Публикувано Август 7, 201213 гд Интересно, като го обяви, Стив Джобс каза, че ще е отворен стандарт, но сега прочетох 1 статия, че са си останали само с обещанието и Facetime остава затворена технология само за Apple. Google, Microsoft fight over standards to rival Apple's FaceTime
Публикувано Август 9, 201213 гд Не знам дали друг го е забелязал, но има наченки на Auto-correct на български в последната бета. Например като напиша разбирем ми го поправя на разбираем, като това беше първия текст който въвеждах, тоест не е от предишно въведени думи. А дано не спрат само до тук...
Публикувано Август 9, 201213 гд И аз ще се позабавлявам малко повече Стори ми се че има автокорекция на Български... Това е от втората бета
Публикувано Август 9, 201213 гд В предните бети имаше 1 бъг в Сафари, който едва ли някой е забелязал, но мен ме дразнеше. Когато телефона е завъртян със слушалката надолу (180 градуса) и страницата е в landscape режим, ако натиснете Bookmark бутона ориентацията се бъгясваше. В бета 4 е оправено.
Публикувано Август 9, 201213 гд Никога,ако питаш мен. Така и не намерих време за 5-цата,но за ios 6 задължително ще се лиша от свободното си време
Публикувано Август 9, 201213 гд Немога да разбера,защо ви е това БГ меню? Нещо не можете да разберете от менюто или от настройките .......???? Защо ви е?????
Публикувано Август 9, 201213 гд Никога не съм ползвал бг меню, преводите на определени фрази или менюта просто къртят...
Публикувано Август 9, 201213 гд А какво му е лошото да го има? Не, че не мога без него, но ако го има на английското ли ще карате
Публикувано Август 9, 201213 гд Аз лично да, но твърдо заставам зад позицията , че трябва да го има !
Публикувано Август 10, 201213 гд Мечти мечти. Нали се сещате, че никой няма да изразходва средства за страна като България. Лично аз очаквам по-скоро сири на руски.
Публикувано Август 10, 201213 гд А какво му е лошото да го има? Не, че не мога без него, но ако го има на английското ли ще карате Аз също съм категоричен, че трябва да го има, но никога не бих го ползвал, просто заради дългогодишния навик. Сега съм с Андроид, а там има почти всички езици, включително и нашия, но не можах да свикна и си карам на английски. За съжаление, Епъл доказват за пореден път, че не изпитват абсолютно никакво уважение към потребителите си и най-упорито отказват да локализират продуктите си, при това в страни, в които се продават официално. Нито е особено сложно, нито е някаква сериозна инвестиция, особено на фона на приходите им.
Публикувано Август 10, 201213 гд Anthony, едното е за сметка на другото - да, Google са локализирали Android, но за сметка на това не дават възможност на разработчиците в България да продават приложения в маркета.
Публикувано Август 23, 201213 гд Все забравям да спомена... Виваком, без настройки и глупости вече има Personal Hotspot... За 6.0 говоря, нали
Публикувано Август 23, 201213 гд Странно при мен 3G интернета на iPad проработи без настройки. Може би Vivacom ще предлагат iPhone 5?
Публикувано Август 23, 201213 гд @kal1ch Никога не съм правил настройки за интернета на iPad-a,и винаги съм имал интернет през 3G-Vivacom.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.