечко време, отколкото на 5.x.x

Публикувано

При мен си беше нормално. Казвам беше, щото отново съм си на 5.1.1 :tooth:

Публикувано

Пешо, аз нямам проблем със закачването от същото положение. При това съм без Дев акаунт - ъпдейтвах.

Публикувано

Като отключите телефона, бързо ли ви се закача към WiFi-то?

Имам чувството че отнема повечко време, отколкото на 5.x.x

При бета 1 имах същия проблем, дори трябваше ръчно да фиксирам мрежата. Също така

понякога се разкачаше от само себе си. След ъпдейта към бета 2 проблемите се решиха. :guitarred:

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Beta 3 вече е налична. Добавили са настройки за Maps.app

Публикувано

Я,тоя път поне нов тапет сложили! :D

Публикувано

Промените са доста, не е само това с навигацията. После ще се опитам да ги събера.

Джейла е тетърд и е за девелопъри! Дава достъп през SSH и afc2. Не инсталира Cydia!

За да направите jailbreak iOS 6 beta 3 трябва ръчно да посочите файла. ipsw firmware 6.0 beta 3 за вашето устройство, след това да натиснете “Jailbreak” и след него “Just boot”.

iH8sn0w, написа в Туитър, че крайната дата за тестове на iOS6 beta 3 е 30 септември. Това до някъде убива слуховете за излизането на новия iPhone на 7 август.

5023067J.png

Ако някой не може да се справи с намирането на новата бета(Apple, се погрижиха почти добре за това), да пише на лично!

Публикувано

Единствено навигацията ли е новото?

Публикувано

Прочети поста над теб. Най-вече първите две изречения.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.